zbory Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 Nektek van legjobb barátotok/barátnőtök? Nekem sok jó barátom van, de egyikre se tudnám mondani, hogy ő a legjobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 Hali ! Nekem van ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
h3r1n6 Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 Nekem is van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 Dettó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac_a Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 Mégcsak szép! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 Hussssssszezzzzzzzzzzzzzzzzzzerrrrrrrrrrrrrrr Kötük 20000 csaj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 nekem a volt osztály társam a legjobb barátom, hetente szoktunk találkozni, és MSN-en is szoktunk dumálni... elég jól el szoktunk lenni.. csak az a baj, hogy a szülei naon szigorúak, és szinte alig engedik el valahova ezért nemtudunk átjönni egymáshoz stb.. örülök neki, hogy legalább az ifjusági szervezetben tudunk találkozni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hundii Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 szintén van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yu-gi-oh Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 szerintem nem lehet legjobb barát mert a barátok között nincs különbség! szerintem! mert ha van akkor... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverr Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 Nekem van pár barátom,de sajnos legjobbnak egyiköjüket sem mondhatom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yu-gi-oh Posted Június 17, 2007 Share Posted Június 17, 2007 mert nincs is olyan hogy best vagyis legjobb barát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 Van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aham Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 Nem tudom,sztem van mert megbizunk egymásban ez a lényeg és meg tudunk bezsélni mindnet!! "Ha szarban vagy kiderül ki az igazi barát minimum az,hogy öszinte és nem ver át!!!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 Sok igaz barátom van, akikre lehet számítani! Van egy akivel sokkal jobban megvagyok, mint az összes többivel. Szinte tökre egyformák vagyunk, ugyan az a stílus, ugyan azt kedveljük, kinézet is hasonló bár nem vagyunk testvérek, mind2 en motorosok vagyunk rockerek és jó szakállasak haha amúgy ez öcsémre is illik, mivel ő is pont ugyan ilyen mint az alábbi illető. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihar Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 " Se barát, se haver " Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 Csatlakozom az előttem szólóhoz, nekem sincs Egészen tavaly ilyenkorig azt hittem van 2 jóbarátom, akikre bármikor számíthatok! De tegnap ilyenkor úgy alakult h kórházba kerültem, majd 6 hetes otthon fekvés...egyik se jött volna el, h mi a bajom van, élek e még szóval, nincs! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisdeak Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 Nektek van legjobb barátotok/barátnőtök? Nekem sok jó barátom van, de egyikre se tudnám mondani, hogy ő a legjobb. én is így vok.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 eddig azt hittem igen, de most már kezdek kételkedni............ szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerolka Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 Szóval erre lennék kíváncsi. Leginkább egy mostanában történt dolog miatt én úgy érzem, hogy nem létezik igaz barátság. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 a válasz egyszerű : NEM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerolka Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 Kíváncsi lennék miért lett törölve a topic amit nyitottam és miért lett ide áthelyezve a hsz-em A „van-e legjobb barátod” és a „létezik-e igaz barátság” kérdésekben csak a barát szó az azonos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 van, általános óta legjobb barátok vunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matati Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 Van, a neve Harsányi Péter és Jézusnak becézik az egész iskolában, pedig csak egy éve van a NAGYUDVAR-on Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 nekem fiúban és lányban is van legjobb... a lány régebben ( 1 hónapja ) barátnőm is volt, de megmaradt a jó viszony és egy csomót dumálunk, nem utál mert kidobtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david0918 Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 nekem vandemég milyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagyokos Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 legjobb barátja mindenkinek van lehet h nem annyira jó mint másoknak de attól még legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 tegnap tudtam meg h nincs legjobb bnőm:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 Van. Sajna ritkán találkozunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neoncsoves Posted Július 18, 2007 Share Posted Július 18, 2007 nekem is van... tesók vagyunk szinte. na jo én sokmindenkit tesónak nevezek általában az összes jobb havert... de ő olyan nekem mint a testvérem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts