Niet Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 Ide jöhet minden, a Windows Vista Aktiválással kapcsolatos probléma/segítség/link Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morph0r Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Törölve! OEM BIOS emulátorral működő crack, én is ezzel tettem fel a vistát, és tökéletesen működik, frissítéseket lekapkodja, mintha eredeti lenne (ja, és ultit tettem fel) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fs-zsoci Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Nekem nem müxik sajna, pedíg égető szükségem lenne h aktiváljam. Csináltam vmi fájlátpakolást system32-ben meg még vhol, ez is amolyan crackszerűség, kiírta, hogy eredeti, meg minden, pár perc múlva meg h lejárt... help, thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pörköltszaft Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Itt a VistaLoader 2.2.0.: már az MBR-be (Master Boot Record) beírja magát, igy nem kell a vindózba drivert telepíteni, és működik mind x86-os és x64 rendszerhez is, és minden gépen (nem úgy mint a Paradox crack, ami kékhalállal elszáll NForce2-es chipseten). Én ezt használom (x86-on és x64-en is egyaránt) és átmegy a genuie teszten, minden frissités elérhető, tökéletes. Leírás az archivumban. ~ 170 KB: Törölve! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halfgod Posted Október 1, 2007 Share Posted Október 1, 2007 köszi szépen!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Etrius Posted Október 2, 2007 Share Posted Október 2, 2007 Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csucs.zsolt Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Szisztok! Problémám a következő: lejárt a 30 napos aktiválási határidő, lezárta magát a windows, van e esély valahogy feltámasztani a vistát??? Segítséget előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boborjan75 Posted Január 7, 2008 Share Posted Január 7, 2008 Hát szerintem nem nagyon, mert amint letölti az első frissítéseket már nem működik az aktivátor. Amint feltelepíted rögtön aktíválni kell akkor tuti lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
coollaca Posted Március 5, 2008 Share Posted Március 5, 2008 Nekem az a kerdesem h van egy eredeti Vista Home Premiumom es felraktam, majd aktivaltam es mindenki boldog volt... Majd ujra raktam a windowst es amikor akarom aktivalni azt irta ki h invalid key... Na most mit csinaljak??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miltiadesz Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 (edited) Az a bajod hogy az aktiváló kódod "használatban" van mivel azt már 1× elsütötted töbször nemtudod! Módosította Augusztus 6, 2008 Gabi89 Feleslegesen ne idéz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McKane Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Nekem az a kerdesem h van egy eredeti Vista Home Premiumom es felraktam, majd aktivaltam es mindenki boldog volt... Majd ujra raktam a windowst es amikor akarom aktivalni azt irta ki h invalid key... Na most mit csinaljak??? Az a bajod hogy az aktiváló kódod "használatban" van mivel azt már 1× elsütötted töbször nemtudod! Hasonló volt az XP-ben is.. Ott valami telefonos ügyfélszolgálat volt ez esetre.. Tudom, mert az én XP Home-om csinálta ezt (is) pedig vagy fél évente raktam fel.. Ha esetleg kell ez a tel.szám, írj PM-et, biztos segítenek Neked is.. Szal, lehet hogy találsz a Vistában is.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atilka62 Posted December 28, 2008 Share Posted December 28, 2008 Sziasztok! Nemrég telpítettem a Vista Ultimate-t és utánna aktiváltam is, de letöltötte a frissítéseket és utánna kiírta, hogy "érvénytelen aktivizációs eljárás". Jött egy ablak,hogy aktiváljam rendesem a Windows-t. Ezek után várható,hogy letiltja a Vistát? Ha tudjátok melyik frissítés okozza ezt légyszi írjátok meg. Remélem nem kell újratelepítenem. Mit lehet tenni ezek után. Kérlek segítsetek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Nem tiltja le a vistát, csak legfeljebb várnod kell 15 másodpercet belépés előtt, és esetleg elveszi a hátteredet (legalább is én így jártam ) itt a legújabb vista loader SP1-et is tudja "kezelni" Törölve! próbáld ki 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atilka62 Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 (edited) Köszi, kipróbáltam! Én is ezzel aktiváltam a telepítés után, ráküldtem újra. Nem történt semmi, eddig is aktivált volt most is, remélem nem lesz gond vele. Kösz! Módosította Szeptember 17, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Sziasztok! Nemrég telpítettem a Vista Ultimate-t és utánna aktiváltam is, de letöltötte a frissítéseket és utánna kiírta, hogy "érvénytelen aktivizációs eljárás". Jött egy ablak,hogy aktiváljam rendesem a Windows-t. Ezek után várható,hogy letiltja a Vistát? Köszi, kipróbáltam! Én is ezzel aktiváltam a telepítés után, ráküldtem újra. Nem történt semmi, eddig is aktivált volt most is, remélem nem lesz gond vele. A fentiek fényében, nem látom át tisztán hogy ténylegesen jó volt-e az aktiválásod vagy nem, de én is hasonlóképp jártam és a progi nekem megoldotta a gondot. Remélem neked is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zengine Posted Február 27, 2009 Share Posted Február 27, 2009 (edited) Most Próbáltam ki a progit... köszi mindent, nekem remekül ment Asszony gépén... (Én Macet használok:D Hála mflexnek^^) Módosította Március 1, 2009 Gabi89 Feleslegesen ne idézd az előtted szólót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisember07 Posted Március 14, 2009 Share Posted Március 14, 2009 Hello!! Van nálam most egy Acer eMachine 510-es notebook, és az Istenért sem tudom aktiválni rajta a Vistát :S :S MÁr próváltam Vista Loader v3.0.0.1-et meg MS Windows Vista Developer Activationt is de egyikkel sem működik :S :S Fogalmama sincs mi lehet a baj. :S :S Amúgy Vista Ultimate HUN X86-ot tettem fel rá, ezt kellene tisztára mosni!! PLs segítsetek nagyon fontos lenne, mert még ma vissza kell adnom a gépet!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
panderson Posted Április 13, 2009 Share Posted Április 13, 2009 (edited) Sziasztok! Az a nagy kérdésem, hogy mivel lehet normálisan és megbízhatóan (azaz nagy eséllyel vírus-, trojan- és rootkitmentesen) aktiválni a Vistát? A kívánt op.rendszer: Forrás: piratebay Verzió: Vista Ultimate, angol, 32 bites, SP1-el és idén áprilisig minden frissítéssel integrálva, az oldalon "Trusted" címkével van ellátva Fő probléma: bármilyen nemű aktiválási próbálkozás után a bootolás közben ezt kapom: BOOTMGR is compressed (új sorban) press Ctrl+Alt+Del to restart A partició amire fel van telepítve a Win nincs tömörítve, és szerintem ugyanott is lehet az MBR, ami egyáltalán nem lehet tömöritve emiatt. Normális bootolást csak úgy tudok elérni, hogy a DVD-t berakva a telepítöböl a parancssorból kiadom a "bootrec /fixboot" és a "bootrec /fixmbr" parancsokat, de azok gondolom a DVD-röl szedett módosítatlan MBR-t teszik vissza (ha nagy hülyeséget irtam, bocsi!). Ezek után bebootol a Win és ott díszeleg a brandelt OEM logó, de alatta viszont még mindig a "You have 30 days to activate your copy of Windows" mutatja, hogy bizony nem sikerült megcsinálni, amit kellett volna. Ez is része a MS anticrack politikájának vagy valami nem stimmel a DVD-vel, amit leszedtem. Ja, op.rendszer telepítés közben nem adtam meg sorozatszámot, de bepipálva hagytam az "Activate my Windows when I'm online" dobozt. Amit eddig próbáltam (Run as Administrator módban is): - Microsofts own activator for Vista - Vista SP2 VistaLoader ver 4.0 - VistaLoader_3.0.0.1 http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=86195 <--- 13# hsz! Szerkesztve: Ok, megtaláltam a probléma okát: a korábban nyugdíjba küldött WinXP (külön partición) miatti dual-boot nem engedte a moddolást. panderson Módosította Szeptember 17, 2009 Gabi89 Torrent linkelése tilos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutka22 Posted Április 23, 2009 Share Posted Április 23, 2009 Sziasztok, van egy nagy problémám, valószinű aktiválnom kéne a vistát , vagy a 30napos próbaverzó járt le vagy nem tudom mi van, egy fekete háttér jelenik meg 3 lehetőséggel, beirni a kulcsot, amit persze nem tudok, telefonos segítséget kérni vagy a neten megkeresni de itt egyből a jogtiszta windows oldal ugrik be, légyszi vki irjon köszike Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Április 23, 2009 Share Posted Április 23, 2009 Csak simán aktiválnod kell a vistát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutka22 Posted Április 23, 2009 Share Posted Április 23, 2009 (edited) Köszi De nincs kulcsom hozzá, akkor??? Módosította Április 23, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Április 23, 2009 Share Posted Április 23, 2009 Tessék egy .reg kulcs Törölve! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolledpopped Posted Augusztus 11, 2009 Share Posted Augusztus 11, 2009 Hello! 1 kérdésem lehetne? SP2-es vistát akarok felrakni (hun x86) A kérdés: Szerintetek melyik cracket használjam? http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...entry1343340315 Ha valaki ért hozzá, vagy csinálta már SP2-vel az válaszoljon,vagy linkeljen 1 másik cracket thx! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tg44 Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Nem tudom él-e még a téma de azért kérdezek: A windows loaderek amik vmi bios emulátorral működnek azok pontosan milyen elvet használva törik a wint? csak mert nem szeretnék olyan progit futtatni feleslegesen ami az én engedélyem nélkül feltúrja a biosomat... nincs esetleg valami "könnyebb" módszer erre, pl keyloggerek? és a 3. nincs vkinek olyan módosított winupdate-je ami nem az eredeti szerverre csatlakozik hanem tükörszerverről szedi a frissítéseket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 És mégis mihez kezdenél egy loggerrel? -.- A választ pedig leírtad magad is: oem bios-t emulál. A lapod biosához nem fog nyúlni, és lehet frissíteni is normálisa, azaz nem kell tükörszerver sem ( nem is hiszem hogy lenne egyáltalán.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tg44 Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 az aktiváláshoz mért ne lehetne loggert használni? ha ismered a jelszógenerálás alapelveit a win-nél akkor simán tudnál olyan jelszókat előállítani amik még a polcon levő termékekben vannak, így neked simán lenne kódod, annyi darabot meg adnak el h esélyed is legyen beletrafálni... mindössze matematikai vagy logikai elven össze kéne hasonlítani olyan 10-15 eredeti kulcsot, és meg lehetne találni az előállító algoritmust... (nem mondtam h nem körülményes és gyors, de nem lehet minden gyors és egyszerű...) az oem bios az mit jelent pontosan? úgy csinál mintha nekem más alaplapom lenne? olyan amihez gyárilag adni kéne nekik? miután a múltkor találtam magyar nod32 törést ami tökörszeróról töltötte volna a frissítéseket, abszolút nem hiszem h nincs egy a winfrissítésekre specializált nemzetközi tükörszeró is valahol... de ezekszerint nem egy bevált módszer, pedig egy eredeti szoftverrel több millió nem eredetit lehetne frissíteni, és ki lehetne szűrni az eredetiségvizsgáló pach-eket is mielőtt galibát okoznának... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Csakhogy a keylogger marhára nem arra való hogy kódokat generáljon, meg összehasonlítgassa őket :D Igen, az oem bios emulátor úgy csinál, mintha más alapod lenne. Ennyire bonyolult vagy mi? nem hiszem.... És megint: MINEK tükörszerver, ha egyszer lehet frissíteni a törtet is? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norberto778 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Frissítés után minden cracket és activatort próbáltam, de semmivel sem műxik. Vmi ötlet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spoon_54 Posted Augusztus 23, 2013 Share Posted Augusztus 23, 2013 Minden activátort töröltek! Légyszi töltsetek fel egy működőt Ultimate.hez! Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Augusztus 25, 2013 Share Posted Augusztus 25, 2013 Szervusz. Ez tuti működik. Anno használtam. http://data.hu/get/6866845/Vista7SlicLdr2.4.8.zip Egyébként nem érdemes használni a Vistát mert a 7 sokkal jobb nála és valamivel még kisebb is a gépigénye mivel jobban optimalizáltabb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts