elbado20 Posted Szeptember 30, 2008 Share Posted Szeptember 30, 2008 sziasztok srácok. Lécci segítsetek: sp 2-es xp volt (van) a gépemen, de én sp 3-at szeretnék. De úgy szeretném azt felrakni, h előtte formázzam azt a partíciót, amelyen az előző oprendszer volt. aza baj, h nekem nem bootol a gép a cd-ről. Miért? Tegyek fel először win 98-at? Előre is nagyon köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Szeptember 30, 2008 Share Posted Szeptember 30, 2008 2 megoldás van. Boot közben nyomogatod az F8 billentyűt, pont mikor a DEL-t kell megnyomni, hogy a BIOS bejöjjön. És kiválasztod a CD-ROM menüpontot. vagy: BIOSt ugye a gép bekapcsolása után a DEL billentyű nyomkodásával tudod előhozni. Ha beállítottad, akkor az F10-el tudod menteni ha minden igaz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
elbado20 Posted Szeptember 30, 2008 Share Posted Szeptember 30, 2008 de hiába állítom ezt be, mégsem bootolja a cd-t! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Szeptember 30, 2008 Share Posted Szeptember 30, 2008 Az F8 nyomogatást kipróbáltad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohoc71 Posted Október 1, 2008 Share Posted Október 1, 2008 Hali! A cd -t egy másik gépen próbáld ki, hogy egyáltalán bootol- e? Lehet rosszul van kiírva,és nem is lehet vele bootolni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szerzola Posted Október 2, 2008 Share Posted Október 2, 2008 Hali. Feltettem egy XPSP1-et egy P1-es gépre hardver: CPU 133, RAM96 MB, VGA 2MB Kérdésem, hogyan tudom gyorsítani az XP-t, egyébként egészen jól megy. Találtam butított xp telepítőket, de sajna ami tetszene az angol. Ezért próbálnám a meglévőt gyorsítani, esetleg, hogyan tudom nlite-vel megfaragni a telepítőt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohoc71 Posted Október 2, 2008 Share Posted Október 2, 2008 Hali! Szerintem örülj, hogy egyáltalán sikerült feltenned, és hogy elindul ezen a konfigon az xp...Nekem ilyen gépen win98 volt fent. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Október 2, 2008 Share Posted Október 2, 2008 Pfff, 96 Mb-re Xp-t??? 256Mb mellett haldoklik szinte!!! Még majd nem a 98 is sok neki!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szerzola Posted Október 2, 2008 Share Posted Október 2, 2008 98-cal király volt, csak van rajta USB és nem tudtam mindent rátenni pl. MP3 player A böngészők sem mentek rendesen ezért kellene gyorsítani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaba17 Posted Október 4, 2008 Share Posted Október 4, 2008 hali. lenne 1 olyan gondom hogy leszedtem innen a windows xp blacksheep-et de nem isoba volt hanem csak sima mappába. most ezt hogytom kiirni hogy boottoljon róla a gép? mer adatba tuti nem lesz jó. aki tud segiteni az lécci irjon. thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 Kapcsolj ki olyan szolgáltatásokat, amiket az életben nem fogsz használni. Pl indexelés, előretöltés, auto töredezettségmentesítés stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szerzola Posted Október 5, 2008 Share Posted Október 5, 2008 (edited) Köszi. éppen egy ilyet akarok kipróbálni, csak már nlite-vel csinálok egy XP-t. Remélem sikerül. Módosította Október 5, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcwolf Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 Hogyan tudok csinálni olyan XP telepítő cd-t,aminél a bootolás előtt lehet választani különböző opciók közül? Pl. 1. Windows XP Telepítés indítása 2.egyéb alkalmazás indítása (pl. hiren's boot cd) Thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunyadi2107 Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 Sziasztok! Letöltöttem innen egy XP black editiont de nem is a black editiont rakta fel hanem egy normál XP-t csak ráadásul ez nem is magyar. Legalább a nyelvet visszatudom állítani valahol? de hiába állítom ezt be, mégsem bootolja a cd-t! A sorrendre figyeljél! A First Boot Device-nél mindig a CD-ROM legyen, utána legyen csak a HDD. Ugyanis ez a sorrend azt jelenti, hogy először megvizsgálja, hogy van-e CD? Ha nincs, akkor átmegy a Second Boot Device-re, és azt is megvizsgálja. Ha azon sincs bootolható dolog, akkor továbbmegy a következőre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunyadi2107 Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 sziasztok! XP SP3 HOME EDITION-hoz aktiváló kulcsot egy segítőkész ember tudna ide írni? KÖSZÖNÖM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolli Posted Október 8, 2008 Share Posted Október 8, 2008 Hali Srácok! Egy kérdésem van! Mi lehet ami a hibát okozza? : Be bootol a gép betöltenek a Software-ek majd összecsuszik a kép,betűk minden,majd fekete képernyő lesz ,visszavillan és jo ezt 3* megcsinálja utánna jo lesz.Van olyan hogy amikort ezt csinálja akkor ujra indul. (Proci nem hevül tul).2. ujraindítás után tökéletes és ezt mindig a Win betöltődés után csinálja.XP ujra install után is. Valamelyik szofware a hibás? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
becike2222 Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy digi-s internetem van, csatlakozom, de körülbelül néhány perc után kiír egy üzenetet valamilyen hibakóddal, hogy a win32 hibát észlel és leáll, és bontja a helyi kapcsolatot és nem tudok netezni. A vírusírtó is talál valamit de nem tud vele mit kezdeni. Mi lehet a probléma, vírus ami bontja a kapcsolatot, vagy mi? A gép újraindítása után tudok ismét csatlakozni, de ugyan ez a hiba fellép. Mi a problem, és mi lehet a megoldás? Köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
slipknotfan23 Posted Október 22, 2008 Share Posted Október 22, 2008 Hello, lenne néhány kérdésem a Win XP Exten. Edit. Cod. Simplicity kiírásával kapcs.. Olvastam már ezekről a dolgokról, de én inkább biztosra akarok menni, hogy semmi gubanc ne legyen . Tehát van a (nálam 45 db) letöltött RAR file, ezek küzöl az 1-esre végződőt megnyitom, és kicsomagolom belőle a 3,06GB méretű ISO-t. Ezt megnyitom az UltraISO-val (Fájl/Megnyitás), az így kapott dolgok közül a $OEM$/Drivers mappa tartalmát törlöm, (annak érdekében hogy ne vesszen el a boot file)(a teljes tartalmat? nem lesz ettől semmi baja? Fontosak azok a driverek?) aztán mentem a változtatásokat (Fájl/Mentés másként). Ezt pedig kiírom Nero-val CD/DVD menüpont (az nem elég ha a DVD menüpontot választom? ), mentés/egy CD/DVD-kép lemezre írása. És alacsony seb. felkarcolom a DVD-re. Így működni fog? Lecci valaki igazolja vissza hogy jól írtam-e le a procedúrát/van-e benne valami hiba, bármi!! Előre is kösz a segítséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikybabuska Posted Október 23, 2008 Share Posted Október 23, 2008 hali! újra kellett telepítenem a windowsom,de 30 napos próbaverziós és regisztrációs kódot kér,ami ugyan volt nekem de sehol nem találom.szal lécci akinek van kódja segítsen.fontos lenne.elöre is köszi annak aki válaszol. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Október 24, 2008 Share Posted Október 24, 2008 Jó lenne tudni a Windows verziót is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikybabuska Posted Október 25, 2008 Share Posted Október 25, 2008 elvileg a laptopunkhoz kaptam az xp lemezt fujitsu-s.Microsoft windows xp home edition sp-2. szóval ennek az op rendszernek kéne egy regisztrácios kod mert megint lejár azt telepithetem ujra.ha lehet olyan kod kéne amivel tudok biztonságosan is frisiteni legalábbis azt hiszem jol gondolom nem? Elörre is nagyon szépen megköszönöm aki tud segiteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tejesember666 Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Sziasztok nekem lenne egy sürgősen megoldásra váró problémám. Mikor elindítom a gépet alindul minden egészen az üdvőzlő képernyőig és onan a "Windows indítása" feliratig és ott minden megáll(egér mozok numlock múködik)csak nem megy tovább deh mikor ki veszem a 160GB-s HDD-t((2 HDD-m van 1 160GB-s S-ata és egy 40GB-s ATA enzen vannak a programok)) akkor tökéletesen elindul nem tudna valaki segíteni nagyon fontos lenne(nem szeretném leformázni/újra partícionálni egyiketsem mivel elég fontos dolgokat mentettem le) a válaszotokat/segítségeteket előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Hát, valószínűleg a 40Gb-s a ludas! Ha van ismerőseid közül valakinek külső USB-s rack, akkor azzal megtudod csinál, úgy hogy Win alatt csatlakoztatod, és leszeded a cuccokat, majd format c: ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adry_86 Posted Október 27, 2008 Share Posted Október 27, 2008 Hali! Hogyan tudom kiírni az XP-t DVD-re? Van vmi. különleges módja? Előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suse Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 üdv mindenki! A következő a gondom: Asztali gép bekapcsolásakor a következő hibaüzenetet kapom: A Windows nem indítható, mert az alábbi fájl hibás, vagy nem talalható: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM A Windows eredeti telepítő CD-jéről a telepítőt elindítva megkísérelheti a fájl kijavítását. A javításhoz a nyitó képen válassza a 'j' parancsot. Elindítottam telepítő cd-ről a javítókonzolt, de nem találom a fájlt. Jó lenne újratelepítés nélkül megúszni a dolgot. Valami ötlet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
siraly Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 Sztok nekem az a bajom, hogy felrakom az xp és vannetem de a letoltést elinditja de egy ido után leál miert van ez kérlek segitsetek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanaticg Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Sziasztok! Remellem tud valaki nekem segíteni!!? Én a Last Xp v17 rendszert hasznalom és sajna angol, hiába böngeszek sehol sem talalom a magyarosítást hozzá! Ha valaki tudna 1 linket adni ahol letölthetem vagy valahogy segíteni előre is megköszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanaticg Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Ide írhattok minden Windows XP-vel kapcsolatos kérdést Hali! Nekem az a kérdésem és egyben egy kis segítség is elkelne, tehát és Windows Last Xp V1.7-tes rendszert használok és angol de nekem magyar kellene! Létezik magyarul vagy nem? Ha igen és tud valaki segíteni hogy letölthessem a magyarítást vagy a teljes verziót!? Elöre is köszi!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Hali. Feltettem egy XPSP1-et egy P1-es gépre hardver: CPU 133, RAM96 MB, VGA 2MB Kérdésem, hogyan tudom gyorsítani az XP-t, egyébként egészen jól megy. Találtam butított xp telepítőket, de sajna ami tetszene az angol. Ezért próbálnám a meglévőt gyorsítani, esetleg, hogyan tudom nlite-vel megfaragni a telepítőt? ha átálítod a témát az nagyon gyorsít rajta de sztem ezen a configon 98at kéne futtatni mert nekem 512MB ram és a proci csak 1,5ös és az bizony kílodik vele néha a filmek megnyitásánál :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
viner Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 sziasztok leszedtem a freedom 3-at amit telepítettem is.mindaddig tetszett amíg egy *.reg nevű fájlra rá nem kattintottam és azt írta ki hogy " Az adatbázis szerkesztését a rendszergazda letiltotta!". a futtatás-regedit parancsra ugyanez a válasz. hogyan lehet ezt megszüntetni? kérlek segítsetek! ....bocs idővel rájöttem sziasztok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts