kicsifrodó Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 ez szerintem hülyeség...aludni mindenképp kell-ha csak nem akarsz meghalni...egy ember hamarabb hal bele abba ha nem alszik egy hétig mint abba ha nem eszik több hétig.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsilp Posted Május 23, 2009 Share Posted Május 23, 2009 A nagy tudósok kiszámolták ha átlagosan 8 órát alszol 80 éves korodig akkor 25 év alvással megy el. Milyen soknak tűnik mi? A szervezetnek meg szüksége van rá, hogy kipihend az egész napi gumiszobázást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom000 Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 Én naponta csak 5 percet alszok, azt is állva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu963 Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 az alvás lefáraszt Miben is fáraszt le?Mert az alvásal energiát nyersz úgy mint a kávéval sok cukoral kevés tejszinhabal de ha nem alszik az ember rendesen akkor nem mondok nagyon pld a szemed vér piros lesz az agyad hején egy kihalt falu a gerinced mint egy 90-évesnek szoval aludni fontos!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 Hátmondjuk azért nefeküdj le, mert..... figyelj..... NAGYON figyelj..... HIHETETLEN fontos.... MERT MEGESZ A MUMUS!!! Amugy ezegykicsit hülyeség. Én imádok aludni, de ha nem szeretnék aludni, akkor is aludnék, mert az emberi szervezetnek szüksége van az alvásra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajbymester Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 Azért, mert fáradt vagyok... :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek007 Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 egypár pohár kávé és ez a megoldás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts