Tomi44 Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy hogy lehet olyan hangot csinálni mondok valamit és az olyan "ördögi" legyen pl.: a Harry Potter 3 mikor a jósnőnek elváltozik a hangja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4ki Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 audacity nevű programot letöltöd(pl origo szoftverbázisáról) belövöd a mikrofonod felveszed a nevetésed és az effekteknél van sebesség és tempó megváltoztatása. ha leviszed a sebességet akkor elmélyül és egyben lelassul a hang eztán a tempóval (csak a hang sebessége változik) vissza lehet lőni eredeti sebességre így kapsz egy ördögi kacajt. remélem érthetővoltam. amúgy vannak hangátalakító programok is de szerintem ez is jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 Tomi44 elvont a képed de tetszik na szóval ajánlom én is ezt a progit mert haveromnak míg nem volt gitárjához torzító ezzel a progival nyomta hát nem volt vmi torzító minőségű de yo volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi44 Posted Július 10, 2007 Author Share Posted Július 10, 2007 Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiXE3Y Posted Augusztus 19, 2007 Share Posted Augusztus 19, 2007 akármivel torzíthatsz... gyakori effektek flanger, echo, pitch, eq, reverb, filter, compressor... próbálkozz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lasombra Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Hello ! 1) Nem tudnátok egy olyan programot ajánlani , aminek a segítségével úgy eltorzíthanám a hangom mint a Gyűrűk ura 1-ben Arwen? A gázlós jelenetre gondolok ahol Arwen varázsol és a víz elsodorja a gyűrű lidérceket. 2) A második kérdésem az lenne , hogy ismertek -e olyan oldalt ahol Fantasy,vagy Horror jellegű hangeffekteket lehet letölteni . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts