hunzepp Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 fórum az jobb: itt értelemmel is lehet találkozni, ráadásul igen gyakran! letöltő progi: a mozzilla letöltője. az is ugyanazt csinálja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Fórumra pl. ide is csak beszélgetni járok de arra persze jobb a fórum. Amugy biztos nem kinlódok ilyen darabonkénti letöltéssel meg hasonlókkal ezért letöltésre jobb a torrent általába onnan szedek mindent. Ja és uTorrentet használok. Ugyanez a helyzet nálam is...Nem szeretek egyesével letölteni, torrent-nél csak 1 fájlt kell elindítani és akár este is mehet, reggelre kész lesz. Gondolom warez fórumra gondolt a téma indító, pirateclub-ra sem letölteni járok, nem tudom utoljára mikor szedtem le innen bármit is. De feltölteni (nem gyakori de most netet váltottam és gyorsabb a feltölsétem) inkább tárhelyekre, pl. rapid, stb.-re szeretek, nem tudom miért Ja és ha torrent kliens akkor uTorrent. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 fórum+flashget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi0811 Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 US Downloader Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rézf...ú bagoly Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Nem tudom pontosan mi is az a torrent. Csak hallottam róla. Annyira nem izgatott, hogy ki is próbáljam. Ami kellett, azt fórumokon mindig megtaláltam. Letöltő progit meg nem használok. Minek? Teljesen feleslegesnek érzem. Save file as.. és kész, letöltődik az magától. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Január 22, 2009 Share Posted Január 22, 2009 Én mind i kettőt használ'm de inkább Fórumozok. Letöltéspez: FlashGet Torrentezéshez: Utorrent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bije Posted Január 22, 2009 Share Posted Január 22, 2009 Én nem szeretem a Torrent-et,ezért a fórumra szavazok. Bár a fórumok közül is csak a Pirateclubra járok. Letöltésre Flashget-et használok mert a legjobb teljes mértékben egyet értek :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbandi Posted Január 22, 2009 Share Posted Január 22, 2009 Forumra szavaztam.A torrent nekem nem igazán tetszik. Letöltésvezérlönek meg JDownloader használom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
markrod20 Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 ÉN nem foglalok állást. Egyébként Utorentet és FlashGate-et is használok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T_ Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 Csevegés, értelmes arcok: Fórum Letöltés: Torrent uTorrent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubi87 Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 Csak is Fórum! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man0waR Posted Január 23, 2009 Share Posted Január 23, 2009 Letöltő progit meg nem használok. Minek? Teljesen feleslegesnek érzem. Save file as.. és kész, letöltődik az magától. Nem tudom egy 100 partos játéknál mit csinálnál. Ott ülnél egy hétig a gép elött? Ami itt nincs fennt az torrenten megtalálom,de valahogy nem vonz abszolút a torrent,nemszeretem! Fórum inkább. Ja és USD Forever! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
METALFREAK Posted Január 24, 2009 Share Posted Január 24, 2009 Én a fórumot és a torrentot is használom...letöltés vezerlő:DataGet,RapidDownloader és a uTorrent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rézf...ú bagoly Posted Január 24, 2009 Share Posted Január 24, 2009 Nem tudom egy 100 partos játéknál mit csinálnál. Ott ülnél egy hétig a gép elött? A válaszom a kérdésedre: igen. Amúgy pont emiatt nem szoktam 100 partos cuccokat letölteni. Max 15 part, amibe bele szoktam kezdeni. Ha több, inkább hagyom, mert nincs hozzá türelmem egyenként letöltögetni. Egyébként nagyon ritka, hogy valami 100 partos cucc kellene. Nem nagyon szoktam játszani a gépen. LEginkább programokat, zenéket, esetleg filmeket töltögetek, azot meg kisebbek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dávidrock Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 100 partos letöltésekhez ajánlom a jdownloader c. progit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Január 30, 2009 Share Posted Január 30, 2009 Én is a JDownloader progit használom már pár hete és nagyon jó! Én is csak ajánlani tudom mindenkinek! Újabb filmeket például általában torrentről szedek, régebbi dolgokat inkább fórumról (warez), mert a torrenten a régi dolgoknál általában már nem sok seeder van, szóval elég lassan jönne le. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Január 30, 2009 Share Posted Január 30, 2009 Én a fórumra voksolok és Flashgate-val töltök. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurtLee Posted Február 2, 2009 Share Posted Február 2, 2009 Ha keresek valamit mindig fórumokon nézem meg először, aztán ha nem találom, megyek torrentre. Azért nem komálom a torrentet, mert mindig megszakítja a netemet valami rejtélyes okból... Egyébként webes letöltésre Flashgetet, torrentesre pedig uTorrentet használok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3cC_ Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 Régebben torrenteztem, de mostanába inkább fórumozok. Egyszerűbb, jobb, gyorsabb. (szerintem) Free Download Manager-t használok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d-boy Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 A legjobb Diginet + torrent privát trackeren. Kár hogy nincs mindenhol. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
teck Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 warez fórum a nyerő nekem... a torrent sztem nagyon gagyi... a feltöltéseimet meg nem csak azokkal szeretem megosztani, aki fennt van a torrenten, hanem mennek a linkek msnen is akár. Ez nekem igy szabadabb... A letöltő program... Rapidsharehoz használom a letöltőt, megauploadhoz is, a többit meg "kézzel" szedem le Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szocske2 Posted Február 3, 2009 Share Posted Február 3, 2009 Még szép, hogy a torrent, ott normálisan letudok tölteni amit csak akarok, max. sebességgel, oda kerül fel legelőször minden (most a Sasszemet töltöm szinkronosan) szóval..!? Kliens: Utorrent 1.8.1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonman Posted Február 4, 2009 Share Posted Február 4, 2009 Jobb a torrent nem kell vele annyit szórakozni, mint pl rapidrol leszeszedni 60 part ot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tailor Posted Február 4, 2009 Share Posted Február 4, 2009 Ez nehéz kérdés! Én mind a kettőt használom. Érdekes dolog,hogy a torrent akkor jön a leggyorsabban, ha sokan szedik, viszont a tárhelyeken meg pont fordítva van, ha sokan szedik akkor nagyon be tud lassulni. Kényelem szempontjából a torrent jobb, viszont nagyon lassítja a Netet. Ha Rapidról kell szedni, akkor azt csak akkor tudom, ha egyedül netezek, mert amikor új IP címet kérek akkor bontom a kapcsolatot és ilyenkor a másikkal tolok ki ha éppen fenn van a Neten és netalán MSN-zik! Mind a kettőnek meg van a maga előnye és hátránya, éppen emiatt nehéz különbséget tenni a kettő között! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adame1996 Posted Február 4, 2009 Share Posted Február 4, 2009 én mind a 2 használom de sztem jobb a fórum mert ahoz nem kell feltöltő letöltőprogi meg firefox letöltő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrykennedy Posted Február 4, 2009 Share Posted Február 4, 2009 fórumot használok gyakrabban, napközben. este meg belövöm a torrentet ha fórumról töltök akkor flashget-tel, ha torrentezek akkor mindig bittorrent-tel szedek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortress Posted Február 13, 2009 Share Posted Február 13, 2009 Fórum, Dataget letöltőltöt használok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
obreak Posted Április 4, 2009 Share Posted Április 4, 2009 inkább fórum. a torrentnél nem mindig van rendesen feltöltő v túl sok a letöltő, inkább leszedegetem darabonként flashgettel vagy rapidshare letöltővel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Április 5, 2009 Share Posted Április 5, 2009 Operát használok mert szar az uTorrent. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
backinblack Posted Április 10, 2009 Share Posted Április 10, 2009 Fórum,de torrentezni is szoktam ja és uTorrentet használok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts