Zsolt.83 Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 skacok van 1 1üttes aki megzenésítette a mi kis bagjunkat nem tom az 1üttes nevét de nagyon állat zene méga művészetek völgyében hallottam (kapolcs és környéke) Ha van rá igény, feltölthetem valahová ezt a rézfaszú baglyos számot. Csak szóljatok, hogy kell-e! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BroN Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt.83 Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 Na, nem szóltatok, de azért itt van: http://rapidshare.com/files/64664325/8893254.mp3 Akinek kell, szedje! Nagyon komoly szám! Én nem bírtam ki első hallgatásra röhögés nélkül! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vismajor Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 Bubo Cupropenis Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gringo75 Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 Király. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt.83 Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 Itt van külön a szövege is a baglyos számnak: Spatzen Jodler Sextett : Rézfaszú bagoly Rossz fát tett a tűzre Sanyi megbüntette őt a papi Bezáratta a padlásra a mumusnak szállására. Éjszaka majd eljön érted kiszívja a zsivány véred Minden csibész jól meglakol. Ref: Mert jön a rézfaszú bagoly sa-la-la-la-la-la-la Jön a rézfaszú bagoly sa-la-la-la-la-la-la (x2) Sanyi bizony vagány legény nem fél ő mert igen kemény. Bátran fel megy a padlásra hogy a baglyot pofán vágja. Lecsavarom a rézfaszát eladom és veszek piát Berugok majd mint egy bajor Ref: S jöhet a rézfaszú bagoly sa-la-la-la-la-la-la Jöhet a rézfaszú bagoly sa-la-la-la-la-la-la (x2) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 24, 2007 Share Posted Október 24, 2007 ááááhh ez már fáj :D ekkora hülyeséget ki tud kitalálni hogy rézfaszú bagoly Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt.83 Posted Október 25, 2007 Share Posted Október 25, 2007 Téged is ijesztgettek gyerekkorodban azzal, hogyha rossz leszel elvisz a rézfaszú bagoly? Akkor féltél, de most csak nevetsz rajta? Hát rosszul teszed, mert a bagoly igenis létezik!!! A National Geographic kutatóinak sikerült lefotózni a rézfaszút! Latinul Bubo Cupro Penis-t. Íme a bizonyíték: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt.83 Posted Október 26, 2007 Share Posted Október 26, 2007 Ezt figyeljétek! Van még egy kis infóm a Cupro Penisről: A Föld és a Hold közt kb félúton van egy bolygó. Akkora mint a Föld, de éterikus anyagból van, emiatt teljesen átlátszó, és semmiféle ismert fizikai módszerrel nem lehet kimutatni a létét. E bolygón élnek a Rézfaszú Baglyok. E Baglyok említett nemes szerve természetesen nem a megszokott rézből van (mert azt ki lehetne mutatni), hanem a réz „éterikus lényegéből”, „szubtilis manifesztációjából”, és emiatt egészen különleges tulajdonságai vannak. E Baglyok sem a mi általunk ismert baglyok, hanem a „Bagolyság” absztrahátumai. De egyben különleges baglyok is: azzal foglalkoznak, hogy az emberek büdös zoknijait lopkodják. Emiatt tűnnek el gyakran a fél pár zoknik. Ezeket aztán e Baglyok a maguk bolygóján összehegesztik. Az ellopott zokni maga is „átlényegül” elvont „zoknisággá” az ellopás pillanatában, emiatt sem kimutatható. Az hogy mire kell e Baglyoknak a sok ellopott büdös zokni, és miként tudják a gyúlékony zoknikat hegeszteni, félelmetes hittitok, ezen gondolkodni sem szabad, ezt csak a beavatottak érthetik meg évtizedes ima és meditáció után, ám aki kételkedik benne, arra e Baglyok szerencsétlenséget zúdítanak, mert rézfaszukkal megszúrják az ilyen ember belső szerveit, ettől azok megbetegszenek és meghalnak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wabaky Posted Október 26, 2007 Share Posted Október 26, 2007 rézfaszu bagoly te jó isten erre most nemtok mit mondani aki kitalálta biztos nagy IQ harcos volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
allah ahbar asadhuanna Posted Október 27, 2007 Share Posted Október 27, 2007 A sok ornitológus aki a bagoly pöcsöket vizsgálja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiruka Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Bazmeg te beteg vagy! Ez tetszett xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joeee Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Ellopják a "romák"... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt.83 Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Fúvószenei találkozókon erősen javallott kerülni a "rézfaszú bagoly" kifejezést mert ha egy volt bányászzenész magára veszi akkor futni kell:) ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomket Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Te tényleg nem vagy normális nem tudom honnan szedtél ilyen baromságot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt.83 Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Ezt most nekem írtad? Nem én nyitottam a topikot. Csak azért tetszett meg mert ez már tényleg annyira sz*r volt, hogy már jó! És hogy honnan szedtem ezeket a dolgokat? Google! Meg fogsz lepődni mennyi találat van rá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Vole Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 A kép elég béna... Amúgy találtam egy másik "dalocskát" is. Elég trágár, úgyhogy írhatnám, hogy 18+ , de úgy is megnézi mindenki, akit érdekel, szal mind1... http://www.youtube.com/watch?v=En8zI4TnHu8&feature=related Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt.83 Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Köszi, hogy megosztotted velünk! Ez a 18+-os video, még azokon is túltesz, amiket én találtam. Akik ezt csinálták, tényleg gumiszobába valók. Viszont nekem, a kedvencem amin nagyon röhögtem az ez: http://www.youtube.com/watch?v=BcWg8gGElM0&feature=related Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cool Vole Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Ja, ebből is árad az értelem! "Én vagyok a rézf@szúú." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzsörmen Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 én nem fogok elaludni félek :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolop Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Hehe, ebből is legenda lett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 öcsém ez komoly Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakecka Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Van Rézfaszú bagoly fan club??? Amúgy az öreg Picasso is megirigyelné ezt a képet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt,83 Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Nem tudok róla, hogy lenne fun club. De ez jó ötlet! Kéne egyet alapítani. Voszont olyat már láttam valahol, hogy lehet rendelni rézfaszú baglyos pólót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt:83 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Miután egyszerűen nem tudunk lepörögni erről a témáról, elhatároztam, hogy a rézfaszú-ügy lelkes kutatója leszek. Határtalan elszántságomban végignyálaztam vagy 200 oldalt, amit feldobott a gugli erre a kifejezésre. Vhol a 100. találat környékén a pina.hu is bejött, hm, nagy lelkesen kattintottam oda, hát, csak egy hozzászóló nickje volt. Pedig már azt hittem, árulnak ilyen vibrátort is...elvégre delfineset, nyuszisat meg kukacosat már láttam. Tehát, arccal a rézfaszú felé. Létrehozhatnánk egy fan clubot, vagy egyesületet,vagy inkább egy alapítványt, hiszen rézfaszú barátunk valszeg védett állat, így lehetne gyűjtést szervezni a megmentésére, csoda, h a Greenpeace még nem mozdult rá az ügyre. Ám bármilyen alapos ismeretekkel bírok is a témában, néhány kérdés azért megválaszolatlan maradt, amit itt most megosztok, hátha vki tudja. -Hogy hívják a rézfaszú bagoly feleségét? Na jó, tudjuk, rézfaszúné, no de mi a leánykori neve? (feltételezvén, h ugyanazon faj nőstény egyedéről van szó) -Mivel ijesztgetik a rézfaszú bagolyfiókákat? -És egy már-már a filozófia magasságaiba mutató kérdés: a rézfaszú baglyot ki viszi el? -Van-e valami köze az "azt a rézfánfütyülőjét" valamint az "a rézangyalát" káromkodásokhoz? -Az milyen, mikor a rézfaszú bagoly kivágja a rezet? (juj) -A rézfaszú bagoly vajon bassza a rezet, amikor semmittesz és unatkozik? -Ha a rézfaszú baglyok zenekart alapítanak, akkor az a rezesbanda? és játszanak rézfúvós hangszeren is? (vagy ez utóbbi vmi egész másfajta tevékenység) Nah, ennyi. Mint az látszik, ma fárasztó napom volt. Nézzétek el nekem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakecka Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Uhhh. Ez már Sokkk. De a Fan Club az jó ötlet. Ha már van Teccitérteni.hu akkor lehet ez is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt'83 Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Havasi Attila: Dal a Rézfaszú Bagolyról Mint iskolás, ha bepisilt, az erdő oly komoly. Az arcán ott a félelem: tudja: ezen az éjjelen vért szomjúhozva megjelen a Rézfaszú Bagoly. A szeme éles, s karma is: kire lecsap, fogoly. Mert gúzsba kötve elviszi, egy nagy hordóba beteszi, és péntek délbe megeszi a Rézfaszú Bagoly. Mielőtt vére kibuzog, s a nagy hordóba foly, dolgozni kényszerűl a rab: eloldja őt, tüzet rakat, s faragtat véle nyársakat a Részfaszú Bagoly. És péntekenként égre száll a vészes füstgomoly: mutatja, hogy a máglya fűl, s ebédje míg pirosra sül, a vért szörtyölve körben ül a Rézfaszú Bagoly Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iiingyeenn Posted Január 13, 2008 Share Posted Január 13, 2008 Zsolt.83 Mennyi acc-od van. A Bagoly hozza Neked mind? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt'83 Posted Január 14, 2008 Share Posted Január 14, 2008 OFF: Nem. Csak bannolva lettem egy párszor, mert meg mertem köszönni néhány dolgot a letöltő topicokban és ezt offolásnak vették. De tanultam az esetből, hogy bunkónak kell lenni és ott soha senkinek nem szabad semmit megköszönni. Hát ezért vaan már 3-4 acc-om. ON. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wrezter Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 majd megvéd a mágneses kotton Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts