MickeyMouse Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Sziasztok! Ilyen témát még nem találtam, de remélem nagy sikere lesz a fórumon. Néhány kérdésem lenne: Próbálta már valaki a LifeStyles ExtraPleasure óvszerét? És a Durex Play tingle változatát vagy a 2in1 masszázsolajat? Ha igen kérlek írjátok le a tapasztalatokat! Vásárlás előtt állok, de sztem az ilyen dolgok nem csak engem érdekelnek! :-) Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukibea Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 a masszázs olaj az nagyon nem hangzik rosszul..de a testápoló sem rossz..nyam nyam.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Multkor kaptam netről ingyen síkosítót, de az asszony nem akarta kipróbálni . . . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MickeyMouse Posted Június 26, 2007 Author Share Posted Június 26, 2007 Gondolom KY síkosítót. Mi kipróbáltuk. Elmegy, de a minta elég csekély... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Június 27, 2007 Share Posted Június 27, 2007 honnan szerezted? aKTa. Érdekelne vmi oldal vagy valami. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Június 27, 2007 Share Posted Június 27, 2007 Durex masszazsolaj az van nekunk, az jo, masszirozashoz, sikositonak egyerant, foltot nem hagy lepedon, egy gond vele: rohadt szar ize van, tehat oral elott hanyagolni mert abbol fintorgas lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandin Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 Durex mentonolos síkosító. Fagyaszt, de kegyetlenül Először hűsítő, de aztán....... próbáld ki.... megéri Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fowl Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 Am óvszerből ki milyet használ? Én Durex tipusait próbálgatom, valahogy a lifestyles annyira nekem nem jön be, de durexből sem találam még meg azt amia legjobb lenne Szóval várom a tippeket ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 Nekünk a Lifestlye nem vált be és köztudott,hogy több embernél reakciós tüneteket vált ki, mis is átálltunk a Durex-re és ott vannak nagyon jók, főleg a Tingle,mert az olyan,mint egy fogmosás,csak lent érzed a mentolt...amúgy mi is be akarunk szerezni valami kis sikosítót,nem mintha gond lenne,de jó az ha van,extra esetekre! Mit ajánlatok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiGx Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 (edited) A tingle nalunk nem jott be. Inkabb maro hatasu mintsem kellemes, mentol nem kukiba meg nunibavalo szerintem. A sima sokkal jobban bejott, tenyleg nem hagy nyomot stb. Ajanlom mindenkinek! Apropo, ki tud infot fogamzasgatlasrol paliknak? Valami tabletta stb? Kivancsi lennek. Módosította Augusztus 16, 2007 PxE ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Augusztus 19, 2007 Share Posted Augusztus 19, 2007 sikosito az elégjo nekünk ez van http://www.durex.com/hu/productRange.asp?intProdCat=347&intMenuOpen=3&intProd=1092 amugy akta nem értem miért nem akarta kiprobálni a barátnöd. sztem semmi extra nincs benne, meg az ize is jo mondjuk akinek van tapasztalata farok gyürüvel az irhatna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
femho Posted Augusztus 27, 2007 Share Posted Augusztus 27, 2007 Fél éve probáltuk ki a farok gyürüt. Vibro csiklo izgatos, nagyon dijazza nejem. Ajánlom kiprobálásra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito989 Posted Augusztus 27, 2007 Share Posted Augusztus 27, 2007 őőő...izé... és honan tudjam h mekkorát kell venni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balkari1 Posted Augusztus 27, 2007 Share Posted Augusztus 27, 2007 Nemhangzi kegyik se rosszul őő vannak külön méretek a cotonból mert mondjuk nem akarom h lötyögjön valaki írja meg pls! respect Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amen Posted Szeptember 3, 2007 Share Posted Szeptember 3, 2007 én úgy tudom, h nincs külön méretre de nem kell félned, nem nagy az én először félórát szenvedtem vele, mire feljött, mert nem akart felférni még gyakorolni kell :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balkari1 Posted Szeptember 10, 2007 Share Posted Szeptember 10, 2007 csak igy kívülről olyan nagynak látsziik mint az állat! de ha te mondod elhiszem majd gyakorolok! kösz respect Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Szeptember 10, 2007 Share Posted Szeptember 10, 2007 a vibrációs gyűrű... huhhhhhh... na azt tudom ajánlani!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bécikeeee Posted Szeptember 10, 2007 Share Posted Szeptember 10, 2007 Ami számomra legjobban bejött: Durex - Ultra Thin Ami a promnak jött be legjobban: Lyfestyle - vmi pontszerűen érdesített óvszer de a legjobb lenne, ha gyógyszert szedne a kicsim, de azt MÉG nem szeretne... pedig húúúú de jó lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flynn Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 [hello én most keztem el szedni a gyógyszert és én mondom így a legjobb, mindent érzel:P egy happy nimfo csaj:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandi8212 Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Bogyó a jányba azt anyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Január 5, 2008 Share Posted Január 5, 2008 Ajj a gyógyszer a tuti,csak nem ajánlanám azért 18 év alatt igazából,bár vannak ezek az újak amiben állítólag nincs hormon meg ienek,namost én gyógyszerésznek tanulok tehát nem hiszem h a szemebe hazudnak és beveszem.Na mind1,még mindig jobbak,mint a régebbiek.A vibrációs gyűrű tutiállatkirály.Az óvszerről meg annyit,h mindig becsukom a szemem a dm-ben és találomra veszem le valamelyiket de télleg.Nem igazán érdekel a típus,mert a ribbed ami állítólag még jobban izgatja a nőt-sajnos nem izgatja még jobban majd én helyette...a Durex talán nagyobb mint a Lifestyle.De nem vaok benne biztos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaJiKa Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 Utálom a gumit (és a síkosítót is), éljen a gyóccer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 Durex a legjobb. Kár ragzani eztet Sikosítóból is csak durexet használunk, ha használunk. Persze azt akkor, ha vmi nagyon fincsi dolog készül... egy éjszakán-napon át... egy "mezei" szeretkezéshez mi nem használunk adalékanyagokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii92 Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 lehet, hogy most hülyének fogoktok nézni, de honan kell tudni milyen márkát, milyen vastagságút kell venni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaJiKa Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 Engem vmiért dörzsöl belül a gumi pedig már ideje lenne kicsit leállni a tablettáról, és akkor azzal kéne.. de nem visz rá a lélek, h abbahagyjam (mondjuk nem csak ezért) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 ott akkor nedvesedési problémák vannak, javaslom a sikosítót! óvszerhez vízbázisút szoktak ajánlani!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaJiKa Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 az a fura, h nem, úgyhogy magam sem értem, meg gumi nélkül absz nem dörzsis Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 a latex felveszi a nedvességet, ezért lesz "szárazabb". ezért ajánlják a gumi alapú vibrátorokhoz pl a vásárlásnál kapásból a sikosítót... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Sokan alergiások a gumira és ez sokféle képpen jelentkezhet. De szerintem ezt a problémát síkosítóval meg lehet oldani! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaJiKa Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Aha, szal gumihoz síkosítót 'minden mennyiségben'. Köszi tényleg logikus, h a gumi beszívja a nedvességet.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts