xXJoCXx Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Ted bele őket egy csónakba mikor elaludtak és irány a víz reggel biztos nagyot néznek a balaton közepén igen és majd azt nem fogják észrevenni h valaki felkapja őket és belevágja 1 csónakba......mese.... Amúgy azt próbáld ki h mikor haverod alszik leteszel a feje elé 1 kisebb méretű széket (amibe beletud ütközni felkelés közbe) ijjessz rá és 100% a fejelés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackjack Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Egy jó ötlet(mi megcsináltuk a haverral fűnek-fának mondott minket):Amikor alszik nyomj fogkrémet a tarkójára és csikizd meg a tarkóját. Garantált hatás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Július 10, 2007 Author Share Posted Július 10, 2007 ÁÁÁÁÁÁÁÁ :P :D jóók! MÉG,MÉÉÉG!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackjack Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 Ha cipőben alszik közsd össze cipőfűzőjét(engem már megszivattak így egy táborban,majdnem orra estem). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
totti777 Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 én sose szoktam cipőbe aludni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 bérelj egy nyuszijelmezt, éjszaka vedd fel, majd vegyél magadhoz egy láncfűrészt. itt 2 megoldás van : - csapj zajt az udvaron , majd amikor kijön , kezdj el felé rohanni. ( ezt nem muszály jelemzben ) vagy a kedvencem. ( jelmezben ) állj felé, hajtsd meg egy kicsit a láncfűrészt, majd kiabáld el magad hogy : Kinyírlak te szeméééééééééét! ezt lehet baltával is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Hát ez elég beteges de kurvajó !!!!! CSak elég problémás a nyuszijelmez.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdani13 Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 vagy úgy borotváld le a fején a szőrt hogy ilyen arcocska jöjjön ki láttam egy ilyen képet majd megkeresem valahol de agyon durva volt szemöldök meg minden vagy a másik egy kis szarral adj neki Hitler bajus pont az orra alá és egész nap azt éri majd hogy szar szag van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 mi oszt. kirándulson haveromnak lecsuláztuk a fejét vagy 20x aztán fogkrém a szeme alá (biztos csípett), és még egy 3 napos büdös zoknit az orrára.... reggel kicsit nem volt jó kedevében.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam51 Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Műfaszt beleszigetelő szallagozni mind a 2 kezébe tuti jó, mert több keze nincs, hogy leszdje a ragasztót így muszály lessz a szályával. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dif Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 fingj az orruk alá reggeli ébresztöként Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsikácska Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 ezek naon jók lool Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majomparádé Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 ja lol az összes, esetleg egy kis szőrtelenítő krémet lehetne küldeni a samponba --- amúgy meg mi van meg lett a nyaralás a szivatásokkal ???? (júniusi topic) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
turiak Posted Február 18, 2009 Share Posted Február 18, 2009 szerintem néz meg ezt a topicot van benne pár jó vicc http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...hl=szivat%E1sok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts