trang Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 (edited) Sziasztok. Jó régen jártam az oldalon pedig van egy csomó új képem. Nos mivel nem szeretek feltölteni képfeltöltős oldalakra ezért egy másik helyen vannak, nevezetesen a deviantArt.com-on. ha valakit esetleg érdekel hogy milyenek akkor látogasson el a : http://trangoul.deviantart.com és ott böngésszen a képeim között. Most jelen pillanatban 40 van de mindig van újabb és újabb. (az oldalra nem kötelező beregelni, de nem is árt). trang [trangoul] Módosította Augusztus 28, 2007 Gabi89 Code tag Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Hát reméltem hogy egy profi shopos mutogatja a deves képeit, de sajna nem. Elemben nem olyan rosszak a munkáid, a Shockwave ami tetszik a többi nem nagyon. Próbálgass még és fejlődsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casti Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Szerintem jók lettek.Grat hozzájuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trang Posted Június 20, 2007 Author Share Posted Június 20, 2007 Köszönöm a commenteket és ha valaki fenn van a deviantart-on plz irja meg nekem a hogy milyen néven van fenn. Én is szivesen nézem mások munkáit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 23, 2007 Share Posted Június 23, 2007 Mások munkáinak megnézésére itt is van lehetőség! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 jochun.deviantart.com lessetek be ide is . többnyire azokat a munkákat teszem fel amik yol sikerültek, másnak is tetszik (előtte pár embernek megmutatom msn-en). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts