mortaro Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 "a kivétel erősíti a szabályt" de a kivétel azért kivétel mert nincs benne a szabályban, akkor hogy erősítheti? hajrá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoci0914 Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 látom sokan reagálnak ez tényleg hülye kérdés :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortaro Posted Június 18, 2007 Author Share Posted Június 18, 2007 na akkor még egy csak nektek a zebra fekete alapon fehér csíkos, vagy fehér alapon fekete csíkos?? szerk.:a csípos kijavítva csíkosra, igy találjatok ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 Szija! fekete alapon fehér csíkos mért? mer nem csipos :D szerk: én nékem is van két ijen hüyle kérdésem első: a programok mér futnak hiszen nem mozognak a második: a szél ér fúj pedig ami mozog az a szél és ezért nem tud fúúúúúúúúúúújni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortaro Posted Június 18, 2007 Author Share Posted Június 18, 2007 csak azt hiszed hogy a programok nem mozognak! de tényleg, ott futkároznak a gépedben és röhögnek hogy miket csinálsz :D bocsi, nem sértés volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 hehe és akkor mér fuj szél ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 "a kivétel erősíti a szabályt" de a kivétel azért kivétel mert nincs benne a szabályban, akkor hogy erősítheti? hajrá Én azt hallottam (nem tudom mennyire hiteles), hogy ez a mondás félre lett fordítva. Igazi jelentése: "A kivétel próbára teszi a szabályt" Na így már mindjárt értelmesebb, nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortaro Posted Június 18, 2007 Author Share Posted Június 18, 2007 a szelest egy idő megérteni meg nem akarok hülyeséget írni szóval passz :D Dinnye: na így már szerintem is jobb egyébként most pont dinnyét ettem sorry Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 Tudom, megéreztem hogy dinnyéztél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruville Posted Június 23, 2007 Share Posted Június 23, 2007 Ilyen kérdésem nekem is volna. Miért mondják, h ég a tűz. Ég a fa, a gáz, a szén, de a tűz nem igazán. Vagy...? A szél definíciója: A meleg levegő felszáll és helyére hideg áramlik. Ezt megint nem értem. Pl. télen a szobámban a radiátor környékén akkora szél lenne,h ne tovább... Vagy...? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evolution Posted Augusztus 20, 2007 Share Posted Augusztus 20, 2007 LoL komolyak vagytok És az éjjel-nappali boltokon minek van zár ?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sz. Dávid Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Ezek jó kérdések Nekem is van egy ilyen kérdésem: A fűre lépni TILOS táblát hogy teszik a gyep közepére? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortaro Posted Augusztus 24, 2007 Author Share Posted Augusztus 24, 2007 Ez az utolsó a legyegyszerűbb, na figyelj: azok akik ki akarják tenni a táblát bérelnek repülőket vagy helikoptereket titkosügynökökkel, kilógatják őket kötélen és kiteszik, vagy előbb leteszik a táblát és aztán a füvet Evolution: dísznek, mimásnak?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 Ilyen kérdésem nekem is volna. Miért mondják, h ég a tűz. Ég a fa, a gáz, a szén, de a tűz nem igazán. Vagy...? A szél definíciója: A meleg levegő felszáll és helyére hideg áramlik. Ezt megint nem értem. Pl. télen a szobámban a radiátor környékén akkora szél lenne,h ne tovább... Vagy...? Erre csak annyit mondok h ha van függyöny a radiátor felett látod h mozog azt bizony nem szellemek csinálják hanem a légáramlás Meg különben is nem 1 fél városnyi levegő mozog a radiátorod körül hanem csak a szobádban lévőnek 1 része Az én kérdésem: Miért van a coca-colás napocskán napszemüveg?mi süt a szemébe? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Augusztus 24, 2007 Share Posted Augusztus 24, 2007 ez könnyü. oda rakták és utána vetették a füvet.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigyor Posted Augusztus 26, 2007 Share Posted Augusztus 26, 2007 A kólás napocskán azé van napszemüveg mer amikor issza dobozos kólát akkor visszaverődik a fénye a dobozró (az ugye fémbű van) és hát ugye a napocska anyukája biztos mondta neki hogy szabad szemmel nem szabad a napba nézni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted Október 1, 2007 Share Posted Október 1, 2007 A kivételnek nem érdeke, hogy kisebbségben legyen a többiekkel szemben így inkább a többséggel tart. Ezért nem látni Supermaneket az utcán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kecske14 Posted Október 12, 2007 Share Posted Október 12, 2007 Nem azért mert a kivételekkel nehzítik a szábokat??? vagy mi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0att Posted Október 15, 2007 Share Posted Október 15, 2007 nah... a kivétel: Nos... a kivétel, vagyis az a dolog amit kiveszünk, azt ugyebár kivesszük a szabályból, mert nem tartozik oda. NA ezért erősíti a szabályt mert kivesszük onnan az én kérdésem: ha az a szabály hogy nincs szabály, akkor az a szabály sincsen hogy nincs szabály, tehát van szabály nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caraffa Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 A kólás napocskán azé van napszemüveg mer amikor issza dobozos kólát akkor visszaverődik a fénye a dobozró (az ugye fémbű van) és hát ugye a napocska anyukája biztos mondta neki hogy szabad szemmel nem szabad a napba nézni. vagy csak ha tükörbe néz akkor se süssön a nap a szemébe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
allah ahbar asadhuanna Posted Október 27, 2007 Share Posted Október 27, 2007 A másik ilyen, hogy a föld kerek és forog. Van olyan pont ahol lesétálsz a földről ée leesel a semmibe vagy a világűrbe? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Október 27, 2007 Share Posted Október 27, 2007 Hogy valami miért kivétel, annak megvan az okszerű magyarázata. Ez lehet akár teljesen értelmetlen, banális, akár minden logikát nélkülöző indoklás, de mégis különbözővé teszi a vizsgált fogalmat a normálistól. Ezzel egyértelművé teszi a szabály helyénvalóságát, még ha ez nem is feltétlen célja, emellet az annak meghatározásakor figyelembe nem vett esetleges hiányosságok törvényszerűen determinálják a kivételként kezelendő esetek létének valószínűsíthetőségét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixHouse Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Bocs nem volt erőm végigolvasni az egészet szal bocs ha már volt amagyarázat.... "A kivétel azért erősíti a szabályt, mert ha nem lennének kivételek nem kellenének szabályok... igy minél több a kivétel annál több szabály kell " igy értelmes? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts