kleinklein Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 Te, biztos hogy fiú vagy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Június 30, 2007 Author Share Posted Június 30, 2007 100%-alék h fiú vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
noname1 Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 Hát nagy öröm a gyermek áldás!!!!! lol...vannak még olyan nem normálisak is mint én...XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axyy722 Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 Akkor most lefox petézni?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyp Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 én is grat a gyerekhez! ha estleg nem találsz jó babaculát nekem még van néhány bádim ha akarod neked adom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsomboy Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 Áruld el itt a "mindenkinek" hogy ki az apa! (egy gyerekhez egy nő és egy férfi kell, ha benned fogant, te leszel az anyuka... tehát ki az apa?) LoL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 hát ez de durca mondjuk nem fizetnék 2600at egy ilyenér h csak funbol rápössentsek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 Azért ez durva. De azért grat a kölyökhöz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Tényleg, gömbölyödik már a hasad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 hanyadik hónapban is jársz? szerintem legyen a neve Töhötöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Őszi Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 tejóég :blink: 2600 Ft??? az 9 liter benzin... am vannak már reggeli hányások meg ien terhességre utaló cuccok?menj el egy nögyogyászhoz... Biztos nagyot néznének :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeaber Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Azt gondolom senki sem tudja, hogy a terhességi teszt hormonok alapján mutatja meg, hogy terhes vagy-vagy nem. Szal hormon zavaros vagy.. Ne agodj gyógyítható xD Ezt 1 honlapról linkeltem: "A terhességi teszt pozitivitását a magzatboholy által termelt HCG (humán gonatropin hormon) nevű hormon okozza, amely lényegében egy vezérlő jellegű hormon. Termelődése a beágyazódáskor indul meg, tehát általában az elmaradt vérzés (ekkorra már két hét eltelt a megtermékenyüléstől) után jó egy héttel válik pozitívvá a teszt. Tudnia kell, hogy a "patikai" tesztek biztonsága elég siralmas: tapasztalataim szerint minden hatodik-hetedik esetben téves eredményt adnak, amibe persze bele kell számítani a tesztet végző személy "személyes tényezőit" is. " Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemtommilegyen Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 14 éves vagy, hormonok túltengenek benned, ezért pozi a teszt. grat a babához amúgy! ha nem tod kié a gyerek, vidd el az apajelölteket apasági teszte (hátha ott is elég, ha rávizelnek vmire ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Integra Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Mikor lesz a keresztelő? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubertus93 Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 tejóég :blink: 2600 Ft??? az 9 liter benzin... am vannak már reggeli hányások meg ien terhességre utaló cuccok?menj el egy nögyogyászhoz... Biztos nagyot néznének :lol: nagyon LOL az egész téma ilyenről már én is halottam.. nemsemmi.. van bátorsága a gyereknek.. nameg 9liternyi benzin ára... ai azért már télleg sok.. a benzinért is és a tesztért is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akos995 Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 hogy fogják híni a kicsikét ??? xD :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
durato Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Hát ez nagy "kis" tévedés... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
exet Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Akkor gondolom a vérzéseid már elmúltak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mykice Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 Gratula na és ki az apa? :D Fészekrakó hitelt vegyetek fel hehe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krittike Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 hehe igen érdekes jelenség, vajon semleges gyerek lesz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsikácska Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 LOL Precusnak tök mind1 csak legyen gyereke Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsikácska Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 LOL Precusnak tök mind1 csak legyen gyereke Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Majd das lesz a kicsike mint a das Kind. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadvezir Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 LOL hogy mik vannak... DE2600at kibaszni ilyen hülyeségre...pff.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Úgy döntöttem lesze ka keresztanya, egy-két palsztikai műtét és már minden szuper Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Pff, dúúrwa, tuti elraboltak az ufók, tettek beléd anyaméhet, megdugtak, és most kihordasz egy alien-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vap Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 Ez jóó A Jézus passzolna, ő is sex nélkül fogant, de az is lehet h hermafrodita vagy, és megtermékenyítetted magad ehh XD :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryper Posted Augusztus 13, 2007 Share Posted Augusztus 13, 2007 lol legyen a neve jézus? XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 És hogy fogod majd kihordani a gyereket??? Belerakod egy szatyorba??? :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 Amúgy szerintem DarthVader is így született! Jah, és gratulálok a babához! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts