...Reni... Posted Május 1, 2009 Share Posted Május 1, 2009 fűszál, levél, porszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricky95 Posted Május 1, 2009 Share Posted Május 1, 2009 komolyra fordítva a szót: a szemétből... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cecelegy Posted Május 1, 2009 Share Posted Május 1, 2009 Hülye, vak emberekből, akik nem látják, h mit teszünk a Földdel, magunkkal egymással, vagy annak ellenére, hogy látják, nem tesznek semmit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
futyi88 Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 A semmiből nagyon sok van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djace Posted Május 4, 2009 Share Posted Május 4, 2009 víz molekulákból! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Május 4, 2009 Share Posted Május 4, 2009 Hülyeségből, levegőből, bolygókból, meg fődből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsoltika50 Posted Május 4, 2009 Share Posted Május 4, 2009 sok hozzászólásból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Május 4, 2009 Share Posted Május 4, 2009 Emberi hülyeségből. Vagy tényleg abból, amiből nem kéne. Döntsétek el . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Május 5, 2009 Share Posted Május 5, 2009 Szerintem vasból, mert az az univerzum legstabilabb eleme. De ha már itt tartunk, sokan emlegetik, hogy atomokból van a legtöbb a világon. Ez nem igaz, mivel az atomok elemi részecskékből állnak, azok pedig kvarkokból. Tehát kvarkból van a legtöbb a világon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Május 5, 2009 Share Posted Május 5, 2009 A légüres tér is van valamiből. Szerintem részecskékből. Milyen részecskékből? Az abszolút vákuumban nincsen semmilyen részecske. Tehát a mennyisége sem igazán értelmezhető. Esetleg éppen abban a térben tartózkodó neutrínóból lehet pár. De az már nem a vákuum része és a neutrínók is kvarkokból állnak. Tehát megint csak arra jutottunk, hogy kvarkokból van a legtöbb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Május 5, 2009 Share Posted Május 5, 2009 Üdv! Eggyértelműen légüres térből van a legtöbb!! az okosok már pontosan megmondják hogy hol van a világegyetem határa!! Durva nem??? utána pedig Hidrobénből és héliumból van a legtöbb mert az kell a magfúzióhoz!! SZERINTEM! De a hidrogén és a hélium is áll valamiből, végső soron kvarkokból. Egyébként hélium nem kell a magfúzióhoz, az csak keletkezik. Már ha csak a hidrogén atommagok magreakciójáról beszélünk egyáltalán. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Május 5, 2009 Share Posted Május 5, 2009 aha.. kvarkokból na ezt übereljétek... Na, végre egy értelmes ember! Ezt mondom én is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricky95 Posted Május 6, 2009 Share Posted Május 6, 2009 Nah egy valaki aki odafigyelt kémia órán. Grat! Sztem pixelből van a legtöbb. (ha a világ összes monitorát egymás mellé raknánk és megszámoljuk rajta a pixeleket) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Május 6, 2009 Share Posted Május 6, 2009 Köszi! Oda is figyeltem, meg ilyesmivel is foglalkozom, úgyhogy érdekel a téma. Szerintem a pixelek száma kevés. Ha azt vesszük, hogy egy átlagos monitor 1024x768-as felbontású. De kerekítsünk inkább felfelé 1 millió pixelre, mert most már elterjedőben vannak a nagyobb felbontású monitorok. Szóval nem tudom, hogy hány monitor van a Földön, de ha annyit veszünk, mint ahány ember van, azaz 7 milliárd, akkor szerintem felülbecsülöm. De vegyük ennyinek. Az így is 1 millió x 7 milliárd, azaz 7x10^15. Tehát 7 petapixel. Viszont pl. 12 gramm szénben ennél jóval több, majdnem 10 millószor több atom van. És ezek csak az atomok. Hol vannak még az elemi részecskék és a kvarkok?! És ez csak 12 gramm szén. Hol van ez a 12 gramm a világegyetem teljes tömegéhez képest?! Ez szinte már felfoghatatlan mekkora számról van szó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sixpounder Posted Május 7, 2009 Share Posted Május 7, 2009 Szerintem atomok,meg molekulák meg ilyenek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi1986 Posted Május 13, 2009 Share Posted Május 13, 2009 Csajokból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt83 Posted Május 14, 2009 Share Posted Május 14, 2009 Az jó lenne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
superneooo Posted Május 14, 2009 Share Posted Május 14, 2009 aha.. kvarkokból na ezt übereljétek. Esetleg húrokból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rydline Posted Május 14, 2009 Share Posted Május 14, 2009 az időböl van a legtöbb =) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 Lehet talán homokszemből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.TKD Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 hidrogénből vagy hülyékből Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Május 29, 2009 Share Posted Május 29, 2009 Vízből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrMaestro Posted Június 12, 2009 Share Posted Június 12, 2009 sztem belőlem van a legtöbb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Dragon Posted Június 12, 2009 Share Posted Június 12, 2009 Hülye kérdésekböl.....am ez nem rossz kérdés...Szerintem gonoszságbol és kapzsiságbol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Június 12, 2009 Share Posted Június 12, 2009 porszemből , vagy a világon öszzegyűjteni minden leírt szöveget és azokat betűkre bontani, szerintem betűből rengeteg van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek007 Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 mindenből Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowcat Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 Hülyékből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcmarci Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 van pár tippem: neutronból szúnyogból:S bitekből emberi hülyeségből állati hülyeségből embrek esetében Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csasa94 Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Atomok és bitek! Ezekből van a legtöbb. De ki ne hagyjuk az emberi hülyeséget sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
demolations Posted Július 5, 2009 Share Posted Július 5, 2009 Aminosavakból,mivel az univerzum aminosavakból épül fel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts