alvin999 Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 (edited) Hát ennyi maradt meg sajnos : 2009.08.31 http://viralsound.com/get.php?nick=alvin999&sig=7608 (ezt csak így tudom) Módosította Augusztus 31, 2009 alvin999 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 Az első olyan tőz szerű akart volna lenni, majdnem jó, még valami más árnyalatot keverni kellet volna bele. A minisig az minisig, én a csíkozás elé raknám a képeket, a font meg a visitors szokott lenni, de jó. A fás tetszik a legjobban, az már jó munka, remélem nem copy tutorial volt. Az Oldal meg olyan nagy: kevés a tartalmad így nem kellene ilyen nagy oldalt, meg a gombok és a rajtuk lévő felirat is nagy. Vedd kicsire, meg ha középre igazított, akkor még jobban ott van. A Kovbojokat meg én is szeretem, állatságokat csinálnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 Alvin koma nem igazán szereti a tutóriálokat,sőt sztem nem is nézegeti őket... Nekem a T,NY,Ő,Té a háttérképem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Június 17, 2007 Author Share Posted Június 17, 2007 hát egy tutorból vettem a kijelölés ötletet, de a kép az saját teljes mértékben...azaz hogy a fát nem én fényképeztem , de am saját...és kösz a tanácsokat, próbálok javítani, de mondjuk a sigek nekem így tetszenek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscipo Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 A fás az télleg szép. Az nagyon teccik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Június 17, 2007 Author Share Posted Június 17, 2007 Köszi az elismerést, ez az eddigi legjobb munkám a visszajelzések alapján is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 Alvin koma nem igazán szereti a tutóriálokat,sőt sztem nem is nézegeti őket... Nagyon helyes! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Június 18, 2007 Author Share Posted Június 18, 2007 Eleinte használtam tutorokat, de sose úgy csináltam ahogy leírta, mert úgy nem tetszett ,de mostmár egyáltalán nem használok, mert téleg tök sz@rul írnak le mindent...., mondjuk kezdőknek jó, persze én se vagyok valami profi, de igyekszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 Nem az a bajom hogy szarul írnak le (ami igaz, mert akik tutort írnak már annyira menők és néhol nagyvonalakba írják), hanem hogy aki tutort olvas az pontról pontra ugyan azt akarja megcsinálni, ami szerintem nem kafa. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Június 18, 2007 Author Share Posted Június 18, 2007 Hát igen én mint mondtam sose azt csináltam amit leírtak, ott volt valami betű tutor annál is chanelekkel írta le a csávó tök bonyorúltan vagy 10 lépésből én meg megcsináltam ugyan azt layerekkel 4-5 lépésből... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Június 20, 2007 Author Share Posted Június 20, 2007 Itt egy régebbi alkotásom is: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Június 21, 2007 Author Share Posted Június 21, 2007 Igen, megtettem, tutort használtam, sajnos magamtól nem tudtam csinálni ilyet eddig, de azt azért elmondom hogy csak a tutor képeit néztem és a szöveget nem használtam, és az alapot sem használtam amit a tutor adott, hanem magam készítettem el, és az eredmény: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Június 22, 2007 Author Share Posted Június 22, 2007 (edited) Kijavítottam a kovbojok oldalát ami még mindig http://kovbojok.uw.hu Módosította Augusztus 28, 2007 Gabi89 Legközelebb használj Code tagot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Június 22, 2007 Share Posted Június 22, 2007 Nagyon helyes! Nem bűn az ha vki tutorialokat használ..... Én is azokat használok és mikor olvasom próbálok saját képet készíteni nem ugyanazt ami a tutba van........ Amúgy nem rossz képek csak az acurára még rá lehetne feküdni sok hiba van benne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Június 23, 2007 Author Share Posted Június 23, 2007 Hát az autók tuningolásával nem nagyon foglalkozom, mert sose sikerűlt igazán csak megmutattam, hogy ilyet is csináltam, meg a sötét monitorom miatt mint azt már említettem nem nagyon látsznak a hibák Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 Hehe én megnézném de rapidshares XD. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szejc Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 sztem megnézheted a mérete miatt ezt sztem nem számlálja a rapid:D szejc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Június 28, 2007 Author Share Posted Június 28, 2007 Igaza van Szejc-nek, de am tök mind1 hogy letölti-e, mert nem is olyan telefonja van, csak idegelni akart a rapiddal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Jó a fal. Kis hibákat kellene ejteni a kötőanyagban (föcsenés, megfolyás ...) hogy ne legyen annyira szabályos. (márketing: ebböl csinálj tutort, biztos sokan elolvasnák) Nem bűn az ha vki tutorialokat használ..... Én is azokat használok és mikor olvasom próbálok saját képet készíteni nem ugyanazt ami a tutba van........ Az tényleg nem, csak hajlamosak ugyan azt csinálni nem pedig a technikát megtanulni. Szerintem csak őgy jó ahogy te is használod a tutort. Ha valaki nem képes megtanulni mit rejt a tut és csak sablonokat tud gyártani annak szinte felesleges ilyeneket használnia. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Július 26, 2007 Author Share Posted Július 26, 2007 Tök jó, mindenki azt hiszi hogy a falat én csináltam, pedig az csak az alap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
werwolf Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 Nagyon jó kis munkák! Én mostanában GIMP-el próbálkozom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Július 26, 2007 Author Share Posted Július 26, 2007 Kössz az elismerést A Gimp se olyan rossz progi csak hiányolok egy-két dolgot belőle ami a Photoshop-ba benne van, pedig a Gimp egy photoshop "klón", legalább is azt mondják, mondjuk eddig mindent meg tudtam csinálni a Gimpel amit kellett, ugyan is a suliba azzal dolgozunk, mert nincs pénze a sulinak a Photoshopra , azaz van de nem mernek egy jogtiszta progit felrakni több gépre, hanem minden géphez vesznek egy programot, így csak 9 gépen van a suliba Photoshop, és hát persze hogy mi nem azokat a gépeket használjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 Jah én azt hittem hogy a falat is te nyomtad. Így már nem annyira tetszik. Meg lehet csinálni psben simán. Gimp: nem ps klón, csak egy rajzprogi, nmég rengeteg dologban el van maradva a ps től, a szűrők, és a blend beálításokban pláne. Ami egyen rengú a ps, és mindent meg lehet csinálni ugyan úgy és hasonlóan dinamikus marad az a paint shop pro. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuvi Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 Jó képek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 te csináltad a kowbojok honlapját? youtubeon néztem a videokat ott mennyit röhögtem rajtuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 5, 2007 Author Share Posted Augusztus 5, 2007 Hát nagyrészt én csináltam, de nem az egészet. Hát igen jó eggyüttes, én is végig röhögtem az összes videójukat. Flegeton mit szólsz a falhoz amit csináltam? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Nagyon tetszik a fal, főleg hogy piszkálta az oldalad és megcsináltad. Ha kicsit unalmas a falad akkor csináld meg párszor és akkor megcserélgeted a téglákat a különböző képeken és nem ugyan az lesz a mintájuk (ha néhány tégla árnyaltban eltér az is élet hűbbé varázsolja, utána már csak a tutort kell megírnod a sok nyaggatásra XD), na meg ott van még a vakolat dolog, de azért szép munka! Azért nem írtam mert nem nagyon voltam gépközelben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 6, 2007 Author Share Posted Augusztus 6, 2007 Köszi hogy hozzászóltál, már vártam mit gondolsz róla , majd a tutorhoz is hozzáfogok, nem hagyom ki , am a téglákat nem nagyon tudom variálni mert nem egyenként csináltam hanem maskoltam, meg a vakolattal se nagyon birkózom, talán ha segítenél akkor menne és megköszönném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flegeton Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 Maszkoltad de mivel, gondolom valami szűrővel csináltad meg és azt maszkoltad ha az más akkor kész is a random téglaalap. Vakolattal majd segítek, legalább is megnézem mit tehetek, de tuti nem egyből, mert most dolgozgatok és eléggé kifáradok a nap végére.(mert a sör pénzért van a pénzért meg dolgozni kell és én szeretem a sört, meg a pénzt is) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvin999 Posted Augusztus 7, 2007 Author Share Posted Augusztus 7, 2007 Rendben, előre is kösz A sört én is szeretem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts