Viktor007 Posted Január 4, 2009 Share Posted Január 4, 2009 Hali! Tavasszal veszem meg az első kocsimat és én egy VW Golf II-esbe gondolkodok nagyon. Ismerősünknek volt ilyen kocsija 4 évvel ezelőtt azóta csak a Golf. Vélemény erről a kocsiról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightlife Posted Január 5, 2009 Share Posted Január 5, 2009 Igénytelen/jó értelemben/,strapabíró,a német ipar remeke . Ha ilyen árfekvésű kocsikat nézegetsz a golf szerintem jó választás. Jót vegyél belőle és kimegy a világból. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djskud Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Sziasztok! SZERINTEM Lada Aki azt tudja vezetni az szinte bármit elvezet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Január 11, 2009 Share Posted Január 11, 2009 Hali! A Lada nem lehet rossz verda. Nem kell konditerembe járnod legalább. Am meg régen volt egy Lada Nivánk. Az mindenhol elment ahol el kellett mennie. Nincs tele extrákkal, szervóval, elektromos ablak stb. de remek autó volt. És ahogyan jópáran írtátok: Aki azt tudja vezetni az szinte bármit elvezet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Tavasszal veszem meg az első kocsimat és én egy VW Golf II-esbe gondolkodok nagyon. Ismerősünknek volt ilyen kocsija 4 évvel ezelőtt azóta csak a Golf. biggrin.gif Vélemény erről a kocsiról? Hát itt áll a garázsba egy ami csak rám vár Nyáron megyek jogsira, aztán szerintem minden pénzem arra fogom költeni Szerintem ennél jobb nem kell kezdő kocsinak.. Szépen ki kell pofozni.. Nem drága fenntartani és mindenhova elmegy 1,3 benzin 55ló Jó az Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Hát itt áll a garázsba egy ami csak rám vár. Nyáron megyek jogsira Óóóóó az még nagyon messze van. Addig kölcsönadhatnád! Az a jó benne, hogy nem olyan drága hozzá az alkatrész és tuningolva se csúnya. Bár kinek mi jön be. Tesztelted már? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 Ismerős körökbe volt már egy-két II-es Golf, hát a vélemények megoszlanak... Én úgy vettem észre külső szemmel hogy többet költöttek szervízre mint "tuningra". Mivel egy elég régi autóról van szó ez nem is meglepő, hogy egyik gond jön a másik után. Személy szerint nekem nem jön be a Golf I-III-ig, de az I-II főleg nem. Csúnya a mászerfala, tiszta kocka az egész... Ha ennyi pénzem lenne és kezdő autót kéne vennem, akkor inkább valami fapados Swiftet vennék mint Golfot, de ha olyan helyzetbe lennék hogy lenne egy "fölösleges" Golf II a garázsban akkor persze, elfogadnám De semmi képpen nem költenék rá! De persze ez az én véleményem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 Tesztelted már? Motorja jó állapotba van.. Nem rohad Egy két dolgot kell bele venni pl: vezetőoldali ülés(szakadt,meg kicsit ferde), box középen eléggé csúnya, a motorháztetőre kell egy fényezés, meg egy fordulatszámmérőt is tervezek az óra helyére (jó barát a bontó) Hangcucc: 2 mély ládám van itthon tehát kell egy fejegység, 2 első hangszóró meg egy erősítő a mélyekhez. Na meg az összes kábelt le kell cserélni az nem árt... Szóval nyáron meló ezerrel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 TrueMaster: Köszi a véleményed. Kicsit kocka, de engem nem nagyon zavar. torok222: Akkor lesz vele egy "kis" munka ami remélhetőleg meg is éri. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 Hát igen lesz meló, remélem aztán nem fogok felcsavarodni az első fára Majd óvatosan vezetek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts