benito89 Posted Június 20, 2007 Author Share Posted Június 20, 2007 kibírtad egyel egész nap? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruville Posted Június 21, 2007 Share Posted Június 21, 2007 Egyer bírtam 3 hónapig. Aztán jött újra a suli, meg a kollégium....nem jött össze. Biztos bírnám, de ingerült lennék. Amúgy ma, kb. 7, mert leköt a számítógép. Ötkor végzek a melóval, aztán megyek maszekolni. Fel fog ez a szám szorzódni x-el estéig... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
martabalazs Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 Csak passzívan dohányzom.A munkahelyen.De ott rendesen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blynd Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 öhmm. asszem 7 bár lesz az még 8 is ahogy magamat ismerem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunnBulldog Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 2 2 mert most keltem fel kávé mellé kell Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermil Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 0 nem dohányzom, és asszem viszem a pálmát mert két hete a passzív dohányzást is mellőzöm 100%... Kórházban pihizek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macaxxx Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 2 szálat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mocsok91 Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Honnan tudjam ??? ki az aki számolja :| ez olyan mint amikor vércukorszint mérésen megkérdezték hogy hány liter pisilek ... Ki a gaszom számolja az ilyneket ??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fábi Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 Eszembe se jutott még soha, h rágyújtsak, és ezután sem fogok, ha már 17 évig bírtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neszton Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 Ugyanaz mit amit Fábi mester mondott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Július 14, 2007 Author Share Posted Július 14, 2007 hm.. ma csak egyvolt... anyámék szinte végig ithon voltak és csak kis idöre mentek el ennyi fért bele... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Július 14, 2007 Share Posted Július 14, 2007 már leszokóban vagyok... 8 napja egyet se toltam el és nem is akarok többet rágyújtani... bár a szomorú igazság az, hogy a következő viszgaidőszakban ismét rá fogok szokni és megint szenvedhetek nyáron a leszokással... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 Én ma 7-et!! Alap a cigi! =ALAP A HALÁL már bocs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
curly Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 0 nem cigizek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tropuska Posted Július 21, 2007 Share Posted Július 21, 2007 Én se szívtam egyet se (nem cigizek)Én se szívtam egyet se (nem cigizek) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balkari1 Posted Október 27, 2007 Share Posted Október 27, 2007 éna zt mondom h cigire mindig jut idő ma már 6 ot suliba respect Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
allah ahbar asadhuanna Posted Október 27, 2007 Share Posted Október 27, 2007 egyet se, szivarozom, de kb 2 hete nem gyujtottam rá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam-0921 Posted Október 27, 2007 Share Posted Október 27, 2007 Eszembe se jutott még soha, h rágyújtsak, és ezután sem fogok, ha már 17 évig bírtam ettöl fügetlenül jo a képed :D én se cigizek xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Október 27, 2007 Share Posted Október 27, 2007 0 - nem cigizek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludwig666 Posted Október 27, 2007 Share Posted Október 27, 2007 Sziasztok! Én már egyet sem szívok, de azelőtt kb 8-10 szálat is elszívtam. Elmondom röviden, hogyan szoktam le. (Tudom, hogy ez nem az a fórum!) Nagyon meg voltam fázva, a torkom és a fejem kegyetlenül fájt, olyan lázas voltam, hogy sütöttem mint a kályha. Természetesen nikotin éhségem sem volt, csak az agyam kivánta a cigit. Ebben az állapotban megpróbáltam rágyújtani, de amint elérte a torkomat és tüdőmet a füst iszonyatos köhögőgörcs és undor fogott el. 4-5 napig eszembe sem jutott, hogy rágyújtsak. Aztán döbbentem rá, hogy már majdnem 1 hete nem cigizek, s már nem is olyan kegyetlenül hiányzik, mint normális esetben. Az elkövetkezendő napokban, hetekben még a gyújtó kattanása is "kívánossá" tett, de mindig következetesen ellenálltam a csábításnak. Most már több, mint 7 hónapja nem szívok. Az egészből azt akarom kihozni, hogy abban is van valami jó, ha brutálisan megfázol. Bagósok van egy jó hírem itt a nátha szezon!!! ========================= LUDWIG Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiruka Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 úúúúú én ma csak kettőt,de most is elszívnék egyet vááááááááááá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamikaZeFan Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 suliba vagyok és 2 cigi szünet vollt, eddig elszivtam 6 szálat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulcsar1 Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 ludwig666 - Az apám ugyan igy szokott le januárba, 48 éves és 20 éves kora ota dohányzott, nem tudott leszokni.Hihetetlen volt h leszokott. De nagyon örülök neki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolt.83 Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 0 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanga25 Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 Ma egyet sem. Mert nikotin tapaszt raktam fel reggel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
12456 Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 már rég cigiztem:D de bejön a jóidő és lehet cigizni fogok néha:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 Hát, szégyellem magam de én már másfél doboznál járok 1-2 szál eltéréssel... igaz este 11 van és reggel 6 óta talpon vagyok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nCortez Posted Január 29, 2009 Share Posted Január 29, 2009 általában 1 dobozzal, de ma csoda történt, nem vettem cigit, és kibírtam 1 szállal minden különösebb tünet nélkül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellion88 Posted Január 30, 2009 Share Posted Január 30, 2009 Sajnos még egyet se... Valaki pm.-ben dobjon már át 120 Ft-ot. Egyébként kb. 10-et szoktam. De azért mert visszafogom magam. Mert végül is egészségtelen a cucc. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gxp Posted Január 30, 2009 Share Posted Január 30, 2009 ma fél dobozt eddig sikeresen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts