Blinkoli Posted Június 13, 2008 Share Posted Június 13, 2008 1értelmű hogy a házibulin olcsóbb a pia és ott van beleszólásod mindenbe és összességében jobb minden Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 szerintem mindkettő, de inkább a házibuli! azok jobbak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Augusztus 26, 2008 Share Posted Augusztus 26, 2008 Házibuli-ra szavazok Azok jobbak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 meglepet az eredményt.. bár én a discot jelöltem mert azt szeretem.. lehet azért mert nem voltam még igazán jó házibuliba? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Házibuli.A zene sokkal jobb, nincs annyi paraszt (hacsak nem parasztok a haverjaid) az innivaló olcsóbb, mint egy szórakozóhelyen.Thát a teszkóban veszel pl 200 Ft ért egy Amstelt, amit szórakozóhelyen 350 Ft-ért kapsz. (az árak csak példaként szolgálnak nem biztos hogy ennyi) Ha kajás vagy nem kell olyan helyet keresni ami még nyitva van és kapsz vmi ehetőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
klacey Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Végülis egy házibulin egy kisebb társaság is összejöhet, és akkor lehet beszélgetni, hülyülni, és nekem ez nagyobb élmény, mint egy Disco.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Ha csajozni akarok, akkor disco, főleg erre felénk, a Balatonparton...itt aztán van felhozatal. Azonban a házibuliban többnyire mindenkit ismersz és jobban kell vigyázni, mert hamar kitudódnak a dolgok...szóval is-is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackwolf12 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Házibuli Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 inkább a házibuli de jobban szeretek csak úgy kocsmázni inkább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wabaky Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 egy jó kis házibulinál nincsen jobb ... diszkóba sok a paraszt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKitty90 Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 A diszkkóba jobb a hangulat,de a házibuli se rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pistike82 Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 Házibuli! Mert ott van ágy is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
makibroki Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 Házibuli...a disco egy nagy rakás sz... meg amúgy is házibuliban ha beiszol, bemész egy szobába és lefekszel aludni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts