wappl Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Mit szóljak hozzá ? Kiváncsi vagyok, ki mennyire hisz a babonákban Én egy kicsit hiszek bennük szal a voksom erre megy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Egyáltalán nem vagyok babonás. Nincs értelmes magyarázata a babonának... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muchaco Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 én egy kicsit z vagyok bár nem hiszek bennük azért mégis van bennem egy furcsa érzés velük kapcsolatban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShOnGoKu Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 13án születtem néhány további anomáliával megfejelve Szerintem jobb ha a babonásság gondolata se merül fel bennem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
richen Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Nem vagyok ,de a fekete macskákat nem szeretem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouGin Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 egyáltalán nem vagyok babonás semmi különös nem szokott velem történni péntek 13-án meg az ilyen többi babonás izéken sem pl viszket a tenyerem= bossszús leszek vgy vmi ilyesmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kullancska Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Én egy kicsit azért az vok! hogy miért nem tom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 szintugy csak egy kicsit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nándorfalvi Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Én meg lesz*rom az egészet úgy tartom hüly*ségnek ahogy van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chees01 Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Amíg valaki be nem bizonyitja, hogy teljes hüly*ség az egész addig egy kis esélyt adok a babonáknak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
croc Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 A feketemacskában, a kéményseprőkben, meg ilyenekben nem nagyon hiszek, de néhány hülyeségem nekem is van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolen Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Egy kicsit babonás vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 csak 1 kicsit... nem mindenben hiszek, de pl már megálmodtam dolgokat, amik pont úgy történtek, ahogy én álmodtam. ráadásul az álmom időpontjában még nem is ismertem azokat az embereket, akikkel történt... és ez komoly!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limahl Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Hát 1 kicsit biztos de ami tegnap történt kételyem van vele ugyan is sz..ba léptem 2x is.Mivel totózom bíztam benne legalább 10-es lehetne nekem is, de nuku. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
klarika Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Ne , de lekopogom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 (edited) Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Köszi. ez jó!!! van humorod... erre most szükségem volt!!! köszi Módosította Január 27, 2007 MetalGun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Nem vagyok babonás. Nem hiszek benne, mert nem akarom félve leélni az életem, ha átszalad egy feketemacsaka előttem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Teljesen hülyeségnek tartom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
secto_r88 Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Én nem vok Babonás!! ÉS ezt le is kopogom Amugy 1 kicsit! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprine666 Posted Május 25, 2006 Share Posted Május 25, 2006 Nem vagyok babonás, szerintem hülyeség! Egyébként a péntek 13., ami szerencsétlen kéne, hogy legyen, az nekem mindig jó nap volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Május 26, 2006 Share Posted Május 26, 2006 én teljesen hülyeségnek tartom....nincs ilyen....még a fekete macska sem ijeszt meg mert lesz"rom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tillatilla Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 nem de , néha keresztbe rakom az ujjam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 Ha hinnék Istenben akkor a babonában is. Tehát egyértelműen nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 Úgy vagyok vele, hogy hülyeségnek tartom. Viszont ha túl sokat paráznak a környezetemben, akkor egy idő után néha már én is azzá válok. Én inkább azt szoktam mondani, vagy van rossz előérzetem valamivel szemben, vagy nincs. A feketemacska és társai nem hatnak meg. Viszont utálom a morbid továbbküldős mailokat. A minap kaptam az aranyos kis nyuszikát, futkos a mezőn még gondoltam is, hogy lementem, majd megmutatom unokahugomnak. Pont éjfél lett, és erre a végén a nyuszika elvihogja magát nagy hegyes fogakkal. Majdnem leestem a székről.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s7wish Posted Június 4, 2006 Share Posted Június 4, 2006 én nem vagyok az de nem nézem hülyének azt aki az Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aradi Gábor Posted Június 12, 2006 Share Posted Június 12, 2006 sztem ez az egész babona egy akkor ökörség...! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadkemeny Posted Június 12, 2006 Share Posted Június 12, 2006 én nem vagyok az de nem nézem hülyének azt aki az pont így vagyok vele én is. a babonás emberek semmiben nem különböznek tőlünk csak van amiben ők hisznek, mint a vallás. ez valamilyen szinten értékelendő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Június 13, 2006 Share Posted Június 13, 2006 én baromségnak tartom. ha átjön elöttem egy fekete macska inkább elkergetem a francba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Szeptember 1, 2006 Share Posted Szeptember 1, 2006 sziasztok! én egy kicsit babonás vagyok! például, ha meglátok egy fekete macskát, akkor gyorsan kikerülöm, hogy nehogy átszaladjon előttem, mert az szerencsétlenséget hoz a nyakamra, vagy 13-án nagyon óvatos szoktam lenni, mert bárhol is vagyok, mindig történik velem valami negatív, vagy rossz dolog. puszi: szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 Szerintem hülyeség a babona. Emberek által kitalált "túlreagálások", mint pl. "jaj ha átmegy előttem a fekete macska, akkor....." Emberi kitaláció. Semmi jelentősége. Aki persze hisz benne annak be is jön. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts