Chiron Posted Június 24, 2007 Share Posted Június 24, 2007 a képek önmagukért beszélnek ha van még valakinek akkor megköszönném ha ide tenné hátha másnak is tetszik jó szorakozást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sacri Posted Június 24, 2007 Share Posted Június 24, 2007 hat ez valami a`llat nagyon jo kis bulak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac_a Posted Június 24, 2007 Share Posted Június 24, 2007 Nagyon nagy vagy! Ezek tiszta király képek! :D Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tropuska Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Hehe LOL, nagyon király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iiingyeenn Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Kissé durva, az még elmegy hogy nyáron miniszoknyában, de hogy télen. Lásd 1, 2, 10-es képek. Hát a legényük meg hol van? Lehet hogy ő fényképezte le az egészet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Így igaz,nagyon nem kell általánosítani.Például nagyon jó cimborámnak a barátnője Mercedes Vito-val betolat akárhová,ahol 8-10cm szabad hely van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Milyen Vitoja van?? Az a 8-9 cmes? Ha befér 10cm helyre! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Nem,hanem egy 1901mm széles.Egyébként én nem méretet adtam meg,hanem egy mérettől való eltérés nagyságát.Akkor is ügyes a csaj,ez a topic pedig a férfisovinizmus mintapéldája.Ultrabéna férfi söfőrök is vannak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
oszty Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 A cím félig igaz, ezzek szándékosan készült képek, de úgy hogy a cajoknak adták a kocsit, hogy probálják ki terepen. innentől kezdve igaz a cím. Van is ennek egy honlapja, de sajna már nem tom a címét. A férfiakban is vannak ilyen hülyék. tapasztalat. Sokszor én azt gondolom, hogy a egy nő szerencsétlenkedik elöttem, azt egy idiota fószer. Sajna elég sokat vezetek, akkár napi 900km -t is, és sokszor aláázák le a férfiakat Férfi vagyok, de ez az igazság. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiron Posted Június 25, 2007 Author Share Posted Június 25, 2007 én is vezetek de te mivel mész hogy napi 900 km teszel meg? Az országot kétszer át tudod utazni egy nap. nekem csak napi 5-6 száz km jut de ez is elég. Az általánositásrol meg csak annyit hogy akinek nem inge nem veszi magára. Van jo és rossz söför attol független hogy az illetö nö vagy férfi nem biztos hogy tud vezetni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Hehe... ez tényleg gonosz... szegény buxák ott szenvedtek nyakig a sárban mi meg itt röhögünk rajtuk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Ez mind szép és jó és nem tudok újjat mondani csak annyit, hogy miért nem a humor topikban van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qrcy Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Ezek nagyon komolyak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 Ezek a képek megvannak már régen! Na azért tényleg van jó női sofőr is, én már találkoztam olyannal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiron Posted Június 26, 2007 Author Share Posted Június 26, 2007 Ez mind szép és jó és nem tudok újjat mondani csak annyit, hogy miért nem a humor topikban van Azért mert fogalmam se volt hogy hova tegyem A többiekenk akik egymást piszkálják azt üzenem hogy inkább pm be tegye légyszives. Amugy meg a cime is mondja GONOSZ férfiak ....... csinálták a képeket Ezt nem azért töltöttem fel hogy bárkit megbántsak hanem hogy mosolyogjatok rajta ennyi és nem több az üzenete Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppeddro Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 általánosítani nem szabad! lehet, hogy jó pár férfi társam is elakadna ilyen terepeken. a képek különben viccesek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. zseni Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 Az igaz, hogy van jó női sofőr, de én miért találkozom velük olyan ritkán? Ezek a képek viszont nagyon jók! Nekem tetszenek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 Nem kell fikázni annyira a nőket a vezetés terén... tény hogy nem annyira rutinosak és bevállalósak a volánnál mint mi férfiak, de ettől még vezethetnek jól is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 nagyon kira képek!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 A képek magukért beszélnek de mondjuk nem akartak ők semmi rosszat... mert felfedezik magukat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts