Dj Nándorfalvi Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Gombamártás (elkészítési idő: 20 perc) Hozzávalók: Vöröshagyma 0,15 Gomba 0,60 Őrölt bors 0,002 Ételízesítő 0,01 Napraforgó olaj 0,08 1 csokor francia petrus Liszt 0,06 Tejszín 0,10 Elkészitési mód: A finomra vágott vöröshagymát olajon megfuttatjuk, rátesszük az apróra vágott gombát, ízesítjük sóval fűszerezzük őrölt borssal, petrezselyem zölddel, ételízesítővel, majd amikor elfőtte a levét, megszórjuk liszttel és felengedjük tejszínnel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joeee Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 (edited) Gombásbeigli Darált, sózott gombát süss beiglibe és kész, naon fini! Módosította Augusztus 29, 2007 spirituell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.