George Lucas Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 (edited) Mindenkinek a válaszát várom Indokoljátok meg miért ez a kedvencetek egy lányban Módosította Június 30, 2007 DJ_Antonio Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 Az én barátnőmbe mindent szeretek mer egy angyal,mint kinézetre mint belsőleg!Aranyos is szép is és nekem minden MINDEN bejön rajta!és imádom (: amugy ha kellene választani vmit akkor az arcát^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atmex Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 Én azokat szeretem, akik úgy jól össze vannak rakva. Nem kövérek, nem vékonyak, nem bombázók, de nem is rondák, nincsenek túlsminkelve azért odafigyelnek rá, nem izompacsirták, de nem is csont és bőrök. De hogyha választani kell, akkor a lába. Ha az jó, minden mást üt. Viszont a rossz lábhoz szép arc se rossz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aham Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 Sziasztok!! Elsónek A mellére gondoltam:),de utána jobban bele gondoltaqm és ez hülyeség..h csak a mellét szeretem a nőnek és azért vok vele stb. ezért mindenét.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 ha egy lánnyal beszélek akkor természetes, hogy nem a popót nézem meg, nehéz is lenne tehát arra figyelek hogy mit mond. de ha dekoratív csajszi akkor mellbedobással is "győzhet" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 Hogy mit szeretek egy lányban? Magát a lányt, úgy ahogy van legyen jófej, okos, lehessen vele beszélgetni, ne legyen sznob, plázapicsamagatartású és amikor beszélsz vele akkor ne flegmáskodjon. pfúúú de rühellem azt :S a belső is rengeteget számít. ha az ember megtalálja az igazit, akkor sztem egyre szebbnek fogja látni a lányt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Július 1, 2007 Share Posted Július 1, 2007 Hát a kérdés érdekes,mert hogy egy lányban mit szeret az ember,az picit más mint abban,hogy a barátnőjében mit szeret.Egy lányban én azt szeretem ha szép mellei vannak, és nagyon formás popesza,csinos arccal ötvözve.Na ezt sztem minden ,viszonylag normál hetero ember szereti "EGY" lányban.Más nem kell "EGY" LÁNY-hoz.Deviszont ha a "lány" barátnővé , azaz egyúttal lelki társ szintre emelkedik , akkor már kell mellé az is hogy értelmes szinten kommunikálni tudjunk a mindennapokban,plusz nagymértékű egymásrafigyelés nem kevés empátiával vegyítve.Ha ez is megvan,akkor én ezt szeretem "A" LÁNY-ban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kistigris Posted Július 1, 2007 Share Posted Július 1, 2007 Én úgy vagyok vele hogyha az ember szeret egy lányt akkor mindenét szeresse ne csak egy dolgot rajta, mert az úgy nem ér semmit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Július 1, 2007 Share Posted Július 1, 2007 Én ha szeretek egy lányt,akkor őt szeretem teljes egésszében Más kérdés,ha mondjuk az utcán megyek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 én mindenét:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dávinho Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 Én is a mindenre voksoltam. Max. ha egy ismeretlent látok, abban egy-két dolgot szeretek csak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbory Posted Július 6, 2007 Share Posted Július 6, 2007 Én azokat szeretem, akik úgy jól össze vannak rakva. Nem kövérek, nem vékonyak, nem bombázók, de nem is rondák, nincsenek túlsminkelve azért odafigyelnek rá, nem izompacsirták, de nem is csont és bőrök. háh de jó! nem kell annyit írnom Amúgy nekem a legeslegfontosabb az arc, aztán ez a fenti. Ha a külsőröl van szó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 Magas legyen, legyen szép melle, szép feneke, cuki pofija és nagyon rendes legyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Mindenkinek a válaszát várom........... szia kedves antonio! ha mindenkinek a válaszát várod, akkor arra kérlek legközelebb, hogy a címet is úgy fogalmazd, hogy mit szeretsz egy lányban/fiúban. mert itt a mindenkibe nemcsak a fiúk, hanem a csajok is beletartoznak. de mivel a kérdés az, hogy mit szeretsz a lányokban? erre az a válaszom, hogy semmit, mivel nem érzek vonzalmat irántuk! szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEITER Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Száját Nekem fontos hogy telt ajkai legyenek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovax Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 ha szerelmes vagy, akkor minden porcikáját szereted..! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 én úgy döntöttem, hogy a címnek a nemiségét figyelmen kívül hagyom, gondolom majd kiegészíted. szeretem ha egy fiú okos, de nem kérkedik, szóval legyen szerény, és én fedezzem fel benne az értéket. legyen kedves, beszédes, figyelmes, szórakoztató, spamelo, megértő, empatikus, őszinte, és szavatartó, és érzelmekkel nem játszó, a szerelemben kitartó, nem sürgető, élményekre nyitott emberke. szeretem ha visszafogott, de tudja mi a dolga. szeressen udvarolni, és azt is értékelje ha én teszem ezt az irányába. értékelje a szellemi ajándékot is, PL: ha szavalok neki egy verset stb...... szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 én ha ismeretlen csajt látok akkor a se... a feneke utána a fejének összhatása és a szeme de ha megakarom ismerni akkor többet várok tőle egy sziától, nekem beszéljen és éljen a csaj, legalább annyit amennyit én Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 ha szerelmes vagy, akkor minden porcikáját szereted..! szia kovax! ezzel a gondolatoddal tökéletesen egyetértek veled....... nem lehet testrészekre, jó vagy rossz tulajdonságokra lebontani egy embert, ha szereted, akkor jön a rózsaszín köd, és vége a világnak. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 az igaziban mindent szeretünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Ezt a kérdést hogy mit szeretsz én máshogy értelmeztem mikor nem láttam a lehetőségeket...én akk arra gondotam h megértő, kedves. Lehetőségek alapján meg mindent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrari enzo Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Válaszom: mindent! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
[PH] Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Fenekét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Először is legyen egy szeretnivaló egyénisége. Ne ez a diszkóban rázó ultra kurv@. Ha ez megvan, akkor a teste pedig "Én azokat szeretem, akik úgy jól össze vannak rakva. Nem kövérek, nem vékonyak, nem bombázók, de nem is rondák, nincsenek túlsminkelve azért odafigyelnek rá, nem izompacsirták, de nem is csont és bőrök." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hetiger Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 1et értek Kovax és szipi véleményével. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 az utolsó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 legyen vmi különleges tulajdonsága ami megfog. meg azé ne legyen bánya Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HardSanyeee Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 a felsoroltak közül mindent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dizelmisu Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Elsőre mindenképp a szeme a fontos. Ha beszédes akkor jöhet a rózsaszin köd Ha szeretem akkor az egészet szeretem, nincs kivétel mert nem lehet szétszedni külön darabokra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cole Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Mindent szeretek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts