zsepi Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 Ki szeret/nézi? Én most nézem a 8. évadot,nagyon megtetszett,régen csak pár részt láttam,mert mindig a Buffy a vámpírok rémét néztem helyette Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 igazából nálunk csak a húgom nézi de ő nagyon...vele aztán tudnál beszélni róla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dapple Posted Augusztus 23, 2007 Share Posted Augusztus 23, 2007 Áhhh imádom ezt a sorozatot!!! Szinte az összes részt láttam . Nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem jobban tetszenek azok a részek amiben még Prue szerepel. Cole volt a kedvencem ^^. A lányok közül meg talán Phoebe, de itt már nem nagyon tok dönteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TnX Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 csá! nekem is cole a kedvencem meg phoebe de a prue-s részeket nem szeretem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandoki Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 A feleségem és a gyerekek nézik Én inkább mást csinálok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaten89 Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 a kedvenc sorozatom Paiget jobban szeretem mint Prout, de a kedvencem Phoebe viszont a legjobb erő szerintem Piperé ))Pasik közül asszem Chris volt a kedvencem, Cole az ötödik évadra nekem már kicsit idegesítő volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somewho Posted Június 27, 2008 Share Posted Június 27, 2008 a sorozat nekem is tetszik. megvan valakinek könyvben is? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts