Dj Crash Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Adjatok tippeket hogyan b*sszak ki a haverokkal a balatoni nyaraláson,egy esetlegse kiadós berugás után vagy csak egy szimpla reggelen.. Várom az ötleteket :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulytalan Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 menj velük! meg ne sértődj, de kihagyhatatlan volt, bocsi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 hát... sózd be a fogkeféjét... más nemjut eszembi ami nem durva :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Június 20, 2007 Author Share Posted Június 20, 2007 KÖcce sulytalan,de ez már alap,beletörödtek h én is meek Benito mindenféle jöhet! Írd csak bátran Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulytalan Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 hiperventillálj, attól beszarnak. csak ki ne hívják a mentőket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 na látom balcsira mentek haverokkal gondolom pia meg mindenféle jo ezerrel szal kiütitek magatokat firkáld össze a hátát alkoholosficel pl rajzolhatsz rá szép nagy péniszt aztán másnap reggel irány a strand esetleg vihetnél pár gyantacsikot is magaddal:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Jaja ez a firkálás jó ötlet, de a víztől egy idő után lejön. esetleg cseréld ki a cuccait rózsaszin dolgokra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 alkoholosfilc viztöl? nekem mindis csak erös surolással sikerült leszednem:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Tegyél jó sok mézet a kezére, majd csiklandozd meg az orrát. odafog kapni, és nem lessz túl boldog tőle vagy beszéljétek meg , hogy valakit megvicceltek. mielőtt felkel, elviszitek a cuccaitokat, elmentek, és írtok egy levelet, hogy Korzikára mentetek pár jó csajjal, és próbáltátok felkelteni , de ő aludt tovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Június 20, 2007 Author Share Posted Június 20, 2007 Fuu halljátok ,majd leestem a röhögéstől,miközben elképzeltem h végrehajotm ezeket a gonoszságokat a haverokon :D :D Ezek nagyon jóók! KÖSZI MINDENKINEK!! Egyéb ötletek? Tessék csak nyugodtan... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Lehet h amatőr...de én a sminket ajánlom éjjelre, amikor alszanak. De ha saját nyaralóba lesztek kapcsold ki a meleg vizet nagyon nagy jelenet én a faternál kapcsoltam ki mert nm vett nekem vattacukrot De poén a fogkrémes törölköző is... ha eszembe jut még vmi, írom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 hátha már fogkrém akkor nyomd a fülébe :D:D :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Június 20, 2007 Author Share Posted Június 20, 2007 Mi még áltba osztálykiránduláson folyékony szappant öntöttünk egy általunk kevésbé kedvelt gyerek cipőjébe és nadrágzsebébe :D szidott is minket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 dekész vagy crash tuti szétvertem volna a fejed és utána telenyomom a szemed cillit bang-el hogy necsak a fejed fájjon hanem a szemed is:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Június 20, 2007 Author Share Posted Június 20, 2007 Nemondd h nemjó ötlet volt :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 menj velük! lol!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom150 Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 vegyél gázdudát ( vagy hogy hívják ) és az éjszaka közepén dudálj egy nagyot és közben kapcsolgasd a villanyt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Június 30, 2007 Author Share Posted Június 30, 2007 lol :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
h3r1n6 Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 Borotváld le a hajukat és a szemöldöküket miközben alszanak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stenlie.201 Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 áháháhááhhhh Na, az is tuti, ha valakinek az ujját hideg vízbe teszitek, miközben alszik, és be fog hugyálni!!! Vagy agyjatok ki csöpögő hangokat, folyassátok a vizet!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fityula Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 nem tom mi régen beton erős paprikával kentük be a másik fogkeféjét, a szaga estére elillan viszont az érzés csak akkor jön ha már jól bedörzsöli az ínyét elöl (retard hatás) vagy pl nyáron ált. nem tulöltözve alszik az ember ilyenkor ágyba, hálózsákba kis friss csalánt tenni nagyon faja... esetleg fé hubi helyett csukamájolaj huzóra :):) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
noname1 Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 figyu egyik lábán a szört borotváld le a másikon hagyd meg.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slade15 Posted Július 1, 2007 Share Posted Július 1, 2007 fogkrém a szendvicsébe, borotvahab a fülébe alvás közben(elég szar érzés) a parton beszéljétek meg hogy meztelenül belerohantok a vízbe háromig számoltok,gatya le és indulás csak te hagyd fönt a gatyádat és ha ők berohantak te vidd el a többiek gatyáit. (etsed meg őket azzal, hogy "lesz mit az unokáitoknak mesélni") Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Crash Posted Július 2, 2007 Author Share Posted Július 2, 2007 :D jók ötletek köszi! MÉG MÉG...!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balkari1 Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 keress kutyaszart és tedd bele a cipőjükbe(jó a tiéd is az gondolom nagyobb) vagy hokizz bele a naptejükbe ha kávét isznak akkor a sót vidd ki ne a cukrot ! a sörös üveg vagy palackot kend be erős paprikával garantált hatás tudom nem nagy pénok de hatásosak! Remélem teccettek ha nem akkor nyasgem XD XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 Az éjszaka közepén kezdj el hangosan nyávogni vagy kukorékolni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hetiger Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 De gonoszak vagytok!! Én majdnem leestem a székről, amikor olvastam őket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Streetballer Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Cseréld ki a sampont sósavra XDXDXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
h3r1n6 Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Ted bele őket egy csónakba mikor elaludtak és irány a víz reggel biztos nagyot néznek a balaton közepén Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Ez az utolsó ez teccik Majd kipróbálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts