grabo Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 A Gallardo lett a leggyakoribb Lamborghini november 11. 12:12 Elkészült a háromezredik példány a sportkocsigyártó kisebbik modelljéből. Ezzel a Gallardo lett a legnagyobb példányszámban gyártott Lamborghini, alig két év alatt megelőzve a Diablót, amelyből több mint tíz év alatt fogyott el 2903 példány. Ez persze nem is csoda. A V10-es motorral hajtott típus sokkal több vásárló számára teszi elérhetővé a Lamborghini-legendát, mint a korábbi, sokkal drágább 12 hengeres modellek. A 3000-es határ átlépése persze csak a kezdet. A nyitott Gallardo Spyder és az új, 520 lóerős motor révén a kisebbik Lamborghini még népszerűbbé válhat a következő években. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedo Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Megdobhatnának egy ilyennel ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wappl Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 hú, milyen jól ki lehetne használni a magyar utakon ide inkább terepjáró kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_goffy Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Akkor kicsit ráterepesítünk!!! Egy lada futóművel,hummer lengéscsillapítóval,és több problémánk nem is lessz!!!! Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Lenne 1 irtó okos kérdésem a ngy testvére ugye a Murcielago? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robee Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Gyakori..Má akinek..Bár nekem is van vagy 3, ha esetleg összetörném legyen tartalék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Lenne 1 irtó okos kérdésem a ngy testvére ugye a Murcielago? 33522[/snapback] az és mindkettő volkswagen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 hogyhogy volkswagen? Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 megvette a lamborghinit a VW már a murciélagó előtt . . . Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 A mocskok!!! Tuti, hogy jól mehet nekik a bolt. Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 A volkswagen az egyik legjobb gyár a világon szerintem. Ők sosem vágnak át Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Jó kis kocsi! Én is elfogadnám azért. Persze csak versenypályára Magyarországon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 hát igen de van itt olyan pálya is, ami rosszabb mint a közutak, szerintem off-roadnak kéne minősíteni a Rábaringet, voltam ott egy pár éve egy ültetett géppel... hát, a vesémmel azóta nincs baj, mert elhagytam valahol félúton.... Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmatex Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Látom nagy Lambo fanok vagytok, egy ismerősömnek 2 van a tulajdonában Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Bemutathatnád azt az ismerősödet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 egyetértek, jó lenne ha vinne egy kört a macchinával de amúgy a VW-ről csak annyit, hogy haveromék 98as Golfja már váltócserés is volt ... a régi golfok megbízhatóak de ez annyria nem volt az Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Lehet h nem kéne racingezni vele!! A VWnek nagyon megbízható autók! 7 év után meg csak egy váltócseréje volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 nem racingezik, mivel a csávó 47 éves és kevés tapasztalata van az autókról ugyanis h csoportos orsz bajonk volt zsigával, a mi alfánknak meg 15 évesen olajat vizet meg kopó alkatrészeket kelltt cserélni.... a szar olasz autó mi ? Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Az Alfa szerintem is megbízható kocsi és simán lehet vele racingezni is. Cuero Sportivo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Hát máe bből látszik h mit sem értesz az egészhez... Egy utcai autó váltója nem bírja sokáig ha versenyzel vele. De amúgy meg nem mondtam h szar az olasz autó!!! De m,ost mondom, mer sajna nem tudnak autó gyártani... Attól mer full xtrás lambót csinálnak az egy dolog, mer a többi autó szutyok. Csak járjatok utána! Hozzá értő emberek nem mondanák azt h az olaszok megbízható autót csinálnak! Visszatérve, a váltó nem akkora baj, és egy nem hozzáértő is szét tudja b*szni. De most komolyan külső alapján autók felett ítélkezni?? Örök hiba! Tudom ezután meg jönnek a két soros hozzászólások h nem is igaz meg milyen jó autó az alfa...blabla A németek tudnak autót gyártani... Más téma. A taxiba volt az a mondat amikor mondta az arc h a németek mitóta gyártanak verdákat... Kész röhej...a franciák csak selejteket gyártanak... Ne idézd a közvetlenül elötted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 (edited) Abba nem kezdek bele, hogy a milyenek az olasz autók, mert arról lehet vitázni, de az azért kicsit beb@szott, hogy mit sem értek az egészhez, nem is ismersz közelről és véleményt mondasz rólam. A racingeléskor, meg nem az álandó "autónyírásra" gondoltam, hanem arra, hogy az Alfáknak általában sport szivük van (Cuero Sportivo). Amúgy meg a faterom nagyon sportosan vezet (Juniror Rally bajnok volt, amikor szép volt és fiatal ) és a váltónak soha semmi baja se volt, de ez autófüggő. Azt meg szerintem mindenki elismeri, hogy a németek tudnak autót gyártani. A megbízhatóságról meg annyit, hogy a 75ös Alfánk élég megbízható kocsi volt, és én arra gondoltam. Az újakra meg elég sokat pi*sáznak, köztük Te is. Módosította December 12, 2005 tormentor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Bocs ha megbántottalak, vissza is szívom! De azért meredek azt állítani egy utcai autóról h racingelni lehet vele! Nem hiába vannak sport váltók (na jó azér a sport váltó sem azé sport váltó mer nem romlik el , de azér egy utcai autónak a váltójáról elég szépen le lehet nyalatni a fogakat )! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 OK semmi gond. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulbig Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Na jó tovább engedek...az alfába lehet h jobb a váltó mint mondjuk egy VW-ben Már nagyon elmásztunk az eredeti témától Lehet h kéne gy újjat csinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tormentor Posted December 12, 2005 Share Posted December 12, 2005 Jah, lehet, hogy kellene egy új topik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikking56 Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 a gallardonak kinn van már a gyári tuning változata vagy még várat magára? ha lesz egy kis időm, adok adatokat róla.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Simoar Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Vmatex tesó! a Gallardo nem a csajé, egy olasz pasi kezelgeti, és ilyen gépekkel jár haza, a murci viszont magyar tagé, a limuzinos barátunktól tudom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinnye Posted Január 17, 2006 Share Posted Január 17, 2006 szentem a gallardo a legjobb lamborghini, ezt már a most wanted előtt is mondtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Május 4, 2006 Share Posted Május 4, 2006 igazad lehet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts