attiv Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Ádám: "Ez megeszi, bazmeg!" Noé: "Ez kurvára esik, bazmeg!" Odüszeusz: "Haza akarok menni, bazmeg!" Lehel: "Ez eltört, bazmeg!" Mátyás király: "Ez az igazság, bazmeg" Galilei: "És mégis mozog, bazmeg!" Colombus: "Ha ezt elõre tudom, el sem indulok bazmeg!" Newton: "Hát nem pont a fejemre esett bazmeg!?" Bell: "Ez megszólalt, bazmeg!" Amundsen: "Itt kurva hideg van, bazmeg!" Zrínyi Miklós: "Vaddisznó? Szelíd ez bazmeg!" Széchenyi: "Ez kurva nagy terv, bazmeg!" Teller Ede: "Ez kurva nagyot robbant, bazmeg!" József Attila: "Ne lökdössél, bazmeg!" Neil Armstrong: "Én oda ki nem megyek, bazmeg!" Bill Gates: "Ez lefagyott, bazmeg" Cesar: "Te is fiam, bazmeg?" ha volt már, akkor bocs (kereső nem adta ki) 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 :lol: Gratula! Ez nagyon jóóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Ez nagyon király Mindegyik nagyon jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torrentelek1939 Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Noé: "Ez kurvára esik, bazmeg!" <--- nagggyon jóóó :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmM Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 József Attila: "Aludj el szépen Kis Balázs Bazmeg" József Attila: "Mostmár sínen vagyok Bazmeg" A Zeppellin léghajó kapitánya:"Hol A F.....ba van a hamutartó?Elnyomom a falon Bazmeg" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas RC Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Szerintem ezek a legjobbak :D >> Bill Gates: "Ez lefagyott, bazmeg" Cesar: "Te is fiam, bazmeg?" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Néró : "Végre , már nem fázom , bazmeg!" ( Néró + tűz = Róma óriási hamutartó lett . Értelmesen = felgyújtatta rómát ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmM Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Annus Adrián: "Most nem tudok brunyálni, bazzeg!" Arkhimédész: "Heuréka, bazzeg!" Deutsch: "Ne aggódj, meg lesz a diplomám, bazzeg!" Medgyessy: "Nem lesz gázáremelés, bazzeg!" Torgyán: "Friss ez a pacal, bazzeg!" Zalatnay: "Engedjetek ki, bazzeg!" Tarzan: Ezek meg miféle primitív k*csögök, még majomul se tudnak, bazzeg! Teller Ede: "Ez kurva nagyot robbant, bazzeg!" Willis, Ponyvaregény: „Bazzeg, bazzeg, bazzeg, te egy olyan hülye picsa vagy, bazzeg! Gyurcsány:"Elkúrtuk, bazzeg..." Dózsa György: "Hé, ez forró, bazzeg!" Hitler: "Nem pazarlás ez, ilyen benzinárak mellett bazzeg!" Jimmy: "Fogadjunk, hogy vaktöltény, bazzeg!" 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekelaci.ekelaci Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 nagyon jók :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 Bill Clinton: "Ez tövig bekapta, bazmeg!" Neil Armstrong: "Én oda ki nem megyek, bazmeg!" Teller Ede: "Ez kurv@ nagyot robbant, bazmeg!" József Attila: "Ne lökdössél, bazmeg!" Széchenyi: "Ez kurv@ nagy terv, bazmeg!" Bell: "Ez megszólalt, bazmeg!" Amundsen: "Itt kurv@ hideg van, bazmeg!" Napóleon: "Fáj a hasam, bazmeg!" Newton: "Hát nem pont a fejemre esett bazmeg!?" Zrinyi Miklós: "Vaddisznó? Szelíd ez bazmeg!" Custer tábornok: "Hát ez a kib@szott sok rézbőrű meg, hogy kerül ide bazmeg?" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 Medgyessy : " útelágazás , bazmeg! " Guiotin ( asszem így kell írni ) : " Én oda be nem dugom a fejem , bazmeg! " Gyurcsány : " Ne tessék engem igaztalan vádakkal illetni , bazmeg! " Jimmy : " Fogadjunk , hogy megverlek oroszrulettben , bazmeg! " Pákó : " Meg , meg, megfogsz dogleni hulye kocsog bazmeg ! " Kamikaze pilóta : " Hogy mit csináljak bazmeg??? " Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
stenlie.201 Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 Teller Ede: "Ez kurva nagyot robbant, bazzeg!" Gyurcsány:"Elkúrtuk, bazzeg..." Ezek nagyon durvák bazzeg!!! xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorilla-unit Posted Június 30, 2007 Share Posted Június 30, 2007 ezek de nagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted Október 30, 2007 Share Posted Október 30, 2007 Vallás: Júdás: Ő volt bazmeg! Jézus: Vegyetek le bazmeg! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoghurt Posted Október 30, 2007 Share Posted Október 30, 2007 De ezen haltam: Mózes: EZ SZÉTNYÍÍLT BAZMEEG! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek007 Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 nagyon jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
uukk Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Britney Spears: BAZDMEG Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Sokan...: Nincs pirate bazdmeg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Június 16, 2009 Share Posted Június 16, 2009 Párral én is hozzájárulnék, bocs ha már volt: http://kepfeltoltes.hu/view/090616/200805121985_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
obreak Posted Június 17, 2009 Share Posted Június 17, 2009 HÁHÁHÁHÁ ehhez többet nemtok hozzá füzni XDXDXDXDXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalMiklos Posted Június 17, 2009 Share Posted Június 17, 2009 Nagy Feró: Nem megszökött a darálóból bazmeg??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Június 17, 2009 Share Posted Június 17, 2009 Ozzy Osbourne: "De szar volt ez a denevérfej, bazmeg!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt_'83 Posted Június 17, 2009 Share Posted Június 17, 2009 Párral én is hozzájárulnék, bocs ha már volt: http://kepfeltoltes.hu/view/090616/200805121985_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Nem jó a link, bazmeg! Legalábbs én csak ezt látom: ERROR The requested URL could not be retrieved Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt_'83 Posted Június 21, 2009 Share Posted Június 21, 2009 Nahát, ez a link megjavult b. meg! Érdekes, hogy a "bazmegek" és a "BAZ megye" között mindössze egy betű a különbség. Pedig a jelentésükben igen eltérnek, b. meg! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mocsok91 Posted Június 22, 2009 Share Posted Június 22, 2009 ... áá hová tart a világ ... nálunk ez még kockás füzetlapon terjed általános iskolában ... ma meg már .... ja és még egy Nyilas Misi:"Hova tünt a pakkom, bazd meg" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayCircus Posted Január 2, 2015 Share Posted Január 2, 2015 Britney Spears: BAZDMEG Mi bajod van Britney-vel? Én imádom! A dalait is és őt magát is, mint csaj! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csaba29 Posted Július 31, 2015 Share Posted Július 31, 2015 Egyik ondósejt a másikhoz: Szarban vagyunk bazdmeg! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csalogany Posted Szeptember 22, 2015 Share Posted Szeptember 22, 2015 Hú mennyi " bammeg" van itt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts