Razy Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 Ez azért van, mert nem eredeti a Windowsod, és átbukott a Microsoft eredetiség vizsgálóján. Itt olvasgass: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=20293&st=120 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC!D Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 hát figyelj alap dolog hogy ha már nem eredeti a windowsod ne frissísd mer még inkább windows lesz ami nem pozitívum Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elképesztő Posted Június 24, 2009 Share Posted Június 24, 2009 Az én egyik windowsom is Pirated edition és a hozzá kapott serial-al ami a letöltött rarban volt aktiváltam,semmi crack meg serial módosítás és lám eredeti,és fríssít min t a kis angyal,de akinek gondja van az keresse meg ezt és töltse le: change your windows product key utána már csak annyi a dolgod hogy módosítsd egy valódi kulcsra az xp-d jelenlegi kulcsát /utána wga ide vagy oda az egész microsoft vállalat beka....ja/ doktor cuccaira meg érdemes odafigyelni mert nagyon jó dolgokat szokott feltölteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheppard Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne Windows XP-n futtatni Windows widgetet? Kell hozzá valami program? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcmarci Posted Július 19, 2009 Share Posted Július 19, 2009 Ghost89: A Vezérlőpult/Felhasználói fiókok alatt tudod létrehozni a fiókot, az előbbi rendszergazda jogosultságú legyen, az utóbbi korlátozott! waspy: 4 posttal előtted vetette fel stefan-5 a problémát és Elképesztő válaszolt is rá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
==>Scooter<== Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 Szia Sheppard háát hogyne lehetne nézz itt szétt van szerintem minden ami csak neked kell http://www.thoosje.com/ BYE BYE Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakpak Posted Augusztus 4, 2009 Share Posted Augusztus 4, 2009 Sziasztok! Megint hozzátok fordulok remélem tudtok segíteni. Problémám a következő mikor bekapcsolom a gépet és tölt be a windows xp van mikor csak elsötétül a monitor és kiírja hogy no szignál, a számítógép az meg zúg tovább. Van mikor meg rendesen elindul és egy óra múlva kapcsol ki. Nem tudom kikapcsolni csak ha újra indítom a gépet csökkentett módba. Már újra telepíttetem és mégis csinálja. Szerintetek mi lehet a probléma? Tapasztaltatok már hasonlót? Köszönöm előre is a segítségeteket. ÜDV: Cakpak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bugyikam Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 Sziasztok! Ki is használom az alkalmat! Adva van XP, 2 partició két külön vinyón. Ha nyomom a Start->Sajátgép->d:/ Új kötet, akkor kiírja hogy: A Windows nem találja a(z) RECYCLER\..."betűk és számok sorozata kötőjelekkel"... .com fájlt. Ellenőtizze hogy helyesen írta be a nevét, majd próbálkozzon újra. Fájl kereséshez kattinston a Start gombra, majd a keresés pontra. Volt vinyócsere, újra telepítés, nem segített. Igaz totálkommanderrel el tudom érni a d: particiót. De mi okozza ezt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Augusztus 7, 2009 Share Posted Augusztus 7, 2009 @cakpak: ez azt hiszem evidens hogy nem az xp hibája: ellenőrizd, rendesen be van e dugva a monitor a gépbe, nem-e sérült vagy poros a csati. Próbáld ki másik géppel a monitort is, és másik monitorral a saját gépedet is. Aztán az eredmények fényében vagy rossz a monitorod kábele, esetleg az alaplapi / vga-n levő csati rosszalkodik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Augusztus 8, 2009 Share Posted Augusztus 8, 2009 (edited) Xp,Telepítés?, Fujitsu-Siemens Amilo Pi 2540----re? Elég lassúnak tűnik,szóval mit ajánlotok nekem most vista home basic van rajta 32 bit-tel?? Mit tegyek,Sűrgős Urgent!!! Köszönet. Módosította Augusztus 11, 2009 Gabi89 - Összevonva - Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakpak Posted Augusztus 12, 2009 Share Posted Augusztus 12, 2009 @cakpak: ez azt hiszem evidens hogy nem az xp hibája: ellenőrizd, rendesen be van e dugva a monitor a gépbe, nem-e sérült vagy poros a csati. Próbáld ki másik géppel a monitort is, és másik monitorral a saját gépedet is. Aztán az eredmények fényében vagy rossz a monitorod kábele, esetleg az alaplapi / vga-n levő csati rosszalkodik. Köszi már megoldódott. A videókártyával volt gond most az alaplapival jól működik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wakari Posted Augusztus 26, 2009 Share Posted Augusztus 26, 2009 http://data.hu/get/1409387/Windows_XP_activator.rar.html http://data.hu/get/1409366/Windows_XP_Anti_WGA.rar.html Köszi szépen segített nekem is a problémámon:) windows xp professional n sp3-nál nem akart semmisem működni de ez jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoli860618 Posted Szeptember 26, 2009 Share Posted Szeptember 26, 2009 Sziasztok! előre is bocsi ha már van ilyen részleg, de én nem találtam meg. Az lenne a érdésem, hogy az xpnél hogy tudom meg oldani, hogy sata2 be működjenek a sata 2es merevlemezek! mert én akár mit csinálok vele, ha a bioszba nem idén van hanem satán (achi) akkor nem tölt be. és idén is fut ráadásul csak dma5 ön az meg csak az ata 100 még nem is 133. akinek sikerult ezt már megoldni segitsen létszi! Köszönettel: Zoli Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szigates Posted Szeptember 29, 2009 Share Posted Szeptember 29, 2009 sziasztok! van egy xp a gépemen de nem magyar nyelvű(angol) tudom azt valahogy magyarosítani? és ha igen hogyan ? előre is köszönöm! Üdv Néktek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredd Posted Október 18, 2009 Share Posted Október 18, 2009 Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni.Letöltöttem egy "Hu Windows Xp Professional With Service Pack 3"-as programot. Az lenne a kérdésem ,hogy hogyan csinálok ebből egy telepítő CD-t.CSak kiírom adat CD-ként?A Total Commanderrel látom magát a programot,nincs külön olyan file ami az írást indítaná el.Amikor pedig a Néróval akartam kiírni mint "CD kép file-t" nem talált képfájlt.Csatolok egy képet amit a total commanderben készítettem.Ha valaki tud ,segítsen legyen szíves előre is köszönöm. Egy amatőr. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
52 utas Posted Október 21, 2009 Share Posted Október 21, 2009 Üdv mindenkinek A probléma az ,hogy amikor felteszem a winxp és 3SP a winxp a Sd disket mindig ugyismeri fel mindha USB kulcs lene, hogy és hol tudom át álitan ezt dolgot és amikor rámegyek saját képbe hogy sd disk két legy megjelenitve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noorbert Posted Október 26, 2009 Share Posted Október 26, 2009 Üdv! Csak annyit szeretnék, hogy kizárólag a tálca színét, hogy tudom változtatni xp-n? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Október 26, 2009 Share Posted Október 26, 2009 Sehogy. Vagy használsz VS-t, ami mindent cserél, vagy marad a kék-szürke-zöld lehetőség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Egy ujfajta HP tipusu laptopra kellen oprendszert rakjak(XP), valaki tud ajánlani egy olyan xp-t ami jó és van rajta sata driver, a merevlemez miatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
elqro Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 Üdv A segítségeteket szeretném kérni.Az a problémám,hogy elvittem a külső vinyómat haveromhoz,felmásoltam rá pár zenét,és mikor itthon meg akartam nyitni a zene mappát,az irja ki,hogy hozzáférés letiltva.Azaz hogy ami mappát havernál csináltam,azt itthon nem tudom megnyitni.Valaki azt tanácsolta,hogy próbáljam meg az eszközök menű-mappa beállításai-nál az egyszerű fájlmegosztás használata elől kivenni a pipát.Viszont az Egyszerű fájlmegosztás használatát sem találom,edig már 1,5órája probálkozom. Az itthoni gépen csináltam rendzsergazdai fiókot,de igy sem megy a dolog.Mit lehet tenni? Előre is köszönöm a segítsget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feltörő Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Felraktam a Windows XP Pro Hu Freedom III, nem enged hozzá adni a registrációs adabázishoz az írja ki hogy a rendszergazda letíltotta. Bróbáltam parancsot futtatni, de semmi. Mit csináljak hogy hozzá tudja adni a registhez. Köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Próbálj bejelentkezni rendszergazdaként Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kos7 Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Ismerős idehozta a gépét hogy winreinstallt kér mondom jó...egyszerűnek tűnt...azonban leformáztam a winyót meg minden de a windows xp telepítő azt írja nem talál csatlakoztatott merevlemezt ...és egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni...Mi a teendő ? vagy tönkrement a winyó ? ja és az a poén hogy sima IDE-s. Amugy próbáltam többfajta XP-t is de semmi... Az a baj hogy mikor ideadta akkor még működött...leformáztam és utána meg semmi...de pl hirens boot cd vel lehet formázni és hasonlók.... Most akkor mit mondjak neki ? (elég kínos igy hogy most még annyira se működik mint azelőtt...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolibáá Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Szevasztok! Van egy 4,2-es elsődleges, és egy 80 GB os másodlagos meghajtóm, XP sp3-al. A 4,2 GB-os manuális karban tartásához kérek tanácsot. Vannak e olyan mappák, s tartalmuk, melyek törlésével szabad terület nyerhető? A C/Windows/Prefecth és tartalmának törlése, ezt a kombinációt ismerem s alkalmazom rendszeresen. Eddig a 4,2-es meghajton megvan a 700-800 MB szabad terület, de szeretnék többet. Telepített takarítóm a CCleaner. Köszönöm.! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huntiboo Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Sziasztok! Valaki tudna segíteni az USB-s Windows XP-vel kapcsolatban? Érdekelne ,hogy működik ,telepítés .....ilyenek ? Erről lenne szó: Microsoft.Windows.XP.USB.Stick.Edition A piraten itt található: http://www.pirateclub.hu/index.php?s=&showtopic=48722&view=findpost&p=1343157965 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Sziasztok! Lenne pár amatőr kérdésem! Kérlek segítsetek ebben, már utánanéztem ezeknek néhány helyen, szeretném, ha megerősítenétek ezekben! Ha Athlon 64-es (3,2 GHz) proci dobog a gépemben, akkor arra dobhatok 64-es rendszert, ugye? És a 64-es rendszerhez kell-e külön ahhoz való programokra frissítenem? Vagy minden progi jó rajta? Ill játékok? És van-e 64bites SP3-mas XP(amennyire én tudom van, csak megerősítés végett kérdezem!) Még egy utolsó ( ) : Megéri-e 64-est feldobni?(nem irodai használatra járatnám!) Előre is köszönöm! Soße Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 A 32 bites progik is futnak 64 bites rendszereken, tehát a driverektől eltekintve nem kell mindent frissítgetni. SP3 nincs hozzá, mivel ugyan xp a neve, nagyjából ennyi köze is van a jó öreg x86-os xp-hez (win server 2003 az alapja egyébként). Viszont az x64 rendszernek 4g és afölötti memória jelenléte esetén van értelme. Manapság pedig 1 magos procinak felesleges a 4g ram, mert hiába magas az órajele, attól még lassú lesz játéko alatt pl... Ezenkívül az xpx64 csak angolul elérhető, ez többeknek lehet gond. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Köszönöm szépen! Akkor maradok 32 bitnél! Üdv, Soße Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaara-sama Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Ha 64 bitet akarsz, javaslom a win7-et. Nekem nincs 4 giga ramom, csak 2, mégis gyorsabb, mint a 32 bites rendszer (ugyanolyan win7-el teszeteltem!). Persze, természetesen csak a 64 bites progik gyorsabbak, a 32-esek ugyanolyanok, mint a 32-es win7-en. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
attyla989 Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 sziasztok! Úgy döntöttem, hogy újrarakom az XP-t! Teljes format megvolt, majd a telepítés során (pedig már párszor, sikeresen újraraktam a gépet erről a cd-ről) kiírta, hogy az alábbi fájlok hibásak, így nem lehet másolni, ezért ESC-el megszakítottam ezen fájlok másolását a telepítés során!: ks.sys modem.sys ndisuio.sys nic1394.sys sonydcam.sys sp2.cab msh263.drv ntkrnlpa.exe Majd megint hibát kaptam, ezért kezdtem elölről az egészet. Másodjára telepítésnél szintén a fenti fájlokra hibát adott! De most végig ért a telepítés és fut a windows. De most cd meghajtóm sincs! Eszközkezelőben megnéztem és ott ugyan látszódott, de hibát jelzett! Eltávolítottam, majd hardverváltozásokat kerestem! Meg is találta a cd meghajtót, de most nem jelzett hibát! Ekkor beraktam a alaplap lemezét, majd arról pár drivert fel tudtam telepíteni (így van netem is most). De ekkor újra kellett indítani a gépet és azóta megint nincs cd meghajtóm! De az internet megmaradt (érdekes). Hiába játszom ezt végig, hogy eltávolítom az eszközkezelőből majd megkerestetem nem jó. Ugyan megtalálja, de már akkor alapból hibát jelez! Nem értem ,hogy mi a gond! vagy ha a fent felsorolt fájlokat esetleg bemásolnám a windows mappába??? (valahonnan letölteném, de honnan?) Segítsetek!! köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts