etooo Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 a registryben kell átírni egy kulcsot, és akkor nem kell kattogni http://support.microsoft.com/kb/315231/hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 van egy ilyen felhasználó, hogy ASP.NET (maximum nem mutatja, nyomd át klasszikus nézetre), ezt kell törölni és nincs több probléma, egyébként még lesz egy rendszergazda acc. is és igen a .NET keretrendszer 1.1 produkálja ezt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicogeri:) Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 szevasztok! nemtudja valaki hogy kell visszaálítani az xpmet sp2re mert valahogy átálítottoma sp1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 ez sztem max úgy lehetséges, ha rendszervisszaállítottál, vagy esetleg utolsó helyes konfigurációt futattál.. ezesetben tedd fel megint.. amugy biztos, h sp1? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicogeri:) Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 kösz a segítséget, sztem ja mert a kikapcsolás úgy jön be ,hogyki kel válszatanom egy oszlopban nem pedig vízszintesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 nem lehet, hogy csak a vezérlőpult/felhasználói fiókok/felhasználók be- és kijelentkezési módjának változtatásában lett kikapcsolva az üdvözlőkéeprnyő használata? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicogeri:) Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 Ú köszi hogy montad mert szerintam az mert visszaálításhoz valami netware szolgáltatást le kell törlni ,csak nemtom hogy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bicogeri:) Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 kösz szép a segítséget megtudtam csinálni és jó ezer hála Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrenaine Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 Szisztok! Van egy hivatalos Windows xp home -m.(OEM) Komplett hardware csere után szeretném használni tovább, aktiváni stb. Tud valaki megoldást, előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardi19 Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 Hali most kezdtem el letölteni a WINXP Gamer Editiont lenne pár kérdésem Magyar ez? ha nem találok hozzá magyarítást? mennyiben más mint a többi windóz? előre is köszönök minden infót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Augusztus 3, 2007 Share Posted Augusztus 3, 2007 nem, valószínüleg nem magyar valszeg tweak-ek és optimalizációk vannak benne játékokhoz..., meg tuning progik vannak benne integrálva (valszeg) felettebb: felesleges lementeni az xp adatokat, szedj le egy campus xp-t (pro), vagy használd a cd kulcsát, ezt nem kell se aktiválni, se regisztrálni és tök legál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drivers Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 A HUN Mui packot kellene felraknod rá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drivers Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 Szisztok! Van egy hivatalos Windows xp home -m.(OEM) Komplett hardware csere után szeretném használni tovább, aktiváni stb. Tud valaki megoldást, előre is köszönöm. Próbálkozz az aktiválással! Nekem az XP Profnál müködött a dolog! Pár nap eltelt és tudtam aktiválni addig meg pofázott vissza! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardi19 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 A HUN Mui packot kellene felraknod rá! ez nekem szól a WInXP Gamer editionra??? gondoltam rá énis keresek egyet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardi19 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 feltettem a mui packot de nem lett se magyar a windows es meg ekezeteim sincsenek most gazban vok vki tud segiteni?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 * Első lépések (Telepítés) Először is miután letöltöttük a partícionált fájlokat tömörítsük ki majd daemondba elindítva írjuk ki neroval. CD-másolással lehetséges tehát a virtuális meghajtót jelöljük ki másolandó meghajtónak. "Ha valamit rosszul csinálsz akkor nem fog bebootolni" Ezek után nincs más dolgunk mit nekiállni a telepítésnek. Telepítés során nem kell sok mindent csinálni mint előző windowsnál tehát nyugodtan lazulhattok közben. A Telepítés hamarabb véget ér mint az átlagos Windowsnál. Telepítés után ne lepődjetek majd meg az arab betűk láttán. Ugyanis csak arab és billentyűkiosztás van. de erre is van megoldás. * Beállítások (Telepítés után) Billentyűzet: Töltsük le ezt az alábbi 2db rar fájlt majd kövesd az utasításokat. Előszőr is töltsd le az alábbi fájlt: keyboard_dlls ( http://byteonline.uw.hu/newonline/SiCoXPfi...yboard_dlls.rar ) Miután ez megvolt látsz benne 2 dll fájlt. Ezeket a fájlokat tömörítsük ki a "C:\SICOWIN\system32\" . Ha ezzel megvagyunk akkor indítsuk újra a számítógépet. "Kötelező" Másodszor töltsük le az alábbi fájlt: keyboard_reg ( http://byteonline.uw.hu/newonline/SiCoXPfi...eyboard_reg.rar ) Ezeket tömörítsük ki tetszőleges helyre majd a megfelelő sorrendben kattintsuk a fájlokra. Sorrendben tehát: Keyboard Layout.reg, Keyboard Layouts.reg majd a végén 0000040E.reg. Ha ezekkel megvagyunk akkor ismét indítsuk újra a rendszert. Nyelvi és területi beállítások: Menjünk a Start > Control Panel > Regional and Language Optionsra. 1. Regional Options: A kép alapján legyenek a beállítások. 2. Languages: A számozások szerint csinálj mindent mert csak akkor lesz eredményes. A 3. lépésnél Hungary - Hungary legyen. "A billentyűzetnél ne a 101 gombost válaszátok!" Ha mindezekkel megvagyunk akkor állítsuk át a billentyűzetkiosztás HU -ra és készen is vagyunk. Egyéb: Programok amiket mi ajánlunk és használunk. Ezekkel garantáltan biztonságban lesz a rendszer és nem fog belassulni sem. Hamarosan... vagy ha nem tudsz várni akkor kérd el. : ) Magyarítás * Sikerül megoldanunk a Windows Magyarosítását melyet innen kézbe is vehettek. A letöltött fájlt csak ki kell tömörítenünk majd az exe fájlt elindítva feltelepítenünk. Ezek után indítsuk újra a gépet és élvezhetjük a magyar nyelvű Oprendszert. Letöltés: XPHUN Pack ( http://byteonline.uw.hu/hunmuipack.rar%20" target="_blank"> http://byteonline.uw.hu/hunmuipack.rar "Akinek jobban tetszik az angol nyelv annak nem kötelező darab." -Mint például nekem. [byte] : ) [forrás: byte.try.hu ] ezeket megcsiálod,akkor magyar lesz... nekem is volt gamer editionom,nekem tetszett,mondjuk nem volt semmivel se gyorsabb,mint egy sima xp. A "tuningprogikat" ne crackeld meg a mellékelt crackekkel,mert nem jók hozzá... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrenaine Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 köszi driver ,megprobálom hátha müxik Próbálkozz az aktiválással! Nekem az XP Profnál müködött a dolog! Pár nap eltelt és tudtam aktiválni addig meg pofázott vissza! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnagy Posted Augusztus 17, 2007 Share Posted Augusztus 17, 2007 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Windows xp ki tudja használni a core 2 duo procik képességeit? Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pubi23 Posted Augusztus 28, 2007 Share Posted Augusztus 28, 2007 Szevastok.Tudna nekem segiteni valaki?Toltottem le egy xp media center editiont,telepitettem megadtam a termekkulcsot mindent.De most meg nem tudok letolteni mert azt irja ki mindig hogy nem eredeti a winows.Hogy tudom ezt eredetive varazsolni?Ja es angol windows.Koszonom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alka Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Na hatalmas problémával fordulnék hozzátok, mint nemrég kiderült, az OP-rendszerem egy hulladék, teszek fel egy másikat, de: a hibasorozat úgy kezdődött, hogy az egyik felhasználó teljesen elromlott, semmi nem működött ha hozzá léptem be... Nála van az összes fontos fájlom, de nem tudom elérni őket, mert be volt állítva, hogy saját használatúvá tegye őket... Annyira még képes voltam abban a felhasználóban, hogy áthelyezzem a Dokumentumokból egy sima C:\Valami könyvtárba, de így sem tudom őket használni... Hogy szedhetném le róluk ezt a 'védelmet' vmi trükkel? Mert azért nem szeretnék 100 gigányi anyagot újra leszedni... Előre is köszi! Béke! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cola1111 Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Szia. Ha jól tévedek ki kell kapcsolni az egyszerű fájlmegosztást.. (Sajátgép >> Eszközök >> Mappa beállításai >> Nézet fül >>Egyszerű fájlmegosztás használata Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alka Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Kipróbáltam, de sajna nem vezetett eredményre. Azért köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 sehogy, gondolom EFS-el volt titkosítva (Encrypted File System)..., ez telepítéskor mindíg új kulcsot generál... (vannak rá progik, amik tudják törni, de szentem 1 év kevés lenne egy átlagos pc-n)..., szal már hozzá is láthatsz a letöltésnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paladin94 Posted Augusztus 30, 2007 Share Posted Augusztus 30, 2007 Alka: próbáld ki az Unlocker nevű progit. Arra való, hogy ha "fogja" valami az egyik fájlt vagy könyvtárt, akkor azt feloldja és használhatóvá teszi az adott felhasználói fiókban. (Tipikusan arra használtam eddig, ha másik felhasználói fiók tartalmát kellene kinyerni pl másik vinyóról, és nem segít a user hozzáadása...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomchy Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 Sziasztok! Nincs valakinek egy magyar Xp professional SP2 aktivátora? Már csak 1 napom van hátra... Léci segítsetek!!! Üdv Tomchy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cimbi Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 hello. xp reinstall után vagyok, de nem jut eszembe, hogy kell a képernyővédőről levenni a jelszót. a gép több useres, és mikor visszahozom a screensaverből, mindig kéri a jelszavam. erre gondoltam konkrétan. pls help, nagyon idegesítő.... köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
automi Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 Hi all! Nekem is volna egy nagy xp-s próblémám! Mostanság mindig kiírja az xp, hogy a virtuális memória túl kicsi. Ekőzben pedig szépen elkezdi becsukogatni a futó programokat. Megnéztem és bekapcsolásnál a lapozó fájlok mérete 300 valamamennyi mb. Szépen fut a gép egyideig, majd elkezd lelassulni és volt már, hogy majdnem 2 GB volt a lapozó fájl mérete. Közben persze alig csinálok valamit. A böngészőt és a letöltést futattom. Remélem valaki tudna segíteni nekem. Előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daneeca Posted Szeptember 26, 2007 Share Posted Szeptember 26, 2007 hy! lenne egy fontos kérdésem: feltelepítettem egy játékot, később rá akartam tenni a Patch-ját de vmiért ez törölte a játék mappáját de a Programok telepítése és törlésében benne maradt. és nem tudom újra felrakni. vki segítsen pls!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven Posted Október 11, 2007 Share Posted Október 11, 2007 Sziasztok! Friss XP prof telepítése után majdem minden indítás után jön a "Rendszer súlyos hiba után állt helyre". Vagy valami hasonló a szöveg. Tudtok vmi tippet h miért lehet ez? Vagy még jobb lenne a megoldás rá! Előre is köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Október 11, 2007 Share Posted Október 11, 2007 Me újraraktam az XP-t de nem a sima XP SP2-t hanem ezt: Windows XP Professional Corporate SP2 Fine-tuned HUN egyik előnye,hogy az SP2 óta kijőtt frissítéseket tartalmazza nem minden de jó párat meg még van benne ez az.Na a lényeg az,hogy van vele egy kis bajom nem nagy de azért zavar Szóval a kép elmond mindent: http://images.netbag.hu/20071012/00055799256.jpeg Jobb oldalt alul az asztalon a tálca felett kiírja az XP nevét...kérdésem az lenne,hogy szerintetek,hogy a ... lehetne eltűntetni.Az a tippem,hogy a TweakUI program ami MS.-os termék rakta oda Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts