luxi Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 Ingyen telefonálás, vezetékesre http://www.voipcheap.com/en/index.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 kösz a linket!! a freecall-om lejárt és azonnal szükségem volt 1 ingyentelefonálásra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Helo Ez tényleg teljesen inegyenes? Úgy írtam be a számokat hogy +36stb és működött két vezetékes között remélem nem kapunk számlát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3jo Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Köcce meglesem én is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsirke Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Tomi: Nem fogsz számlát kapni ez tuti én már régóta használom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Köszi kiscsirke Azért lehet még egy kérdésem?? Mennyit lehet telefonálni, tök mindegy? Vagy van valami korlát mint a hasonló sms-es dolgoknál hogy pl: napi 5db? Elolvastam az apróbetűt ott beszél valami napokról csak sajnos nem értem pontosan hogy kinek mi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fityula Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 ez jóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!! nekem műxik, kár hogy kredit nélkül csak triálba hívhatod free a tkomos számokat, s még azt sem sikerült kiderítenem meddig... azért thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
andba Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 lol hogy mit ki nem találnak... Köszi a linket luxi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furio69 Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 kösz ez nagyon jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.gergo92 Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 saját számnak mit írjak be ilyeneket kérdez: international format "00 + country code + number" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PS2 Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 0036+a tel. számod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hgabesz Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 én semmit nem irtam saját számnak pl. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BacK12343 Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 Hello! Ha teccenek ezek az oldalak én tudok egy párat belőlök: www.voipdiscount.com www.voipstunt.com www.freecall.com sajnos több nem jut eszembe de ha igen majd szólok 1ébbként ha letöltitek a progikat az oldalról akkor azzal 2-2 órát lehet telefonálni ingyen (ha veszel kreditet korlátlan időt tudsz telefonálni INGYEN) ez a gépről megy és mikrofonos, ha pedig az oldalról telefonáltok akkor asszem 5 perc és megszakad (ujra kell tárcsázni ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
edwin02 Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 Olyan progit nemtudtok amiről mobilt lehet hívni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PS2 Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 Csomó ilyen van! Csak fizetős Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius4545 Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Hát akkor ott a saját mobilod is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts