hirtwarez Posted Július 1, 2007 Share Posted Július 1, 2007 Na nekem van 1 80-as ide és 1 160gb-s sata2-es vinyóm de az átviteli sebességem még mindig nem megy 30mb/s fölé, ez mért van, és hogy lehet az átvitelt növelni??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Július 1, 2007 Share Posted Július 1, 2007 az ata 100/133-as a sata pedig 150 (a sata ii 300) MB/s a maximális elvi sebesség RAID0 esetén, tehát a 30-as az teljesen normális maximum az ata winyó esetén, mind írási, mind olvasás szintjén , segíteni, sata2 10k rpm-es winyóra való váltással lehet gyorsítani, de ez nem lesz olcsó muri Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirtwarez Posted Július 1, 2007 Author Share Posted Július 1, 2007 most akkor a sata2 is csak max 30k-val bír másolni?(mert nekem igen) és azzal a RAID-el nem lehet növelni a sebességét??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Július 1, 2007 Share Posted Július 1, 2007 nem, a sata2 olyan 50-60-nál van, de az ide-t nem tudod gyorsabban olvasni , a raidhez win reinstall és teljes átparticionálás, mellesleg 2 egyforma kapacitású és sebességű winyó kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirtwarez Posted Július 1, 2007 Author Share Posted Július 1, 2007 értem thx az infókat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 Itt a válasz a kérdésedre: http://pcforum.hu/cikkek/105/A+RAID+technologia.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davedane Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 kössz ez már a mai alaplapokon pl ezen van Raid támogatás? Gigabyte Ga M52S-S3P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
inferno3 Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 nem, a sata2 olyan 50-60-nál van, de az ide-t nem tudod gyorsabban olvasni , a raidhez win reinstall és teljes átparticionálás, mellesleg 2 egyforma kapacitású és sebességű winyó kell Ez hülyeség. Nekem az ATA-s winchesterem ATA-rol ATA-ra volt hogy 60mega fölé ment, de stabilan 50-60 mega között mozog az adatátviteli sebessége. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts