m33ck Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 A fás képed nagyon komoly, nagyon tetszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 7, 2007 Author Share Posted Augusztus 7, 2007 (edited) Köszi arra én is büszke vagyok A Falhoz a tutor: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=98496 Módosította Augusztus 28, 2007 Gabi89 Dupla post... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerilla94 Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Gratulálok, naon jók!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 8, 2007 Share Posted Augusztus 8, 2007 Hehe, télleg nem nagy, de kúl. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 9, 2007 Author Share Posted Augusztus 9, 2007 Ja, szerintem is "kúl" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Alvin felirat szép a képen. A tükröződésén nincs színátmenet. A megvilágítás meg kicsit furcsa pl.: a fény ahol találkozik a talajjal ott egy elipszisben világosabbnak kellene lenni. Fal tutor tetszik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Most is zseer, csak most olyan füstöcskés. Előző jobb wolt, de ezt a füstefektet tartsd meg, mondjuk a háttérben. Meg figyel a felirat árnyékára is, bár az nem nagy hiba de észrewehető. A sig...megfogott, kúúl. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 Kira lett, mintha egy szinpadon állna a felirat, háttérbe füstgép, és a reflektor. Faxa. A hárpm közül az utolsó, mert a másik kettőnél nagyon wilágon lett a felirat közepe, nemtom miért. Egész nap ezzel a felirattal szórakozol? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 a füstös dolog nem tetszik. Valahogy így kellene a fényt és az elipszist (az eredetin csináld): Ja még egy apróság: ha arrol jön a fény akkor nem hátrafele ál az árnyék sig: 1xű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
werwolf Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Megpróbáltam, csak ennyi telik tőlem: Szerintem egész jó lett,csak a téglák színe szerintem túl sötét! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 A képek nem jönnek be, de ahogy elnézem az elipszisnek elég kicsi a dőlésszöge és az árnyék sincs javítva, a 2. a jobb. Igen asszem én írtam a sigröl. Azt nem írtam hogy rossz, egyszerű és ezért elegáns de nem tetszik. Talán ha nem vetnének árnyékot és lenne benne valami kis szmötyi, talán nyomdai jelek lennének rajta vagy kis + ok vagy sarok, nem tom, de nem rossz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Jaja, lehet h hülyeséget mondok, de szerintem az árnyéknak az elipszisben kéne lennie , úgy próbáld meg, meg wedd szűkebbre, wagyis a "dőlésszöggel" wariálj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 10, 2007 Author Share Posted Augusztus 10, 2007 Köszi mindenkitől majd még próbálkozom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 hajrá, már wárjuk . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 a f@szt, így jobb, csak az eipszis még mindig nem az igazi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 that's what i'm talkin' about. Nézz át az én topikomba is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 Szerintem elrontottad.Ejnye, pedig nagy reményekkel kezdtél nálam. Fogj már egy elemlámpát meg egy tárgyat és nézegesd hogy veti az árnyékot és az elipszist (sokáig tartana magyarázni). Abból a szögből ahogy most van az ellipszis sokkal hosszabb lenne fel le irányban, mert így olyan mintha majdnem vízszintesen érné a fény és akkor kinyúlik az ellipszis, na meg az árnyék is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 A megvilágításos kép: 2. a jobb, alul jó a tükröződés meg az ellipszis, szerintem a felső fényen kellene még emelni olyan 30-45 fokra (balról jobbra). Sig: jobb oldala felirattal nagyon jó, a BMXes nem jön nekem oda, valamit csinálj vele, meg mint ha a szélei is „világítanának”. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Augusztus 14, 2007 Share Posted Augusztus 14, 2007 öcsém, a háttér nagyon komoly!!! meg az a kocka is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 15, 2007 Author Share Posted Augusztus 15, 2007 Köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dif Posted Augusztus 15, 2007 Share Posted Augusztus 15, 2007 te nagyon ott vagy és szépek a munkáid Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 15, 2007 Author Share Posted Augusztus 15, 2007 1000 köszönet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 Muhaha, azért nem kell a nagy mellény! A kockás télleg kúl, csak nem kéne bele az a skorpió meg a pingwin. Nyersen sokkal job wolna. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Augusztus 16, 2007 Share Posted Augusztus 16, 2007 Faja, a mellényes dolgot nem azért mondtam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 16, 2007 Author Share Posted Augusztus 16, 2007 jah, ok , bocs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cruel Posted Augusztus 18, 2007 Share Posted Augusztus 18, 2007 teccenek jók nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 19, 2007 Author Share Posted Augusztus 19, 2007 kössz Na most egy hétig nem leszek, mert tanulok pótvizsgára , szal addig hanyagolom a photoshoppot, meg minden mást, szurkoljatok hogy átmennyek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petike4ever Posted Augusztus 20, 2007 Share Posted Augusztus 20, 2007 Nagyon jók a munkáid, ügyes vagy, grt.! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Augusztus 21, 2007 Share Posted Augusztus 21, 2007 Na most egy hétig nem leszek, mert tanulok pótvizsgára , szal addig hanyagolom a photoshoppot, meg minden mást, szurkoljatok hogy átmennyek úgyse fogsz :D Amúgymeg nincs 1 heted,koma hanem már csak 4 napod Nem most kellett volna belefogni így pótvizsga előtt 4 nappal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petike4ever Posted Augusztus 27, 2007 Share Posted Augusztus 27, 2007 Nagyon jók az új képeid, a VT-sek különösen, meg az a tájkép nagyon teccik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts