Clark Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 Szavazzatok hogy ti mit csináltok ha valaki ejt titeket, fiúk és lányok külön-külön, én a magamrészéről az elsőt teszem, de ez hosszú hogy miért, na várom a válaszokat, ha nem vagyok tapintatlan, elnézzést kérek mindenkitől ha igen, de kíváncsi vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 a csajok olyanok mint a 4-6 villamos: egyik jön a másik után!Tehát ha dob 1 csaj tul kell lépni rajta,s egy uj csajt fel kell szedni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 Hello. Én mondjuk megpróbálok túlesni rajta,próbálom magam valamivel lekötni és elvonni a figyelmemet a történtektől. Sajnos ez nem mindig sikerül.Szerintem minden ember érző lény,ha szerette akkor valamennyire mindenkit megvisel a dolog.Ha valaki azt mondja letojom az egésszet,akkor ott nem volt szeretet,de semmi más sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 Teljesen egyetértek Silverr!De mi van ha a csaj hagy ott 1 másik fiuért? Akkor is szeretnéd a csajt ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 Szikla21,ha egy csaj hagyott ott egy másik srácért( nálam ez nemrég fordult elő )akkor biztos h naon sz*rul esik,de mivel sokmindent szerintem nem nagyon tehetsz,egy idő után "kiszeretsz" belőle Egyénenként fűggő h kinek milyen gyorsan sikerül... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 Crash: Ugyanez volt velem kb 3 hete ,s túl tettem magam rajta s a csajt elküldtem melegebb éghajlatra... Az ilyen csajok nem érdemlik meg,h pasijuk legyen! Neked meg sok sikert a további csajozásokhoz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 Jól tetted h elküldted!Én ezt tettem!! Elment egy,jött helyette másik 2 Neked is sok sikert!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 Köszi,de én most határozatlan ideig nem akkarok csajozni hanem amolyan magányos farkasként élni!Nem azért,mert nem tettem tul magam rajta hanem azért ,mert élvezni akkarom maradék fiatal korom életét...elég lesz ha összejövök 1 csajjal s végleg összeköltözünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 Teljesen egyetértek Silverr!De mi van ha a csaj hagy ott 1 másik fiuért? Akkor is szeretnéd a csajt ? Erre a kérdésre Dj Crash adott jó választ.Sajnos nincs mit tenni,lassan elmúlik az érzés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aham Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 Hát nekem lehetne 3 csajom ,de minek?? most még élem az életem mert még nagyon fiatal vagyok 3 ból az egyikel flörtölök,de nem járok vele,szal okosan csinálom,mert ha megy za egyik jön a másiik...Nem tudom,de jártam még az előtt két csajjal de mind a ketővel úgyan olyan jóba vagyunk mint az előtt,nem tudom,hogy csináltam,de így van Amúgy tavaly nyáron szerelmes voltam,de halálosan ,de túl tettem magam rajta,mert csak kihasznált és nem nézett semmibe egy darabig nem is beszéltünk,de most beszélünk NÉHA-NÉHA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atmex Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 Gyerekek, nem szabad szerelembe esni! A szex annál fontosabb dolog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 Az ég adta világon semmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosad81 Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 semmit newm csinálok majd jön a következő csaj. egyébként van egy olyan mondás h. "a csajok olyanok mint a busz jönnek meg mennek, de az a lényeg h., több jöjjön mint amennyi megy." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 sziasztok! hááát, ez attól függ, hogy csak járogattatok, vagy együtt éltetek, vagy csak elvoltatok egymással, hogy legyen vki melletetek, vagy igaziból szerelmesek vagytok! nem mindegy, mert az nagyon meghatározza ezt a dolgot. ha csak elvunk, akkor jöhet a másik, de ha belehalunk a szerelembe, akkor lelkileg belehalunk. és itt nem az a mérvadó, hogy nincs veled, hanem az, hogy nem tudod felfogni a párodnak a tettét, és azt, hogy mit miért művel, mert nincs benne logika, és hogy hogy tehet ilyesmit veled az az ember, akit a világon legjobban szerettél. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matati Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 Nem érdekel de akkor elkezdek balhézni vele és talán verekedésbe is átmehet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 megpróbálok túlesni rajta. De ismerek olyat, aki emiatt felvágta többször az ereit. (két napig vagy 3 napig járt a csajjal, de már szerelmes lett belé, hogy találkoztat 3x ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
timcsi5 Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 Ha ejtenek,akkor sajnos ejtve vagyok...de NE ejtsenek,mert akkor kiborulok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 Én úgy vagyok vele,hogy van még hal a tengerben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fati500 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Nem tudtam szavazni,a lehetséges válaszok között nem szerepel olyan lehetőség,ami rám illene! Velem még nem fordult elő ilyen,pedig megettem kenyerem javát! Lehet,hogy kirívóan ritka eset? Sok mindenkinek kívánom,úgy járjanak mint én!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
komposz Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 ZUHANOK! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinye7 Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 Egy üveg pálinkával és egy doboz kék Pall Mall-el kifeküdnék egy mezőre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 Megpróbálok túlesni rajta, és keresek egy új kapcsolatott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamikaZeFan Posted Október 24, 2008 Share Posted Október 24, 2008 Én a ''Megpróbálok túlesni rajta''-t választottam a pontos válasz: Szólok haveroknak hogy: ''Gyertek Iszunk!'' Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 Ha a csaj csak tetszik de semmi különösebb érzelem nincs akkor letojom az egészet. De ha már szeretem is, akkor nagyon ki tudok borulni. A sárga földik iszom magam és filózok a dolgokon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 Hááátööööö függ attól, hogy mennyire kötődtem a csajhoz.Ha nem szerettem igazán akkor nem érdekel különösebben, csak ha megcsalt, mert akkor az zavar hogy hülyének néz Ha szerettem akkor meg leülök a gitárommal, játszogatok rajta és filózok egy csomót, aztán elmegyek a haverokkal meginni egy pár sört.A berúgás nem biztos hogy jó ötlet, de lehet, hogy ha ez megtörténik akkor nem csak sört fogok inni.Bár most nincs is aki ejtsen Én sem tudtam szavazni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 Én arra szavaztam, hogy letojom. Különösen nem izgatnak fel a csajok. Ha dob, hát lelke rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meXx16 Posted Október 31, 2008 Share Posted Október 31, 2008 Mindenképpen megpróbálok minél előbb túlesni rajta ilyenkor a zenéhez fordulok és gitározgatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Hát az első.. Sajnos nekem talán ez a leggyengébb pontom, és ezt sokan szeretik kihasználni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Néhány doboz cigi, pár üveg bor, be a gép elé, és egész nap itt szobroznék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Én nem tudtam választani a lehetőségek közül. Mert a legutolsó kivételével tulajdonképpen mindegyik igaz rám...s szinte ugyanabban a sorrendben ahogy fel van sorolva. De most a legelején tartok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts