Sam51 Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 Ki tud paintel jobb képet csinálni Jack Thompsonból. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 Saját kézzel : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bkati Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 vs mit csinál ez a muki amúgy? nem olvastam végig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 ez a tag próbája minden áron beperelni a GTA-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 mért? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 mert apján nevelkedett!! Jack Thompson ismét perel Jack Thompson nevét ismét kezdhetjük "rettegni", mivel újfent beperelte a Take-Two Interactive céget a még ki sem adott játékai miatt. Jack Thompson neve azóta örvend közutálatnak, amióta a Grand Theft Auto 3 kapcsán beperelte a Take-Two kiadót. Haragját csak tovább mélyítette a Manhunt, és az azóta elkészített GTA részek megjelenése, ám az idén érkező folytatásokhoz ő is bekészítette a maga válaszát a kiadó ellen. A tervei szerint március 19-én adja majd be a bíróságra a per anyagot, amiben megtíltatná a kiadónak a Manhunt 2, illetve a Grand Theft Auto 4 terjesztését, mivel azokat 17 éven aluli gyerekek is megvehetik a boltokban. Nos, az esélyek szerintem nyílvánvalók, így végszónak csak emlékeztetnék midnenkit, hogy március végére ígérik az első videót a GTA 4-ből! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts