snakebite Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Szerezz egy másik XP lemezt és telepítsd újra. Értelmetlen vacakolni vele! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wmiki Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 két kérdés 1. Mivel lehet ezt a valódi előny értesítőt eltávolítani? http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=20293&st=80 Ezt elolvastam, de egyszerűbb módszer kéne, amivel csak 1 kattintás az egész, mert aki csinálná az nem ért hozzá ennyire 2. Milyen XP-t vagy 7-est ajánlatok letöltésre a topikokból? http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=48722&st=120&start=120 Csak egy egyszerű kéne, ami azért magától felmegy és elég friss, mit válasszak kezdőknek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Január 20, 2010 Share Posted Január 20, 2010 Szasztok! A programok telepítése és törlése cuccban ott van a Microsoft net framework, visual c++, és az msxml. Ezekből legalább 4 van fenn és a verziójuk mindnek különböző. Az lenne a kérdésem, hogy a régebbieket le lehet törölni, vagy ennek így kell kinézie? Elég zavaró, és sok helyet is foglalnak. Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Január 21, 2010 Share Posted Január 21, 2010 Ez így van rendjén. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Január 21, 2010 Share Posted Január 21, 2010 két kérdés 1. Mivel lehet ezt a valódi előny értesítőt eltávolítani? http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=20293&st=80 Ezt elolvastam, de egyszerűbb módszer kéne, amivel csak 1 kattintás az egész, mert aki csinálná az nem ért hozzá ennyire 2. Milyen XP-t vagy 7-est ajánlatok letöltésre a topikokból? http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=48722&st=120&start=120 Csak egy egyszerű kéne, ami azért magától felmegy és elég friss, mit válasszak kezdőknek? Hali nem vagyok benne biztos, hogy még látogatod a topicot, de válaszolok. 1. Ha az az amire gondolok, hogy amikor felteszed az XP-t újonnan, és lent az óránál beteszi, akkor az egy idő után eltűnik. 2. Win XP-ből a Professional Szervíz pakk 3-at, Win 7-ből én most a Professionalt használom, és teljesen jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_dogg Posted Január 22, 2010 Share Posted Január 22, 2010 Nekem az lenne a gondom hogy a windows mindig bejelentkezik az alap rendszergazdába és ez nagyon idegesít . Ezt hogyan lehet kikapcsolni ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew_Boy Posted Január 22, 2010 Share Posted Január 22, 2010 Ez így van rendjén. Ha nekem szólt, akkor kössz az infót, nem babrálok velük! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djcsaby Posted Január 27, 2010 Share Posted Január 27, 2010 hali! olyan gondom lenne h le van kódolva a gép,sima egyszerű windows jelszóval.néha oda engednek kicsit netezni de nekem az nem elég:P olyat szeretnék megtudni h hogyan tudom megnézni a jelszavat amivel a számítógép le van kódolva. megváltoztatása vagy törlése az megy parancssorból, de én csak a jelszavat szeretném megtudni... a csökkentett mód az nem nagyon jöhet szóba bizonyos okok miatt .... a válaszokat elölre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
clue Posted Január 27, 2010 Share Posted Január 27, 2010 Helló!Nos nekem az lenne a problémám hogy feltelepítettem az xp sp3-at egy amd-s gépre minden szép és jó remekül felis megy csak mikor betöltene a rendszer kékhalállal megadja magát és pontossan ezt írja kiStop:0x0000007e(0xc0000005,0xbad83ce9,0xf78d2a64,0xf78d2760)nos gondoltam memória gondjai vannak kicseréltem újratelepítettem az egészet ugyanez kicseréltem az ide kábelt ugyanez más ötletem nincs ha valaki tudna segíteni ebben nekem nagyon megköszönném! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djcsaby Posted Január 27, 2010 Share Posted Január 27, 2010 az operációs rendszer ezen a számítógépen lett telepítve? vagy egy másikból próbálod átrakni? nem volt valamilyen alkatrészcsere? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
clue Posted Január 27, 2010 Share Posted Január 27, 2010 hy!igen azon a gépen lett nem volt semmien alkatrészcserelefutattam a chkdsk /r-t nem talált semmit nemtudom mibaja van de elég idegesítő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spy803 Posted Február 14, 2010 Share Posted Február 14, 2010 Hello! Miért írja ki az aktivált XP, hogy 6 nap múlva aktiváljam, illetve mikor rányomok az aktiválásra akkor azt írja, hogy már aktiválva van. Ilyenkor mit lehet tenni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akos87 Posted Március 11, 2010 Share Posted Március 11, 2010 Sziasztok lenne egy gyors kérdésem,vmennyire ide tartozik... Az eseménynaplóm(XP-nél)-minden betöltés után bejegyez(de vagy 20szor egymás után) egy SideBySide nevű hibát,időnként meg egy "a rendszer súlyos hiba után állt helyre üzit"..... Nem kékhalálozik,csupán ennyi.. Tudja valaki mit jelent ez???Elég zavaró Memória memtest86 szerint rendben HDD everest a szerint rendben A telepítő CD szervízben dolgozó ismerősömtől van,az is hibátlan..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diliscsirke Posted Március 29, 2010 Share Posted Március 29, 2010 Üdv,elkezdtem feltenni a windows xp-t és amikor kérdezte melyik meghajtóra akarom telepíteni a rendszert nembírtam leformázni mert a telepítő fájlok azon a partíción voltak. Most mit csináljak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 29, 2010 Share Posted Március 29, 2010 Honnan kezdted el telepíteni windowsból ? Meg a telepítő fájlok tényleg a lemezen vannak mert ki kellene írni lemezre és onnan futtatni na és persze nem windows alól Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diliscsirke Posted Március 29, 2010 Share Posted Március 29, 2010 a windowson vannak a telepítő fájlok akkor írjam ki lemezre? ja és van egy lemezem csak az szar és elromlott ezér nem azt teszem fel és annál is a gépre másolta a telepítő fájlokat:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 29, 2010 Share Posted Március 29, 2010 Igen ki kellene írni mert azért nem engedi törölni a particiót mivel akkor a fájlok is törlödnek és nem tudod folytatni értelemszerűen a telepítést. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
diliscsirke Posted Március 29, 2010 Share Posted Március 29, 2010 nos,igaz de a régi lemeznél még akkor is a gépre másolta a fájlokat és adsz egy linket ahol megmutatják hogyan lehet windows xp lemezt készíteni? Sziasztok Hogyan lehet olyan windows xp cd-t csinálni ami indításnál elindul? Már leírták a neten hogy a neróba tegyem bele a boot.bin fájlt de nem segített Előre is köszönöm a segítséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zotya29 Posted Május 11, 2010 Share Posted Május 11, 2010 sziasztok az a problémám amikor egy programot akarok telepiteni ezt irja ki. a windows installer. kérlek segitsetek.köszi. Windows® Installer. Verziószám: 4.5.6001.22159 msiexec /kapcsoló <kötelező paraméter> [választható paraméter] Telepítési beállítások </package | /i> <Termék.msi> Termék telepítése vagy konfigurálása /a <Termék.msi> Adminisztratív telepítés - termék telepítése a hálózaton keresztül /j<u|m> <Termék.msi> [/t <átalakítási lista>] [/g <nyelvi azonosító>] Termék meghirdetése - m: az összes felhasználónak, u: az aktuális felhasználónak </uninstall | /x> <Termék.msi | Termékkód> A termék eltávolítása Megjelenítési beállítások /quiet Csendes mód, felhasználói beavatkozásra nincs szükség /passive Felügyelet nélküli üzemmód - csak folyamatjelző látható /q[n|b|r|f] Felhasználói felület szintjének beállítása n - Nincs felhasználói felület b - Alapszintű felület r - Csökkentett felület f - Teljes felület (alapértelmezés) /help Súgó Újraindítási beállítások /norestart Nincs újraindítás a telepítés befejeződése után /promptrestart Felhasználó felszólítása a rendszer újraindítására, ha szükséges /forcerestart Telepítés után a számítógép mindig újraindul Naplózási beállítások /l[i|w|e|a|r|u|c|m|o|p|v|x|+|!|*] <naplófájl> i - Állapotüzenetek w - Nem végzetes figyelmeztetések e - Az összes hibaüzenet a - Műveletek elindítása r - Műveletspecifikus bejegyzések u - Felhasználói kérések c - Felhasználói felület kiinduló paraméterei m - Memóriahiány vagy végzetes hiba miatti kilépések adatai o - Lemezterület-hiányra vonatkozó üzenetek p - Végső tulajdonságok v - Részletes kiírás x - Hibakeresési többletinformációk + - Hozzáfűzés a meglévő naplófájlhoz ! - Minden egyes sor kiírása a naplóba * - Az összes információ naplózása, a v és az x kapcsolók kivételével /log <naplófájl> Ugyanaz, mint a /l* <naplófájl> Frissítési beállítások /update <Frissítés1.msp>[;Frissítés2.msp] Frissítés(ek) telepítése /uninstall <javítócsomagkódGUID>[;Frissítés2.msp] /package <Termék.msi | Termékkód> Termék frissítéseinek eltávolítása Javítási beállítások /f[p|e|c|m|s|o|d|a|u|v] <Termék.msi | Termékkód> Termék kijavítása p - csak hiányzó fájl esetén o - hiányzó fájl vagy régebbi verzió telepítése esetén (alapértelmezés) e - hiányzó fájl, illetve régebbi vagy azonos verzió telepítése esetén d - ha fájl hiányzik vagy egy másik verzió telepítése esetén c - hiányzó fájl esetén, vagy ha az ellenőrző összeg nem egyezik a kiszámított értékkel a - az összes fájl újratelepítése u - az összes kötelező felhasználóspecifikus rendszerleíró érték (alapértelmezés) m - az összes kötelező számítógépspecifikus rendszerleíró érték (alapértelmezés) s - az összes meglévő parancsikon (alapértelmezés) v - helyi telepítőcsomag újragyorsítótárazása forráshelyről futtatva Nyilvános tulajdonságok beállítása [PROPERTY=TulajdonságÉrtéke] A parancssori szintaxissal kapcsolatos további dokumentáció a Windows® Installer SDK csomagban található. Copyright© Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. A szoftver egyes részei az Independent JPEG Group munkáján alapulnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenkie71 Posted Július 13, 2010 Share Posted Július 13, 2010 A Nagy Windows témában nem igazodok ki, minden egy helyen van, sajna Tudna valaki ajánlani egy Windows XP Sp3 magyar nyelvű letöltést? /Nem kell semmi 'Gamer edition' meg hasonló csoffítások, csak egy sima SP3 XP hun 32b/ Nagyon szépen köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
apachederzs Posted Július 19, 2010 Share Posted Július 19, 2010 valaki tudna nekem segíteni? olyan gondom lenne hogy van nekem egy samsung yp-u3 mp3 lejátszóm,a gép felsmeri,de nem tudja telepíteni pedig sp3-as XP-m van.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanyi84 Posted Október 3, 2010 Share Posted Október 3, 2010 Van egy problémám a telepítéssel. Win Xp sp2 corp. ot szeretnék feltenni a gépemre. Előtte volt rajta win xp és Mandriva 2008.0. A telepítés elején, a merevlemez ellenőrzéshez érve kidob egy merevlemez hibát. Innen tovább nem hajlandó menni, már xppe lemez partition magic menüjével törültem az összes particiót és formáztam is- nem segített, ugyan ezt linux alól is végrehajtottam- ez sem vált be. Sajnos még a linux Grub rendszerindítója mindig ott van a boot sectorban. Hogy tudnám én ezt onnan eltüntetni? Esetleg megpróbálnám az Sp 1 es win xp-t csak sehol nem találom honnan lehetne letölteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Október 3, 2010 Share Posted Október 3, 2010 googleba beírod hogy: Windows XP SP1 iso és kapsz pár torrentet talán még seedelik vmelyiket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Október 17, 2010 Share Posted Október 17, 2010 Sziasztok. Ég a pofám, de segítséget kell kérnem Windows-os dologban. Egy olyan WinXP-t szeretnék beszerezni, amely úgy van megbuherálva (kiherélve), hogy sok felesleges cucc ki van belőle hajigálva, de mindez nem okoz a rendszerben stabilitási problémákat, tehát minőségi munkára gondolok. Eddig a Windows XP Performance Edition April 2010-et néztem a legjobbnak. De azzal van 1 kis probléma, nem én fogom használni, hanem kevésbé hozzáértő ember, tehát ilyenek hogy magyar nyelvi támogatás meg billentyűzet-felismerés hiányzik, és ez elég nagy probléma. A másik esélyes még az XP4ever lehetne, de abból az újnak már nagyobb a gépigénye mint egy eredeti XP-nek. Jómagam már fél éve nem nyúltam win-hez, ezért is estem ki ezekből a dolgokból csöppet. A lapos adatai amire fel kéne tuszkolni: CPU: Intel cerka 1,5 Ghz RAM: 354Mb (azt hiszem) HDD: valami 80 gigás VGA: régi ATI ODD: cd író/dvd olvasó Remélem valaki el tud látni egy kis infóval Üdv: tiger105 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altair222 Posted Október 25, 2010 Share Posted Október 25, 2010 Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy ha most nekem nem eredeti windows xp Sp2-m van és én felszeretném rá tenni az Sp3-at akkor azt lehuzhatom a microsoft oldalarol es feltehetem, vagy akkor ahhoz is vmi crackelt SP3 kéne (srry a fogalmazásért de még nem igazodok ki nagyon ezeken a cuccokon ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horathius Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Én csak simán leszedtem az sp3at és feltoltam, semmi gáz nem lett belőle, annyi hogy miután felraktad kapcsold ki az automatikus frissítést. Nekem az lenne a kérdésem hogy van az xp-nek olyan verziója, amiből kiszedték az ie-t, msn-t, és egyéb felesleges mással pótolható dolgokat (és/vagy amik csak úgy lassítják a rendszert)? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szőke Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 vista home premium 32bit-es laptopom van és az a kérdés hogy milyen xp-t tudnék feltelepíteni???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzoli25 Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 ha megfeleő a géped hozzá akkor akár bármelyiket a win 7-et ajánlom ahhoz ajánlott a 2G ram Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 vista home premium 32bit-es laptopom van és az a kérdés hogy milyen xp-t tudnék feltelepíteni???? Win XP Professional az ajánlatos. Ha a bit-re gondoltál, akkor az attól függ hány bites mehet rá, hogy milyen a konfig a laptopodban. (Ha pl csak 2 gb ram van benne, akkor elég a 32Bit, ha viszont 4gb van benne, akkor már kell a 64bites, mert a 32 nem ismer fel csak 3-3,5-öt belőle.) @Zoli nem tudom miről beszélsz, ez nem Win7 téma, és nem is arra irányult a kérdés! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoli860618 Posted Január 25, 2011 Share Posted Január 25, 2011 Sziasztok. Nekem olyan gondom lenne hogy netbookra szeretném feltelepiteni, de ebbe a netbookba nem hdd van hanem valahogy memoria kártyásan oldották meg ezt a háttértárt és ez 20 gigás benne. Nah most mikor elkezdem telepiteni kiirja hogy nem talál eszközt ahova lehetne telepiteni aki tud vmi megoldást az segitsen! kis lemezrol nem tudok neki megadni semmien +drivert meg kulsö cdrol se Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts