Millye Posted Június 22, 2007 Share Posted Június 22, 2007 A delfin is csak egy vadálat, mint a medve, figyelmeztetik a fürdőzőket a floridai hatóságok. Az utóbbi időben megszaporodtak a delfinharapásos esetek, mert a medvékkel ellentétben a delfineket etetik-babusgatják az emberek. Egyre több delfiharapásos esetről számolnak be a floridai tengeri kutatók, jelentette az orlandói Local 6 tévéadó. A szakértők szerint a delfinek megvadulását az őket etető fürdőzők okozták. "Az embereknek az eszébe sem jut, hogy medvéket, vagy még vadabbnak tűnő állatokat etessenek, de a delfinek is vadállatok" - nyilatkozta a tévécsatornának Jason Allen delfinkutató. Mint mondta, "vadállatok, rengeteg éles foggal". Bár az amerikai törvények tiltják a delfinek etetését, simogatását, követését és a delfinekkel való úszást, a szabályok megsértése csak kihágásnak minősül. Ráadásul a szabályokat betartatni sem könnyű. A túlzott emberi törődés miatt a delfinek felbátorodtak, viszont legtöbbjük ételt is vár. Ezért alapból harapásokkal indítanak. A Local 6 jelentése szerint legutóbb június elején harapott meg delfin egy lakelandi nőt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDAdmin Posted Június 22, 2007 Share Posted Június 22, 2007 sztem akkorsem kell egy delfint egy medvéhez hasonlítani...... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Június 22, 2007 Share Posted Június 22, 2007 szerintem se de lehet hogy a hülyék nagyon elkényeztetik őket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 szerintem se!!de azért elégé fájna a harapása Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppeddro Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 japánban vadásszák szerencsétlen delfineket. itt volt az ideje, hogy visszavágjanak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 ott a pont ppeddro! Én is simán visszatámadtam volna ha delfin lennék ,de nem az vagyok egyelöre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 szerintem is el lettek kényeztetve,de a leginteligensebb állatok a Földön,szóval biztosan megvolt rá az okuk...lehet a fürdözők valamivel bekenik magukat,aztán arra vadulnak be! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amen Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 támadnak a delfinek! lehet h mi leszünk a következők! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts