Pampa Posted Március 1, 2010 Share Posted Március 1, 2010 Ha barátnőt keresek, akkor próbálok olyat találni, akiben minden tetszik. Ha csak futó kalandot keresek, akkor nem hajtok annyira a tökéletesre, elég ha 1-2 dolog tetszik rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmety Posted Március 3, 2010 Share Posted Március 3, 2010 Nálam nincs ilyen,ha megfog valaki akkor úgy az egész!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Március 13, 2010 Share Posted Március 13, 2010 Na gyerekek én oda vagyok a kezekért! Most akkor mit csináljak? Amúgy az utolsóra szavaztam, szerintem nem ilyesmi az első szempont. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti1000 Posted Március 15, 2010 Share Posted Március 15, 2010 Nekem az arc a legfontosabb de monnyuk ne legyen 2m hósszu logó melle és ne legyen 150kg se hanem szép ac és egy normális body nem muszáj fullos csak normális Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Május 15, 2010 Share Posted Május 15, 2010 ha jól néz ki a csaj, akkor tetőtől-talpig minden részét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Június 26, 2010 Share Posted Június 26, 2010 A kisugárzását. Mivel ilyen nem volt, maradnak a cicik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Július 4, 2010 Share Posted Július 4, 2010 Mindenét. Örülök, hogy nincsenek ilyen "seggnéző" meg "mellnéző" emberkék itt. Az már mellékes. Legyen okos, szép, jószívű, no és persze ő is szeressen engem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
buffoon Posted Július 4, 2010 Share Posted Július 4, 2010 A kérdésre reagálva, leginkább azt, ha ő is engem szeret. De nem lehet egy 6 lehetőséges szavazásba ezt megválaszolni, ezért inkább nem is bökök. Csak egy a fontos, hogy kölcsönös legyen a vonzalom, a többi nem számít. Nyilván mindenkinek más a fontos. Egyetlen ember életében is más a fontos, amíg fiatal, és más amikor érettebb. Az viszont mindvégig fontos, hogy az ember büszke legyen rá, hogy ő a kedvese! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 4, 2010 Share Posted Július 4, 2010 Mit szeretek egy lányban:),Legyen jó külseje,aranyos arca,legyen megértő,szeretni tudó,őszinte,kedves a többi megmajd jön magától . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 4, 2010 Share Posted Július 4, 2010 Legyen megragadó szeme és cuki mosolya. Ez a kettő még 80%-ban megnyer engem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
palnok97 Posted Július 15, 2010 Share Posted Július 15, 2010 Szem Száj... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam_ Posted Július 16, 2010 Share Posted Július 16, 2010 Szerintem, ha van itt valaki aki esetleg szeret egy lányt, és ha tényleg szereti akkor az utolsót válassza. Miylen dolog az már, hogy mondjuk a csajnak szép a lába és troll feje van .. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg1992 Posted Július 24, 2010 Share Posted Július 24, 2010 Mindenét! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts