Destro Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Áh nem hülyeségnek tartom. Történtek már velem rossz dolgok és jó dolgok is a babonában nem hiszek csak abban hogy mi rontunk el valamit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Egy kicsit az vagyok ,de egyre jobban nem hiszek benne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee21 Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Nem vagyok babonás mert az balszerencsét hoz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Nem szerintem kicsit hülyeség Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcy Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 egy kicsit... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lajcso Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Ha az utcán fekete macskát,látok kikerülöm.Ennek ellenére otthon, egy koromfekete macskám van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Egy kicsit de csak az tom hogy ha át megy előtted egy fekete macska akkor balszerencséd lesz megha töröd a tükröt ------> 7év balszerencse. De igazából nem hiszek benne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Én egyáltalán nem és teljesen hülyeségnek is tartom, de a teljesen hülyeségnek tartom-ra szavaztam. Amúgy aki hisz benne, annak ezt üzenem: Ha létezik babona, akkor létezne az isten is (vagyis én ), meg minden ilyen csodatévő kitaláció. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
laloczkipista18 Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Egy nagy hülyeség. Véletlen ütöttem már el fekete macskát, ami előttem ment át (vészfékeztem, de nem sikerült), ez már több éve és nem történt semmi. Ez hülye példa de nem hiszek benne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozlo375 Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Nem vagyok babonás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
STR-Genius Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Sose hittem benne mindig is hülyeségnek tartottam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 egyáltalán nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 általában a péntek 13 nekem szerencsét hoz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 szerintem az sem hoz szerencsét nekem a péntek 13. olyan nap mint a többi, mindenkinek, ez olyan, mintha most szerencsém lenne, de attól még nem lesz júl. 18-a szerencsenap... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benssz Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 én marha nagy hülyeségnek tartom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts