mile Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Úgy gondolom hiba lenne testrészekre lebontani a szeretett lány iránti vonzódás mértékét, főleg úgy hogy ez a kérdés csak a fizikai jellemvonásokra tért ki és még az egyénisége szóba sem került. Az összkép a fontos, a külső és belső tulajdonságainak harmóniája. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Én a minden-re szavaztam. Részemről még nem volt olyan hogy beleszerettem egy lányba csak mert jó a segge... Szóval egy lányba ha beleszeretek akkor mindenébe szeretek bele Teljesen egyetértek mile hozzászólásával! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii92 Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 ha az utcán megyek akkor a melleket nézem amúgy meg a személyiséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 Ha igazán szeretek egy lányt akkor nem csak bizonyos testrészeit hanem mindent szeretek benne, úgy ahogy van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
STeVe_89 Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 Engem a mosolyukkal tudnak kiütni a hölgyemények... Ez persze jó és rossz értelemben is igaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 mindent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert0212 Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 Én a popót jelöltem be de egy lányon hogy ha járok vele akkor én a popóját kedvelem a legjobban és a száját(ajkát) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cracker_mark Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 az összképet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MavRock Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 én mindent szeretek a bnőmben, a szemét , a száját , a mellét, és deréktól lefelé már nem is kell mondani de amúgy ez ha vkinek bnője van akkor tök alap h mindent szeret benne.. ilyet pl még nem hallottam h szép a szeme de a szája tök ronda Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Háát én mindent szeretek,de nem egy lányban,hanem A lányban,úgyhogy a szemre szavaztam inkább Nagyon meg lehet fogni egy szép szempárral(persze csak ha tartozik hozzá egy lány is) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaposi23 Posted Augusztus 19, 2008 Share Posted Augusztus 19, 2008 elöször a szeme, utána mindene:D:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davcsi Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 én mindent, egy lányt mikor megnézek vagy az arcától vagy a lábától inditom a "szkenert" persze egy jó fenék vagy mell sokat dob, de nekem csak akkor nyerő ha tényleg szép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Nos elsősorban a fenekét szeretem megnézni de ez hülye kérdés ...mindent szeretünk---hát hogyne mivel nő! Okos szavazás ez is nem tom mit keresek itt XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Egy lányban szerintem az őszinteséget kell szeretni a hűséget és nem a kinézetet (szerény véleményem szerint) Persze ha a külsőt nézzük akkor sem mindig a mellét kell figyelni van olyan lány hogy a melle szép formás, de a fejét elkéne ásni vagy zacskót huzni rá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Nyilván bele lehet menni a külsőségekbe, de igazán magát a csajt, a belső tulajdonságát, a személyiségét lehet szeretni. A külsejére a tetszik szót kell használni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator.Shifty Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Mindent! Eddig sose tudtam sorrendet tenni, az "összetvők" mindig tökéletes összképet mutatnak! Szal mindent szeretek! És a belső egy hatalmas tényező szokott lenni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Nagyon érdekes kérdés Én a Szem-et jelöltem, ugyanis gyönyörű szemei vannak a barátnőmnek Persze nem emiatt vagyok vele, de a szemei sullyosbító körülmény Sokaknak elég egy pillantás, egy mosoly vagy csupán egy mozdulat, és máris a hölgy rabjai Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 ha szép akkor mindent!!! de az arcát!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Első ránézésre a szemét, majd az arcát. Ha pedig már jobban ismerjük egymást, akkor mindenét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Az első komolyabb barátnőmnek olyan melle volt...jaj, de imádtam őket, de a feneke annyira nem tetszett, a kutya pózt nem is erőltettem...a másodiknak a melle elég kicsi volt, de a feneke...nagyon imádtam...aki meg most jön...annak minden a helyén van, úgy szeretem minden testrészét, ahogy oda teremtették neki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brandiska Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 szem főleg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fati500 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Az az igazi,ha tetőtöl-talpig szeretjük,jó és rossz tulajdonságával együtt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 legelőször a szemei aztán szép fokozatosan mindenhol meg kell nézni de a lényeg nálam a szemnél van mert ha az úgymond olyan halott ak akárhogy kinézhet veszett fejsze nyele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 szerintem ezt így nem lehet behatározni. van olyan, hogy hátulról jól néz ki egy lány, aztán megfordul, és Kvazimódó. de a lényeg, hogy ha egy lánynak (mondjuk) szép a szem, és ez segít abban, hogy beleszeress, akkor utána mindene tetszeni fog. A szavazásban megadott válaszook fele úgy lenne jó, hogy melyik testrészt szereted, mikor együtt vagy egy lánnyal. nem tudom, van-e ilyen szavazás, ha nincs kéne indítani. bár lehet, hogy mindenki csak a "Legszentebb Szentség-et" választaná... A FÜL LÉLEK TÜKRE! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Május 31, 2009 Share Posted Május 31, 2009 Szerintem nem testrészeket szeretünk valakiben.Én mindenért szeretem,de legfőképpen azt szeretem hogy milyen ember illetve amilyen személyiség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi1986 Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 Mindenétt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 Én mell párti vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Mindenét úgy ahogy van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Mindent. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 mindent amit szeretek xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts