Gabi89 Posted Március 17, 2008 Share Posted Március 17, 2008 C meghajtón nézd meg az AUTOEXEC.bat fájl mikor keletkezett na akkor raktad fel a jelenlegi Windowsodat is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 És ha módosította, törölte, később újra létrehozta? Start -> Futtatás -> cmd (angol Windowson: Start -> Run -> cmd) A megjelenő parancssorba pedig írd be, hogy: systeminfo Eredeti telepítés dátuma (angolul Original install date) címszó alatt keresd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Z Posted Március 20, 2008 Share Posted Március 20, 2008 srácok! Köszönöm a segítséget!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
heroes00 Posted Április 5, 2008 Share Posted Április 5, 2008 Sziasztok! Nekem kéne a Windows XP Service Pack 2 2007 es változathoz Serial Code. Aki tud segíteni az irja ide plz vagy irjon nekem E-Mail re : alert05@citromail.hu Előre is kössz.! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted Április 5, 2008 Share Posted Április 5, 2008 Nézz szét itt, hátha véletlenül sikerül találni! http://www.serials.ws/index.php Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikoy Posted Április 6, 2008 Share Posted Április 6, 2008 helló! az én kérdésem annyi lenne, hogy ha én újratelepítem a gépet (csökkentett módban vagyok most is, megette a vírus, hiába futtatok bármilyen irtót, még be sem indul csak így) akkor a routert (mert az is van) újra kell konfigurálni? előre is nagy THX Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smurf Posted Április 6, 2008 Share Posted Április 6, 2008 Nem, csak ha a gépen nem ugyanazokat a beállításokat csinálod, pl változik a helyi (LAN) IP címe, stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabeszsz Posted Április 6, 2008 Share Posted Április 6, 2008 Sziasztok! Egy olyan segitséget kérnék hogy a az xp-m vistás frissitést talált(KB933579) Hogy lehet ez? Mit csináljak? Válaszotokat köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gombusz Posted Április 21, 2008 Share Posted Április 21, 2008 Segítsetek léci! Felraktam az xp-ta gépre és azt akarja hogy aktiváljam, de én nem akarom! Nem tudtok valamit amivel le lehet állítani a 30 napos visszaszámlálót??!!!! köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csempész Posted Április 22, 2008 Share Posted Április 22, 2008 Hát megint bocsánatot kérek bohoc71-től, hogy megint az ő magyarázatát teszem be/ami nagyon jó, és bevált/, de sajnos úgy látszik könnyebb kérni mint egy kicsit kutakodni a "Pirateclub"-on. Indítsd el a regedit-et és írd be a keresőbe, hogy wpa és a találatok közül a második vagy megkeresed ezt: HKey_Local_Machine\Software\Microsoft\WindowsNT\Current Version\WPAEvents Kattints kétszer az "oobetimer" kulcsra , és legalább az egyik számjegyet megváltoztatod (ha törölsz belőle az is elég!), mindegy melyiket, az a lényege, hogy megmásítsd, hogy a következő képernyő ugorjon fel! Futtatásba írd be :" %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a " parancsot. A felpattanó ablakban a 2. opciót választod, aktiválás telefonon. A megjelenő képernyőn válaszd ki a kulcs cserélése gombot, lennt. A következő panelon beírod az új cd kulcsot XP campus cd key: D36MY-28TT4-XP48D-8VD63-RBVKB Minden magyar XP verzióhoz jó! Ezután restart, és már lehet frissíteni a rendszert, de ha nem frissíted akkor is jelentkezik billi szervere, megnézi az xp eredetiségét. Amúgy meg az idézet itt megtalálható, csak keresni kell a hozzászólásokban! http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=20293&st=0 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vosec Posted Április 22, 2008 Share Posted Április 22, 2008 hali nekem is az aktiválással van gond. Home-ot gondoltam kipróbálom mert valahova a Prof cd-t eltüntettem de sajna egyre közeleg az aktiválási határidő és semmi nem akar müködni először win xp activatort próbáltam, de ezzel csak annyit értem el hogy kiírta azt hogy aktiváltam de minden indításnál újra kiírja h "kérem aktiválja" vagy mi. Kipróbáltam bohoc71 módszerét de ott meg nem engedte a kódot megváltoztatni-> mindig azt írta h érvénytelen (nem jól beírt) kód,és ezért nem engedte megváltoztatni pedig többet is kipróbáltam (mindegyik campus key). Remélem érthetően elmondtam és remélem tudtok segíteni mert jelenleg már csak 3 napom van az aktiválási határidő lejártáig és az érettségi előtt nagyon kellene a gép ha mégsem lett volna világos akkor leírom pontosabban csak most sietve írom ezt. köszi előre is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gombusz Posted Április 23, 2008 Share Posted Április 23, 2008 Köszi bohoc71, köszi csempész! Hála nektek működik a vidózom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rcstuning Posted Április 23, 2008 Share Posted Április 23, 2008 Sziasztok! Vettem egy sz.gépet amibe nincs "A" meghajtó, feltelepítettem az xp-t, de minden kikapcsolásnál kiirja, hogy vegyem ki a lemezt az "A" meghajtóból. ??? HOl kell lekapcsolni ezt a szolgáltatást? Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Április 24, 2008 Share Posted Április 24, 2008 Az eszközkezelőben tiltsad le. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rcstuning Posted Április 24, 2008 Share Posted Április 24, 2008 Sikerült, köszi szépen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dann Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 Sziasztok, egy kérdés: feltettem XP homeot, és mivel másik gépünkhez volt, eredeti, ezé aktiválni neten nem kellene azthiszem, viszont kód generálót nem találok sehol, mert telefonon aktiváláshoz ad egy kodot, amire kell aválaszkód. Valaki tud segíteni? :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Hali! Lenne egy olyan kérdésem, hogy mikor jön a magyar SP3?? Mert április végére ígérték!de a hivatalos oldalon még nem láttam! Tud valaki, pontos dátumot? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_HeadShotGaMeR Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Chipi a hírek közt ott van hogy eltolták és kitudja mikor fog kijönni! Szvsz még 1 ideig angol XP Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 Ok!már elolvastam...Nehogy az SP4 megelőzze a 3at! :wacko: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 SP4 nem lesz XP-hez szerintem mivel 2009-től tudtommal XP-t sem lehet majd kapni a boltokban csak ami rajtuk maradt ,de hát abból meg fifogynak elég gyorsan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacey Posted Május 14, 2008 Share Posted Május 14, 2008 Sziasztok.Az Windows probláma ha bootolás után ezt irja ki:Windows/system32/config/system hibás vagy nem található! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 szerintem próbálj meg egy rendszerjavítást vagy már nem hiszem hogy maradt a xp újra telepítés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FECA77 Posted Május 20, 2008 Share Posted Május 20, 2008 Hát szerintem kezd el gyorsan lementegetni az adataidat, és jöhet az xp Reinstall....... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lars_fredrik Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Olyan gondom van, hogy egyszer mikor bekapcsoltam a gépet, nem jött ki semmi, se a tálca, se egy ikon az asztalra. Ha megnyomtam a windows gombot akkor sem jött elő semmi. Csak úgy tudok elindítani programokat, ha a feladatkezelőben rámegyek az új feladatra. Ez miért van??? Hogy lehet megcsinálni???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 Feladatkezelőben az új feladatnál írd be,hogy explorer.exe és láss csodát (elvileg) lesz tálca és minden ami kell. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lars_fredrik Posted Május 22, 2008 Share Posted Május 22, 2008 aha, kösz. Mondjuk erre nem is gondoltam, mert a feladatoknál az explorer.exe futott eddig is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christianboy Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 (edited) Meg szeretném kérdezni h az lehetséges-e ugy formázni a C meghajtó 160bg sata hdd-t hogy a xp telepitésénél kitörlöm a C particiót, és ujat, de ugyanazt hozok létre helyette? ha igen, akk milyen számot irjak (160bg sata-s a lemez) ide? : http://users.atw.hu/kepmentesek/az%20xp%20tel/original/8.jpg ami ki van jelölve az helyére milyen számot? az lehet akadálya amugy ha van a 160 bg-os mellett egy d nevű 250bg-os? annak nem akarom h baja legyen. azon van minden adat thx. Módosította Június 1, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
k.joco89 Posted Június 6, 2008 Share Posted Június 6, 2008 (edited) Nekem az xp telepítésénél akadt egy ki gondom Jelenleg 98 van fennt, leszedtem a partition magic 8.0-át és a Win98 FAT32-es partíciója mögé letrehoztam egy új partíciót NTFS fájlrendszerrel az alábbi módon: Erre az új partícióra szeretném feltelepíteni az xp-t, de nem sikerül. Elindítom a telepítést, eddig a képig jó: Miután itt betöltött mindent, bejön egy fekete képernyő és a bal felső sarokban elkezd villogni a kurzor és megáll végleg a telepítés. Mi okozhatja ezt? Légyszi segítsen valaki mert megőrülök... Előre is köszi Módosította Szeptember 17, 2009 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiskewin Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Sziasztok! Nekem az lenne a problémám, hogy szeretnék egy laptopra, amelynek SATA-s vinyója van feltenni xp-t, de a telepítő mindig megáll ott hohy: A windows nem talált merevlemezes meghajtót....bla-bla-bbla. Már legalább 5 féle xp-t kipróbáltam (köztük sp3-ast is) de egyszerűen képtelen vagyok feltelepíteni. Vista már volt rajta, de azt inkább hagyjuk szerintem. Előre is köszönöm a választ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gombusz Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 Remélem tudtok segíteni. Az történt hogy a gépemen kb fél éve nem frissítettem a windózt és elééggé lelassult stb... Aztán mikor megtaláltam a telepítőCD-t akkor frissítettem is. De sajnos minden probléma ugyanúgy fennállt. Aztán egy másik (eredeti megvásárolt) xpCD val próbálkoztam formázás után telepíteni, de az sem járt sikerrel, és most vagyok túl egy újabb frissítésen (mindezt 2 héten belül), de a rendszer állandoan lefagy, szaggat, lelassul, leállnak a programok, nemindulnak el a filmek és még folytathatnám. Remélem tudtok segíteni, mert hamarosan odavágom a gépet! Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts