freddyD Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Rajzold le az alábbi ábrát egy papírra, majd próbáld meg összekötni A-t A-val, B-t B-vel, C-t C-vel három folytonos vonallal úgy, hogy a vonalak ne keresztezzék egymást, és ne menjenek le a papírról! Az eddigi felmérések azt igazolják, hogy 6-7 éves gyerekek szinte azonnal, kb 20 másodperc alatt oldják meg ezt a feladatot, míg egyetemisták, főiskolások körében végzett felmérés eredménye meglepően átlag 20 perc volt. Ennek sok pszichológiai magyarázata lehet, az egyik talán az, hogy a kisgyerekeknek nem gondolkodnak egy feladat kapcsán komoly elméleteken, hanem teszik, amit a feladat kér. Az idősebbeket már "elbutították", hajlamosak ágyúval támadni verébre. ize.hu-ról van. Nem fogom fel ÁÁ, rossz képet raktam be!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheeZee Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Kb volt vagy 15 másodperc mire megcsináltam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
freddyD Posted Június 25, 2007 Author Share Posted Június 25, 2007 (edited) Bocs,rossz képet raktam be.Az egy másik fórumon kévő próbálkozás volt,de szerintem nem az vezet útra Módosította Szeptember 13, 2007 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
h3r1n6 Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Jah nem olyan nehéz én is rájöttem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
freddyD Posted Június 25, 2007 Author Share Posted Június 25, 2007 El is mondaná valaki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviii Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 csináljon valaki egy megoldott ábrát! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bécikeeee Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 fél perc se volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
freddyD Posted Június 25, 2007 Author Share Posted Június 25, 2007 Hogy rothadnék szét,végig egyenes vonalat olvastam... ezt a gyökér állatot... Azér kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam0921 Posted Június 27, 2007 Share Posted Június 27, 2007 de maszek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Június 27, 2007 Share Posted Június 27, 2007 én meg úgy értettem hogy At Aval 3szor Bt Bvel 3szor és Ct is nah úgy már elgondolkodtatott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrWest Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 Oké megvan, de hogy szedem most le a vonalakat a monitorról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kris7topher Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 Szerintem van egy másik megoldás is: kössük össze őket egy darab vonallal! Végül is mindegyik össze lesz kötve mindegyikkel... Csak akkor nem három vonal lesz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkati Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 klassz ha egy gyerek szemével nézed télleg azonnal rájössz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
noname1 Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 bazzze....17vok de ennyire én sem lehetek hülye... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 Hogy rothadnék szét,végig egyenes vonalat olvastam... ezt a gyökér állatot... Azér kösz Szerintem ez az indok, amiért az egyetemistáknak 20 percig tart... egyébként én is egyenes vonalban gondolkodtam... Oké megvan, de hogy szedem most le a vonalakat a monitorról? na bazzz épp ittam mikor a reply-odat olvastam... majd megfulladtam és még a monitort is összeköptem ásványvízzel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Július 2, 2007 Share Posted Július 2, 2007 lol!! nekem 10 mp elég volt hozzá!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mykice Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 én még a képet se látam de mán meg is oldotamXDXD!!! tényleg nem nehéz!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolGuppika Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Én előszőr megoldottam jól, aztán tesóm megkérdezte, hogy csináltam kb. 1 perc múlva én meg nem emlékeztem már rá. Basszus ilyen szitaagy is csak én lehetek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts