halfgod Posted Június 24, 2007 Share Posted Június 24, 2007 Samsung U700 Itt leggújabb és valoszinü legnagyobb tudásu samsung: Samsung fejleszt folyamatosan hadveresen szoftveresen. U600 HSDPA válzozata de enél sokal több. Szoftver még a U600-nál is fejletebb lesz. Walkman tudásu mp3 lejátszó. Gyakorlatilag minden megujult benne. Pl felsö sávban mindod látszodik a Térerö . Aksi állapota. Na de inkább itt van mit tud: * GSM 850 /900/1800/1900 MHz, GPRS, EDGE 3G HSDPA * 102.5 x 50 x 12.1mm (vékonyabb mint a d900) * 2,2''-os, QVGA (240x320 pixel) felbontású, 262 ezer színű TFT kijelző * 3.2 megapixeles kamera, autofókusz mobilfény * 20 MB beépített memória * microSD bővíthetőség (2 -4 giga) * Multimédia lejátszó (MP3, AAC, AAC+, eAAC+, H.263, MPEG4) * Bluetooth 2.0 , USB 2.0 , PictBridge * TV-kimenet * Dokumentum nézegető * Offline üzemmód * 12 ikonos menü * Saját menü. * Google maps, gogle kereseö * 4 szinben lesz kaphato * teljsen uj szofver * nagy tudásó mp3 lejátszó * uj kamera szoftver * I300 szerü navigomb!! Egy kis teszt a telóról laugh.gif biggrin.gif tongue.gif http://mobilarena.hu/cikkek/2007-06-21/samsung_u700_hetszazat/ Ezt a topikot a samsung U700 -nak szentelem ami szerintem az egyik (ha nem a) legszebb telefon a világon!! Bármilyen kérdésetek van ne fogjátok magatokat vissza! Megpróbálok én is naprakéssz lenni és friss infokat dobni az Ultra samsungról biggrin.gif Mától hivatalosan lehet kapni a Vodafon ünzletibe! Készülékárak: * "A" kategóriás két éves előfizetéssel 59.970 Ft * "B" kategóriás két éves előfizetéssel 52.980 Ft * "C" kategóriás két éves előfizetéssel 45.990 Ft * "D" kategóriás két éves előfizetéssel 37.980 Ft * kártyás csomagban 75.990 Ft A T-Mobilnál is nagyon várjuk :P :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 A T-Mobilnál is nagyon várjuk :P :P Lesz vajon a T-mobilnál? Mert nekem hüségnyilatkozatom van oda, és nem jöhetek el, pedig ha cserélek telót, akkor sztem csak erre...bár lehet kapni ott az U600 at, dehát Tmobilos U600 kb ugyannyiba kerül mint Vodás U700 :S Dejó lenne tudni lesz e, vagy mikor lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halfgod Posted Július 9, 2007 Author Share Posted Július 9, 2007 Biztosan lessz a T-Mobilnál! Hivatalosan csak ettől a héttől lehet kapni Mo-on a normális magyar verziót mert ugye amit lehetett kapni azok agyonbutított Vodás menüsök!! Szerintem pár héten belül lehet majd kapni T-Mobilnál én is hűségrabsággal veszem majd meg :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 HEHE cool akkor nem vok egyedül Amugy remélem van rajta olyan tulajdonság mint D900 on...hogy doc filet ugy nyitja meg mint pc, és 16x zoom van rajta... De elvileg ez az ultimét teló lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halfgod Posted Július 9, 2007 Author Share Posted Július 9, 2007 Igen ez biztosan van rajta, több forumon is elmítették!!!!! Tehát tud kezelni *.pdf, word excel és egyéb nyalánkságokat! Nem hüllyeség főleg vizsgaidőszakba :lol: ;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 Igy van Volt Nokiám is...symbian...de az sms szerüen nyitotta meg, nagyon gáz volt, spann D900 a nagyon faca volt Szal reméljük bejön minél előb(, és nem lesz dzágább mint vodáfál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halfgod Posted Július 10, 2007 Author Share Posted Július 10, 2007 Sajnos azt kell h mondjam T-Ragyinál mindik drágábbak a készülékek mint más szolgáltatónál! Én 2 éves rabsággal veszem ha így is több lesz mint 60 000HUF akkor felejtős! Szé szép de egy telóért nem adok ennyinél többet!! (így is kapok 13 000HUF kedvezményt) tehát ha 60 akkor 47 nekem annál többet nem adok érte :( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 Jaja, én is igy vok, valamennyi kedvezményt tuti kapok, de sztem ez is olyan 40-50 körül lesz...me nagyon drágább nem lehet a vodánál...sztem leljebb nyomják az U600 árát, és ezt meg olyan 40-50-60 ban megállapitják, nagyon remélem legalábbis nagyon üt, de nem szeretném az U600 at, ha már itt van ez...márpedig ha ez több lesz mint 60, akkor az U600 lesz, me azé kb 2. legjobb a piacon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halfgod Posted Július 12, 2007 Author Share Posted Július 12, 2007 Majd ha lesz a teló a T-mobilnál egyből írok!Remálem nem kell sokat várni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Ok, köcce, hameglátom akk én is szolok természetsesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petike4ever Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 szép, kiváncsi leszek a trémobilos árára Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halfgod Posted Augusztus 2, 2007 Author Share Posted Augusztus 2, 2007 A Legfrisebb hírek szerint augusztusz közepén fog megjelenni a T-Mobilnál!!!!:D:D:D Én 2 éves hőséggel 60 000HUf ra lövöm be az árát! AND YOU? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 Hmm...Sztem 2 évessel 49,900 lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halfgod Posted Augusztus 13, 2007 Author Share Posted Augusztus 13, 2007 Jaja! Pont most akartam én is beírni ezt:D És -10 000HUF haszn. telo beszámítással:D:D:D Jaja Én U600 -at tutira nem veszek akkor inkább D900i , de egyik telefonfórumos ismerősöm azt mondta hogy tutira lesz T-Mobilnál, mert "jók az informátorai"! De ha belegondolok illik a telo a T-Mobile HSDPA kollekciójába, de még messze van a vizsgaidőszak:):):) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Engem is csak az vigasztal... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halfgod Posted Augusztus 26, 2007 Author Share Posted Augusztus 26, 2007 Olyasmit hallottam h lehetséges nem fogja árulni a T-Ratyi az U700-at :(:(:( de ez még nem hivatalos, ha van ismerősöd T-nél akkor kérdezz rá te is please!!! Mert ha nem lesz akkor megyek D900i-t venni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted Augusztus 27, 2007 Share Posted Augusztus 27, 2007 Jaja, azon vagyok, hogy faggasak embereket D900i? Mondjuk azt nem ismerem annyirta...Most összehasonlitottam U600 at U700 al, végülis nagy eltérés nincs, lehet azt is megérné... :s Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sutoherceg Posted Augusztus 27, 2007 Share Posted Augusztus 27, 2007 Hali!!! Egy hete vásároltam meg az u700-at de még mindig nem találtam olyan játékot amit feltudnék rá tenni, igaz nem a játék a lényeg de egy ilyen drága telefonra azééé mááááááááá)). Ha vki tud vmit az űgy érdekében az szóljon, előre is köszönöm!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halfgod Posted Augusztus 29, 2007 Author Share Posted Augusztus 29, 2007 99% hogy nem lesz T-nél! Dan és U600-at akartam venni sokáig de nagyon nem jó, nem ajánlom! HA gondolod akkor leírom neked a hibáit bővebben, addig is reménykedjünk:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Én azt hallottam most,hogy ha lesz is, amit még nem lehet tudni, akkor is max 3-4 hét mulva... Ha leirnád az jo lenne Mondjuk probáltam összehasonlitani D900i ve, de valamivel talán jobb a 600, nemtom ... :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halfgod Posted Augusztus 29, 2007 Author Share Posted Augusztus 29, 2007 Még így is vannak olyan dolgok ebbe a telóba amiért az U600 tulajok a fél kezüket adnák Gondolok itt: - képek léptetése memóriakariról - mp3 nál gyorsabb váltás ->új hw-nek hála - gyorsabb fotókészítés ->új hw-nek hála - # gomb után ismét rezeg+csörög - MAGYAR tel. könyv - kevésbé lötyögős csúszka - 2 es gomb fölötti karcok ill. ''szántások'' eltűnése - középső gomb OK gomb nem a Wapra visz fel! - ergonomikusabb bill kiosztás -> könnyebb sms szerkesztés Ezek apró de nagyon bosszantó hibák, ha már ezek megoldódnának az U700 ba nagyon boldog és egy biztos vásárló lennék!! A D900i nél sem lehet memóriakariról léptetni:( Meg egy sw frissítéssel orvosolható hogy a középső gomb ne a wapra hanem a menübe vigyen az u600 nál talán ennyi, ja meg mindkét telónak mozog kb 1 hónap után a slide-ja:( U600: 50kása D900i 40 lehet gondolkodni:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sutoherceg Posted Szeptember 5, 2007 Share Posted Szeptember 5, 2007 Vki akinek van ilyen telefonja az segítsen vagy aki tudja hogyan lehet rá tenni játékot az írja meg nekem legyen oly szíves, mert azt nem hiszem el h egy ilyen kurva drága telefonra nem lehet játékot tenni...!!! Előre is kösssz mindenkinek!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halfgod Posted Szeptember 6, 2007 Author Share Posted Szeptember 6, 2007 em kell mást tenned, mint a kiszemelt játék fájljait (*.jad, *.jar) felmásolni a telefon memóriájára, az ''Other files'' mappába. Majd beütöd ezt : *#9998*4678255# Ha a fenti kódot beütöd, akkor ugye kiírja a telefon, hogy bekapcsolva. Ami annyit tesz, hogy engedélyezi JAVA programok telepítését. Kiválasztod a *.jad kiterjesztésű fájlt, és az ''Opciók'' gombot (gyk: a kijelző alatti, bal oldali érintőgomb) megnyomod. Ha kompatibilis a játék a telefonnal, megkérdezi, hogy telepíteni kívánod-e. Ennyi az egész. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sutoherceg Posted Szeptember 7, 2007 Share Posted Szeptember 7, 2007 Köszi a segítséget,de még lenne pár kérdésem. Egyik az lenne h hova kell beírnia a kódót? A másik pedig az lenne csak az olyan játékok jók amelyeknek van "jar" és "jad" kiterjesztése is vagy esetleg elég a "jar" kiterjesztés??? Ez a kettő lenne! Kösz még1x Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halfgod Posted Szeptember 7, 2007 Author Share Posted Szeptember 7, 2007 E valóban 2;) de válaszolok mindkettőre:) na akkor: 1. csak simán az alapmenübe írod a kódot (tehát a kinyitást követő állaotba mint egy tel szám:) 2. csak olyan game jó amelynek van .jad és .jar kiterjesztése Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sutoherceg Posted Szeptember 7, 2007 Share Posted Szeptember 7, 2007 Okés, akkor mi van ha azt írja ki a telcsi a kód beírása után , h "a hálózat által elutasítva"???? Nem akar már soha sem összejönni Halfgod segítsss látom te vágod a témát!!!!! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sutoherceg Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 Onix, sztem csak a 2gigát birják ezek a telók!!!Ha jól tudom vagyis az U700-em csak annyit bír,mivel az u600 meg régebbi ezért gondolom ez sem birja a nagyobbat!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
onix20 Posted Október 9, 2007 Share Posted Október 9, 2007 kösz az infot de nekem olyan is irhatna aki probálta sajnálatal közlöm hogy az u600 ast nem kell lebecsülni mert szerintem alapból elveri az u700-at mivel 3g ugy se használja az ember meg lefedetsége sincs nagyon még (a töbit meg se emlitem emelet kiszedtek belölte egy rakat cucot mint pl a rádiot hat na mindegy :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huskey Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Java játék telepítése U700ra: Hozzávalók: * Samsung U700 telefon (állítólag Samsung Z720-szal is ez a teendő) * USB adatkábel * Qualcomm USB driver [letöltés] * BitPim (a fájlműveletekre) [letöltés] * JADMaker [letöltés] opcionális (ha nincs .jad fájlod, csak .jar van) 1. Qualcomm USB aktiválása Írd be a telefonba a következő kódot: *#0523# Feljön egy ablak. Ezután nyomd meg a # gombot négyszer. Egy kilenc elemű menüt kell látnod, aminek a legutolsó eleme a [9] Common. Nyomd meg a 9-es gombot, majd [6] USB Configuration, utána [2] Qualcomm USB [*] Ha sikerült, akkor ezt írja ki: "--> Qualcomm USB Configured. Plz Reconnect the Cable.0" 2. Installálás Windowsban Kösd össze a telefont és a számítógépet az USB kábellel. A Windows ki fogja írni, hogy új hardvert talált. Manuálisan add meg neki az előzőleg letöltött Qualcomm USB driver könyvtárát, és installáld. Ezután mégegy eszközt fel fog ismerni a Windows, a driver hozzá ugyanott van, ahol az előbb. 3. Java fájlok másolása a telefonra Telepítsd, és indítsd el a BitPim-et a számítógépen. 3.1. Felül a menüben: Edit > Settings. Majd: Phone Type: Other CMDA Phone. Com Portnál van egy gomb, hogy Browse... Ott kiválasztod a Qualcomm Diagnostics Interface 3197-es eszközt, elvileg az elérhetőek listájában van (Available Ports). 3.2. Aztán View > View Filesystem. Erre bal oldalt a fában megjelenik a "Filesystem". Rákattintasz, és mellette meglejenik egy újabb faszerkezetes kezdemény, felül egy / jellel, amit meg is nyitsz. Pár másodperc után megjelenik a telefon memóriájának teljes fájlszerkezete. 3.3. Belépsz a Media > Games könyvtárba. Ide kell bemásolnod a Java cuccaidat. Ajánlatos minden programot külön könyvtárba rakni (könyvtár létrehozása: jobbklikk a Games mappán a faszerkezetben, és "Make subdirectory...". Fájlok másolása: jobbklikk a jobb oldali üres területen, és "New file..."). A fájlokat egyesével kell felpakolnod. A .jar és .jad fájlok egyaránt szükségesek (ha csak a .jar van meg, akkor a JADMakerrel tudsz hozzá .jad-ot kreálni). 3.4. Miután minden fájl átért, zárd be a BitPim-et, és húzd le az adatkábelt a telefonról. 4. Adatbázis frissítése Ismét a telefonhoz nyúlunk. Írd be ezt a kódot: *#6984125*# Ezzel bejutsz az Admin setting menübe. Válaszd a legutolsó menüpontot, az Internals-t (4). Master key: *#9072641*#. Majd válaszd ki a Storage Settings-t (7). Ezen belül három menüpontot kell végignyomnod: Update media database (1), Update java DB (2), Create Ax DAT file (8). 5. Elvileg ennyi! Kilépsz ebből az admin menüből, majd a menüben Saját fájlok > Játékok és egyebek, ahol is meg kell jelennie az újonnan felrakott Java proginak, játéknak. Ha később újabb cuccokat szeretnél felrakni a telefonra, "csak" a 3.3-as ponttól kezdődően leírtakat kell elvégezned. NAGYON FONTOS! Ha később törölni akarsz innen, akkor mindenképp BitPim-mel tedd, és utána frissíteni kell az adatbázist (4. pont ebben a leírásban). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ace Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Amit én bosszantónak találok az u700-ban: hogy a középső gombbal inaktiválni lehet a billentyűzárat. Ezt azért utálom, mert a zsebemben szinte mindig felold a zár, aztán meg kellemetlen meglepik érik az embert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts