Eszty90 Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 Ha nem teszed le, akkor én nyírlak ki :D Szerintem nagyon jó lett Kicsit (nagyon) depis... de profi munka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Július 22, 2008 Author Share Posted Július 22, 2008 Köszi Eszty Már letettem Új kép: Előtte: Utánna: Vélemény? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 nem rossz, mester Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Július 23, 2008 Author Share Posted Július 23, 2008 Köszi, de azért a mester kicsit túlzás Inkább te vagy mester mint én Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Jók a képek a fegyveres külön tetszik, mert hasonlót alkottam 2-3 napja én is haveromnak xD Manapság mindenki fegyvert fog!? Jó lett a színkorrekció bye Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
unleash Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Szép munkák! Csak gratulálni tudok Ha szépen megkérnélek szerkesztenél nekem is egyet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Július 27, 2008 Author Share Posted Július 27, 2008 Jók a képek a fegyveres külön tetszik, mert hasonlót alkottam 2-3 napja én is haveromnak xD Manapság mindenki fegyvert fog!? biggrin.gif Jó lett a színkorrekció wink.gif bye Köszi szépen! Akkor épp depis hangulatomban voltam és ilyen jött létre belőle De már jól vagyok unleash, neked is köszi! De tudod úgy van ez hogyha neked csinálok egyet, akkor másnak is kell és ha másnak nem csinálok akkor jön hogy neki mért nem meg stb... szívtam már meg így egyszer...egész nap csak képeket szerkesztettem mindenkinek Szeretek képeket szerkeszteni de azért az sok volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
unleash Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Értem, attól köszi Az a baj,hogy a PhotoShop-hoz nem értek én ennyire, nálam a tudás annyinál kimerül hogy ide-oda bevágni egy másik képről valamit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Július 27, 2008 Author Share Posted Július 27, 2008 Akkor te már tudsz valamit Az már valami, de komolyan beszéltem én már olyan értetlen emberekkel...azt amit te tudsz egy óráig tartott elmagyarázni hogy megértse De amúgy nézz tutorialokat aztán majd belejösz Az ajtó szerkesztve: Én nem tudom, de még mindig borzalom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
unleash Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Na látod ez ilyen már nekem túl magas ami az előző hsz.-be van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kli55979 Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 (edited) Köszi Eszty Már letettem Ez egész jó, a kép minősége viszont nem igazán... kisebb mérettel jobb lenne. A sötétítés sem kell rá, szerintem úgy még jobb. Módosította Augusztus 3, 2008 Gabi89 Képet ne idéz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 12, 2008 Author Share Posted Augusztus 12, 2008 Sötét hangulatomban voltam éppen És szerintem a művet úgy jó hagyni ahogy kipattan a "műfész" (nem igazán vagyok az ) fejéből Lehet igazad van abban hogy jobb lenne úgy, de azért remélem érted mit akarok mondani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Azajtóra előről nem kéne fény, mivel az hátulról jön a képen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 17, 2008 Author Share Posted Augusztus 17, 2008 De nem teljesen hátulról, ha megfigyeled felülről jön a fény és így ha besüt a fény az ablakon akkor megvilágítja az ajtót---> kell az a fény Új kép (egy régebbi képemből): Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
le$za Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 ku*va jó munka:) pénteken v szombaton tali:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Szeptember 2, 2008 Author Share Posted Szeptember 2, 2008 Köszi ... Úgy lesz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 nofene! ez gizda!! majd ha van rá lehetőség, akkor a psd-t elkérhetném magától msnen? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fever Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 ez nagyon komoly! grat hozzá valaki oktathatna engem is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Szeptember 3, 2008 Author Share Posted Szeptember 3, 2008 Enisz, Köszi szépen...majd ma megpróbálok fent lenni msn-en aztán megdumáljuk fever, Neked is kösz, javaslom a tutorial-okat Én mostanába nem nagyon vagyok msn-en szóval nem tudok segíteni...max ha megírod a kérdezz-felelek részbe itt a Piraten hogy pontosan mit szeretnél csinálni akkor segítenek mások meg én is be szoktam oda nézni Msn-re és piratera kép (azért ilyen kicsi): Ebből: Ezt: (amikor még nagy volt nem mentettem le ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 jó, csak kicsi a kép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Szeptember 8, 2008 Author Share Posted Szeptember 8, 2008 Köszi mester, de leírtam hogy csak ez van Aláírásom külön szedve : (ezt csak így tudom, már nincs meg a kép ) http://viralsound.com/get.php?nick=alvin999&sig=7608 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phoenix91 Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 Nagyon, facca az aláírásod, főleg a harmadik kép nagyon tetszik, imádom az ilyen színeket. Amúgy, ezt egy szerver segítségévvel tudod megcsinálni, hogy kiírja, hogy mit hallgatsz winampal? Én JetAudio fan vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Szeptember 9, 2008 Author Share Posted Szeptember 9, 2008 Szia Köszi szépen! Hát én a viralsound-on vagyok de nem csak winamp hanem media player, winamp és még pár lejátszó De szerintem nagyon jó A legjobb az egészben a random aláírás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
realpat Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 az aláírások közül az utolsó a legjobb szerintem bár kis elfogultság, imádom a tribalt de attól függetlenül grat hozzájuk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Szeptember 14, 2008 Author Share Posted Szeptember 14, 2008 Köszi szépen! Na hogy Enisz mester örüljön megint egy kicsi kép : Ebből: Ezt: +egy új aláírás: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Szeptember 14, 2008 Share Posted Szeptember 14, 2008 double post, bocsi! a kisképet köszi valóban kicsi az aláírással annyi a gond, hogy főleg, ahol az eastpak felirat van, ott a kiírás kicsit olvashatatlan a szám kiírása, amit éppen hallgatsz! próbáld meg azt, hogy kevésbé teszed átlátszóvá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Szeptember 15, 2008 Author Share Posted Szeptember 15, 2008 Igazad van, köszi! Ki is javítottam : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BZF*_*kenny_evo Posted Szeptember 23, 2008 Share Posted Szeptember 23, 2008 Na szasz, fasza a sign, mikor lesz kész a háttérképem? Am az iPhone-ra kell, szal úgy méretezd! Na előre is köszi!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Szeptember 23, 2008 Share Posted Szeptember 23, 2008 A sigek nagyon jók, nekem nagyon tetszik mind, szép, letisztult munkák, csak így tovább, és köszi a kommentet nálam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Szeptember 23, 2008 Author Share Posted Szeptember 23, 2008 Köszi-Köszi BZF*_*kenny_evo itt a háttérkép (fogalmam sincs az iPhone méreteiről majd te átméretezed ) Ha meg álló kép kell akkor szólj! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts