ron8 Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 hello! Az xp-m frissíteni akarja a rendszert, le akarja szedni az sp3at. Ez nem fog problémát jelenteni a kalóz verziójú xp-mnek? Előre is thx! Előre is thx! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HungAryan20 Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Röviden válaszolok: nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ron8 Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 thx, akkor felnyomom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyember Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 Sziasztok A következő bajommal zaklatnálak benneteket. A vadiuj MSI laptopra képtelen vagyok felrakni az Xp-t. Elindul a telepítés de a következő hibaüzenettel leáll:A Windows nem talált merevlemezt..... Lehet,hogy a biosban kellene beállítanom valamit? Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm. Megtaláltam a megoldást,de azt is nektek köszönhetem,ugyanis visszaolvasva rátaláltam. Bocsi és köszönöm a megoldást. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dávid1990 Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Heló! feltelepítettem újra az xp-t, meg hozzá a veznélküli hálózati kártyát is. igen ám, de azt írja h nincs elég errőforrás, pedig eddig is igyvolt :S mit csináljak ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOOMBOOC Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Helló mindenkinek! Újként és amatörként kérdezem az okos "öregeket"! XP van a gépen, az USB is mindig jó volt. Most kaptam kölcsön egy kártya leolvasót, de az USB nem hajlandó fogadni. Vmi program telepítés kellene hozzá? Ha igen segítségeteket kérem! (felhasználok szerint nekik nem kellett külön program hozzá) Köszönet a segítőknek---előre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HungAryan20 Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Csak egy ötlet, próbáld meg másik csatlakozóval is. Van egy Bluetooth adapterem, amit hiába dugok be az egyikbe, semmit se csinál. Átrakva másikban tökéletesen működik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiPPoNaX Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 Sziasztok a kérdésem a következő lenne, hogy van e olyan ingyenes program amivel a naptáron kívül időjárás jelentést is ki tudnék tenni a windows xp asztalra. ha van légyszi adjatok linket Samurize: http://www.samurize.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bantuedu Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 sziasztok! szeretnék segítséget kérni egy kis manőverhez. találtam egy olyan progit amivel tudok ingyen telózni de csak 15 percig . utánna persze letilt. ujrainstalláltam de kiderült hogy beirta magát az xp-be ugy hogy nézi a mac-et. tud valaki segíteni abban hogy hogy tudom a mac adresst megváltoztatni? előre is THX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
princ2 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 sziasztok windows XP extend edition eltugyátok küldeni a kódját? sajnos elhagytam előre is köszönöm!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gombusz Posted Szeptember 10, 2008 Share Posted Szeptember 10, 2008 Szasztok, keresek egyí olyan XP-t ami teljesen le van "szegényítve", lehetőleg 64 bites legyen és magyar. Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 Na ilyen nincs 64bites (alapból nem valami jó) ,de csak angol verzióban jött ki magyart nem fogsz belőle találni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szeko Posted Szeptember 11, 2008 Share Posted Szeptember 11, 2008 Nekem az lenne a kérdésem, hogy az operációs rendszer nyelvét, hogy lehet váltogatni, például nekem görög nyelv kellene, és az egész operációs rendszer nyelvét át akarom állítani! Valaki tudna nekem segíteni, hogy lehetséges ez? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Szeptember 12, 2008 Share Posted Szeptember 12, 2008 a vezérlőpultban mindent meg találsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szeko Posted Szeptember 16, 2008 Share Posted Szeptember 16, 2008 nah, ha ott megtalálod, akkor nagyon ügyes vagy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.N.C Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 Üdv Szeko! Ha Windows XP-t használsz akkor nyelvváltásra nincs lehetőség. Ha Windows Vista-t akkor pedig az Ultimate és a Enterprise esetében van lehetőség, a többi verzióban itt sincs erre mód. Bár lehet hogy valamilyen okosság létezik, de erősen kétlem. M.N.C Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szeko Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 Kösz a segítséget már megoldottam, letöltöttem egy görög nyelvű xp-t! Szerintem csak egyedül így lehet megoldani! Most van egy magyar meg egy görög xp a gépen, és tökéletesen működik! Bár a amikor betölti a boot menüt megkérdezi, hogy melyik xp induljon el, és sajnos görögül írja ki, mert azt telepítettem utoljára, valami ötlet, hogy visszaállítsam magyarra?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 Miértnem csinálod ugy hogy felteszel egy teljesen normális xp és törlöd a mostani 2-t??Sztem sokkal jobb lenne de ha nem akkor bocs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gstgst Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 Kedves XP Mágusok! A gépen régóta (2-3 hónap) jól fut az xp sp2vel és ma elkezdett egy olyan újdonságot, h Adatvégrehajtás Megakadályozása. A büdös francba!!!! át akartam másolni egy filmet egy másik mappába, és nem engedte. Be tettem a pendriveom, rákattintottam, és beszólt. Mihez kezdjek????? help plz!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szeko Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Bocs Zs0lt1, de nekem pont ez volt a lényeg, hogy mind a két nyelv rajtlegyen! gstgst, te meg nézd meg a felhasználói jogokat, mik vannak megadva, milyen hozzáférés! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuci Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Sziasztok! Lenne egy kérdésem.Tudom hogy többször volt már róla szó,de régebben és nem tudom most aktuális -e a jó válasz. Most telepítettem újra az XP-t. Szükségem lenne a Médiaplayer 11-re a hülye samsung mp3 lejátszóm miatt. Mit tudok most tenni? Hálás köszönet előre is a segítségért! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
degu61 Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 A Windows Updat-ról választható frissitésként lehet telepíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuci Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Az oké csak vizsgálatot kér .És az én XP-m nem eredeti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Akkor tedd eredetivé valamien crackel vagy valamivel!!! Szeko:Ha kell mind2 akkor bocsika nem szoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuci Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Igen de mivel lehet ami tuti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zs0lt1 Posted Szeptember 21, 2008 Share Posted Szeptember 21, 2008 Vannak legális xp-k egyet letöltesz felrakod és mehet a menet de ugyan ott vannak crackek is a nagy windows témában az applications részlegben!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuci Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuci Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 Most megvizsgálta a widowsomat .Kiadta hogy eredeti.De még mindig nem akar működni a Media player. Feltelepült de elindulni nem akar. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyke098 Posted Szeptember 24, 2008 Share Posted Szeptember 24, 2008 Sziasztok. Van egy nagy gondom : amikor inditanám el a windowst minden fekete egyszeruen semmit sem látok fekete a monitor. A monitorral nincs gond meg már másik gépre átvittem a monitort és ott jo volt.Ugy kezdődött hogy játék közbe valamikor besötétült 1-2 másodpercre a monitor aztán 10perc mulva mégegyszer csak akkor már nem csak 1-2 másodpercre hanem örökre.. amikor ujrainditottam a gépet akkor se volt jo kösz előre is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Mindenképp rakd fel a legújabb videókártya drivert, vagy hogyha az van fent, akkor 1-2 verzióval régebbit. (csökkentett módban) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts