Andy1210 Posted Július 2, 2007 Share Posted Július 2, 2007 (edited) Javított füves kép: Módosította Október 3, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vin Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 a VT szép. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 ja a vt az télleg yo csak pixelesíts 1 kicsit a felnin feltünően tisztább mint az ótó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaZoo Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 a vt télleg jo lett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted Július 4, 2007 Author Share Posted Július 4, 2007 jujj most nézem a tükörnél elrontottam ak ijelölést Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Ez első jó lett a második azért annyira nem mert annál nagyon látszik,hogy rajzoltad meg nem is szép. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaZoo Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 hát igen a bodykit-es furán néz ki, az első meg megincsak szép sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Na látod ezért utálom a vt-t annyira tökölős az egész....Haverom viszont yol tolja benne szokott lenni az újságba is és asszem dobogós helyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Na látod ezért utálom a vt-t annyira tökölős az egész....Haverom viszont yol tolja benne szokott lenni az újságba is és asszem dobogós helyen. 1el több hozzászólás a topicodba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted Július 5, 2007 Author Share Posted Július 5, 2007 lol köszi XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 hm... egész jó VT-k ... kezdésnek a nissannál azt vettem észre, hogy 1 felmit klónoztál előre hátra. ami az első keréken még jól mutat, de a hátsó keréknél sokat kellett torzítanod, és nagyon "2D"-s hatása van... legközelebb ne sajnáld azt a plussz 2 percet lemásolni a hátsó felnit is ja és láttam, hogy elég érdekes hűtőrács donorod volt... ha jobban megnézed az én VTmet, a narancssárga opel astrát, akkor láthatod, hogy ott is azt használtam, de nem jó! ha jobban megnézed fekete függőleges csíkok vannak benne... A hondád jó, de ... ott a carbonnal vannak még gondok... ha jobban megnézel egy igazi carbonos autót (keress rá googleben ) akkor láthatod, hogy a carbon sokkal sötétebb Összességében jó lesz ez, csak még gyakorolni kell, sok sikert a továbbiakban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted Augusztus 9, 2007 Author Share Posted Augusztus 9, 2007 köszke Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Nem rosszak, de az a willámos kép...Azt a brush-t (fű) használdd kicsit sűrűbben, és egy kis blur-t wigyél bele, úgy nem lesz olyan rossz, még egy probléma wele (szerintem), hogy a háttérben és az előtérben léwő dolgok, túl nagy színkülönbségben wannak, a VT-k hez grat, a pingwinek meg, bár tutorból, de jól néznek ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted Augusztus 10, 2007 Author Share Posted Augusztus 10, 2007 próbáltam valamit javítani a füvesen, ilyesmi lett: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Aham, így már sokkal jobban néznek ki a színek egymás mellet,láttam wan benne egy kis blur is,mostmár jobb, csak a fű szinén is alakíts kicsit, hogy jobb legyen az összhang, mondjuk, nagyon komoly lenne szürkébben, wagy feketén, tök mind1, wégülis így is kúl, csak én így csinálnám, ha az én képem lenne. Grat, csak így towáb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
glevis Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 wáá ez a füves borzalom h lehet ilyen színeket egy képre tenni a szöveg blendig options-je szörnyű az első pingvin egész jó ha már tutorból csináltad... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolgeri Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Andy1210 ezt a madeunderen is fent van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts