Niet Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 Ide írhattok minden Windows XP-vel kapcsolatos kérdést Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 túdna valaki adni nekem 1 linket ahonnan leszedhetném a windows xp 64 bites verzióját.nagyon kellene intelre ha lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 nincs külön inteles változat de a kompatibilitási gondok miatt amúgy sem éri meg annyira felrakni, mert annyival nem gyorsabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NicK Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 Ez itt a kérdések, problémák helye, NEM pedig a kéréseké! Arra van külön topic. Az itt linkeket kéregetők warn-olva lesznek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 bocs csak nem vol kedvem keresgetni az oldalak között új topicot meg nem akartam nyitni,egyébként már töltöttem le xp-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majom17 Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 hello, nekem arra kéne egy megoldás h a windows indításkor kiirja h lehetséges h szoftverhamisitas áldozatává vált... na ez egy ido után sajnos elég idegesítő tud lenni, tudnátok segíteni abban hogy hogy tuntessem el ezt? 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Lucas Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 Rakd újra a wondowst Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 mondhatom bölcs tanács.. de én inkább ezt a topicot ajánlanám olvasásra http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=63894 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 hello, nekem arra kéne egy megoldás h a windows indításkor kiirja h lehetséges h szoftverhamisitas áldozatává vált... na ez egy ido után sajnos elég idegesítő tud lenni, tudnátok segíteni abban hogy hogy tuntessem el ezt? http://www.pirateclub.hu/index.php?act=findpost&pid=457737 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huncyrus Posted Június 26, 2007 Share Posted Június 26, 2007 Sziasztok! Réges régen, még amikor a xp sp2 a warezeken sem jelent meg egy akkori sat-os csapattol szereztem két darab windows xp sp2 hun verziot. az egyik a legtöbbünk által használt pro integrated sp2 corporate edition, a másik meg olyan volt, hogy az elején volt egy választó menü h a három közül meiket is akarom felrakni (oem, retail, enterprise)... na ez utobbit keresném, hátha valaki tudna segiteni mert nem igaz h sehol sincs csak a normál corporate int.sp2.hun (ez a verzio is 1 cd-s volt !!) A segitségért előre is thx. és nem érdekel h hova rakjátok fel vagy milyen protokollon keresztül de akkor is kell és leszedem!!! Cyrus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdly Posted Június 27, 2007 Share Posted Június 27, 2007 Azt hol tuodm beállítani, hogy az esemény napló ne jegyzeteljen semmit? Nagyon fontos lenne, tudom, hogy nem kellne kikapcoslni, de én ki akarom... állítgattam ott a tulajdonságokba, de mindig visszaugrik az alap beállításokra pls help kikapocslni kitudom az msconfigban, de ez nem jó... azt belehet állítani hogy ne jegyzetljen semmit? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huncyrus Posted Július 1, 2007 Share Posted Július 1, 2007 mér jó az neked ha nem jegyez semmit? félsz h lebux mi? felügyeleti eszközöknél ki tudod kapcsolni fullosan... scak nem kerek száz h tuléli a xpd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 (edited) Hát az XP tényleg nem szeretné, hogy kikapcsold! Megnéztem a Vezérlőpult --> Felügyeleti eszközök --> Szolgáltatásokban, de nem is lehet leállítani. törölve Módosította Január 9, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reck139 Posted Július 7, 2007 Share Posted Július 7, 2007 szeva mindenki! lenne nekem 1 oan gondom, h a régi vinyómon a windows meghalt, és a mappám meg levan kódolva... tom a kódot, de amikor az új vinyón az új windows-sal kiakartam menteni az adatokat, akkor nemenged a mappámmal semmit se csinálni me megtagadja a hozzáférést... és elég fontos cuccok vannak rajta help me!!!!!! előre is kössz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathjackass Posted Július 10, 2007 Share Posted Július 10, 2007 inditsd csökentet modban és ott mappád tulajdonságainál lesznek jogok és addj jogot magadnak hozzá hogy olvasni és itni tudd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
OccsE Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 egy problemam lenne: Felraktam az XP-mhez a 2 service pack-et es nem sikerult elsore. Kihalt az install es ujra fel kellett raknom. Azonban fennt hagyta az elso install konyvtarat (jo sok szam a neve) es nem tudom sehogy sem torolni. Nincs valami jo progi ami ezt megoldana? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reck139 Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 kössz szépen! megpróbálom, remélem összejön. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 probald meg ujbol felrakni format C.\-vel előtte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roenk Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Üdv! Abba szeretném a segítségeteket kérni, hogy miért van az, hogy a windows automatikus frissítések közül az xp a: - Biztonsági frissítés a Microsoft .NET-keretrendszer 2.0-s verziójához (KB928365) - Biztonsági frissítés a Microsoft .NET-keretrendszer 1.1 Service Pack 1 összetevőhöz (KB928366) - Biztonsági frissítés a Microsoft .NET-keretrendszer 2.0-s verziójához (KB917283) -ket nem tudja telepíteni és valami számomra értelmezhetetlen hibaüzenettel leráz...persze folyamatosan kárál, hogy telepítsem őket. Eddig mindent megcsinált rendesen és nem történt semmi olyan a gépemmel ami bármiféle változást eredményezett volna a rendszeremben. A windows legális. Megköszönöm a tanácsokat. üdv : L. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reck139 Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 kössz DEATHJACKASS!!!!!!!! 3-4 órányi szenvedés árán de végre sikerült!!! ÖRÖK HÁLÁM!!! MÉG1X KÖSSZ!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
loorika Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 Nem tufnátok nekem segíteni? Sajnos kék halálos lett a windowsom:( És volt pár mapaa kép, ami még kellett volna nekem. Nem tudnátok nekem egy olyan progit amivel ezeket az adatokat visszatudnám nyerni? Köcce előre is a segítséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petike4ever Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 loorika! Tölts le egy live op-rendszert, írd ki cd-re (újraírható ajánlott, de ha megakarod tartani akkor 1x írható is jó) bootolj arról, és usb eszközre mentsd ki az adatokat Live linux: http://www.slax.org/download.php Én vagy a standardot vagy a servert ajánlom, a standard az megfelel neked adatmentés céljából. Angoltudás nem árt. Vagy: vinyót kiszeded és elviszed egy olyan helyre ahol van mobilrack. Beteszitek és másoltok. Hirtelen ennyit tok mondani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hansy Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 Hello! Megtudná valaki mondani h mit jelent ez: BAD_POOL_HEADER Pl mosz éppen a Ghost Recon AW 2-vel játszottam és már nem ez az első eset h kijön a kékhalál és azt a szöveget írja ki. Win Xp Simplicity-t használok,lehet h az miatt van? Több játéknál is csinálta már ezt aminél eddig még soha pl. Hitman 4. remélem tud valaki segíteni.Előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zatyi_ Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 hali gondolom ez majd segit igaz egy kis angol tudas szuksegleltetk de szotar ;)s kesz is http://www.tweaksforgeeks.com/BAD_POOL_HEADER.html en sztem azert lehetseges ez hogy egy elvault video kartya drivered van probald frisiteni ... utanna olvastam es tobben is erre gyanakodnak es egy parnak bevalt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hansy Posted Július 15, 2007 Share Posted Július 15, 2007 én próbáltam frissíteni,csak utána egyszerűen eltűnt a videókártya vezérlőpultja,minden indításkor 640*480 ban indult és nem lehetett semmit sem állítani.az a gyanúm h a simplicity miatt van,lehet h formázás lesz belőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
loorika Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 Petike nem adnád meg az msn címed? VAgy megaggyam én? MErt már ujra lett rakva az xp:( DE nincs olyan progi ami előszedi formatálás ekőtti cuccokat??????????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 formálzás után nem igazán, az ilyen programok általában még a formázás elött működnek.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
loorika Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Hali. Az a gondom, hogy a windiws installerem "beszart". Azt írja amikor vmit felakarok telepíteni:Nem lehetett hozzáférni a Windows Installer szolgáltatásához. Ez akkor fordulhat elő, ha a Windowst csökentett üzemmódban futtatja, vagy ha a Windows Installer nincs helyesen telepítve. Segítségért lépjen kapcsoltaba a támogató technikusokkal. NAgyon köszönném ha tudnátok segíteni. plz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bladzser Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 (edited) Sziasztok olyan problémám lenne, hogy: windows betölt, nem kapásból írja ki azt hogy üdvözöljük hanem rá kell kattintani a felhasználóra és én ezt nem szeretném. Én vagyok az egyetlen felhasználó (rendszergazda), vendég kikapcsolva ugyebár és jelszót nem kell beírnom. Valaki remélem tud nekem segiteni! Módosította Január 9, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
homa Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 felraktad a .net keretrendszer 1et.rakd fel a 2-t,és akkor már nem lesz ilyen problémád... de lehet,hogy tweakuival is meg lehet csinálni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts