killer_queen Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Hát én most vagyok 21. A volt barátnőm 23 éves, de ő már 4 éve dobott engem. Nem tudom hogy pedofilságnak számít-e, de a jelenlegi barátnőm 2 hete lett 16 éves, és már 4 éve járok vele, és le is feküdtünk már, kipróbáltuk az orálist és az análist is... Eddig már sok barátnőm volt, aki tudni akar róla az küldjön privát üzenetet és elmondom neki Lehet anyázni vagy éljenezni nyugodtan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 barátnőmnél 2 és fél évvel vagyok idősebb. ő most 18 én 21 leszek decemberben úgyhogy 3 évre adtam a voksot (kicsivel több mint fél év ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Az én barátnőm 1 évvel idősebb, ő májusban volt 18 én pedig augusztusban 17, de sztem nem jelent semmit a korkülönbség, az a lényeg h nagyon szeretjük egymást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiPPoNaX Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Fel ev van koztunk, az o javara. Eloszor kicsit fura volt belegondolni, mert ennel nagyobb kulonbsegek is elofordultak mar az eletemben, de termesztesen abszolut nem zavaro ez a helyzet sem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 2 hónap van köztünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 Köztünk majdnem 2 év a különbség , én 20 leszek 1 hónap mulva , barátnőm pedig holnap lesz 18 ... Ja és valami iszonyúan szeretem a lányt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelian Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 Nem kemény az Az a lényeg, hogy szeretik egymást. Az durvábbmurvább lenne, ha 21 lenne a pasi 38 a nő ... bár ha szerelem van akkor nem számít Nem hiszem hogy durvább az, aha a nő idősebb.Az én menyasszonyom 34 éves, én meg 21 vagyok...hidd el, teljesen jó Stelian Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rentai Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 2 év...én vagyok az idősebb Stelian...bocsi ezért a hozzászólásért de ennyi év tényleg nagyon durva... nem tudom,nem szólok hozzá inkább mert barátnőm és énközöttem ilyen korkülönbség még nem volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mad Hatter Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 2.5 évvel idősebb vagyok a bnőmnél. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
imi4243 Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 aki nekem most tetszik lány azzal 3 nap a kor külömbségünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
P1ngw1n Posted Október 2, 2008 Share Posted Október 2, 2008 Most a barátnőm 1évvel fiatalabb nálam,de volt olyan is h 5évvel idősebb nővel voltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
harkhon Posted Október 2, 2008 Share Posted Október 2, 2008 5 évvel volt fiatalabb az exbarátnőm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 3, 2008 Share Posted Október 3, 2008 1 évvel idősebb a barátnőm De szerintem ez nem sokat számít. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Október 3, 2008 Share Posted Október 3, 2008 jelenleg, nincs bnőm, azexemmel egyidősek voltunk. nem pedoság, de engem a nálam fiatalabb csajok izgatnak fel igazán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 Én 18 vagyok,barátnőm 15..majdnem egy éve jöttünk össze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 Volt barátnőim mind fiatalabbak voltak nálam, kettő 3 évvel, egy meg 1 évvel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 2 barátnőm 1 évvel idősebb volt nálam, egy, akivel talán most megint összejönnek a dolgok egy idős velem. 16 vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 B.nőm 4 évvel fiatalabb nálam szerintem tök jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
isti93 Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 Mindig idősebb ovltam a csajnál, de a mostani barátnőmnél órára pontosan 1 nappal vagyok idősebb:D Tartom a szintet:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfamenyet Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Az én barátnőm és köztem egészen pontosan 2 év és 4 hónap a korkülönbség mert egynapon születünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Nekem mindig idősebb b.nőim voltak, volt hogy 4 évvel volt idősebb nállam a csaj Most csak 1 év a korkülönbség az Ő javára Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Nekem a rekordom 5 év korkülönbség a csajszi javára. Jelenleg én vagyok idősebb 1-el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Szerintem ez a korkülönbség dolog 14-19 éves korig lényeges utána tökmind1 ki mennyivel idősebb 14-19 éves intervallumban elég nagy eltérések lehetnek... Tehát hogy értsd nem mind1 hogy a srác 19 a lány 14, vagy a srác 29 a lány meg 24 Ez visszafelé is érvényes. De persze vannak kivételek és vannak akik sokkal érettebbek koruknál nem csak testileg hanem lelkileg is. Én is ilyen voltam minden barátnőm ezt mondta, akkor volt hogy 16 évesen 20 éves b.nőm volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellwisher Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 csajom most lett 16 én meg 17 vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakuna Posted Október 17, 2008 Share Posted Október 17, 2008 Stelian: egyetértek! Nincs ebben semmi rossz Nekem is az idősebb csajok jönnek be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadman Posted Október 17, 2008 Share Posted Október 17, 2008 jelenlegi (aki első és talán örök) b.nőm junius 4 este ,én pedig junius 5 hajnal szal igen érdekes. am kb pelenkás korunk óta ismerjük egymást. szerintem egyébként semmi gond a korkülömbséggel ha nem tartós kapcsolatot szeretnénk hiszen öregkorára mindenki megváltozik és jobb egyszerre változni mint h a kapcsolat menjen rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Október 17, 2008 Share Posted Október 17, 2008 Én barátnőm december 29-én lesz 19, én meg nov.3-án leszek 18. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janisean Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Feleségem 14 múlt mikor én meg ismertem, én 21 voltam. Ez 18 évvel ezelőtt volt még mindig együtt vagyunk sose volt gond a kor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Legutóbbi kapcsolatomban 1 év volt.Sztem 18-20 év fölött már nem gáz az ilyen 5éves korkülönbség, de ha pl egy 18 éves jár egy 13 éves csajjal.. hááát, nemtom kicsit hülyén néz ki.Főleg hogy 13éves lányok még nem igazán komolyak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts