csempész Posted Április 16, 2008 Share Posted Április 16, 2008 Miért nem a VSO Convert X to DVD-vel próbáltad meg csinálni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ediwolf Posted Április 16, 2008 Share Posted Április 16, 2008 gondoltam egy DVDre rateszek tobb .avi-s filmet de megprobalom atkonvertalni koszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ediwolf Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 Miért nem a VSO Convert X to DVD-vel próbáltad meg csinálni? szia megprobaltam atkonvertalni a VSO-val de 2 perc utan beállt valami hibauzenetet irt ki amit most nem tudok fejbol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyó007 Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 Nem tudom jó helyre írok-e, de az lenne a kérdésem, hogy, ha leszedett valaki nekem egy filmet, de külön volt hozzá a felirat, akkor azt hogy kell rá illeszteni a filmre???sajnos még elég kezdő vagyok........a segítséget elfogadnám,köszi előre is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csakenvagyok Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 A filmel egy mappába tedd a feliratot, és nyisd meg a filmet olyan progival, ami lejátsza a feliratot(talán bsplayer), és ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
andriis Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 Nevezd át ugyanarra a névre a feliratot, mint a filmet, csak .avi kiterjesztés nélkül és a végére írj .srt-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
heni..... Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy milyen programot keressek ahhoz, hogy feliratot írhassak egy film alá? Szeretnék lefordítani néhány filmrészletet és valami olyan programot keresek, ami ha megállítom a filmet, és írok feliratot, az be is teszi a megfelelő időre. Lehetetlent keresek? (Ja és utána megnézhető formátumú maradjon a fim.) ) heni (o: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TurtLee Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Sziasztok! Nekem szükségem lenne egy olyan programra, amivel meg tudom változtatni a felirat FPS-ét (25-ről 23,976-ra kellene, de persze ez már részletkérdés). Próbáltam már Subtitle Workshop-pel, változtatott is valamit a feliratok időzítésén, de nem lett jó. Ugyanúgy elcsúszik. Ha valakinek van valami jó megoldása erre, kérem ossza meg velem is! Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pityu30 Posted Január 6, 2009 Share Posted Január 6, 2009 Sziasztok! Nekem szükségem lenne egy olyan programra, amivel meg tudom változtatni a felirat FPS-ét (25-ről 23,976-ra kellene, de persze ez már részletkérdés). Próbáltam már Subtitle Workshop-pel, változtatott is valamit a feliratok időzítésén, de nem lett jó. Ugyanúgy elcsúszik. Ha valakinek van valami jó megoldása erre, kérem ossza meg velem is! Köszi! Hidd el pedig hogy a subtitle workshop jó erre. A jobb oldali panelen beállítottad az input-optut fps-t? Ha meg statikusan csúszik az egész végig akkor is abban lehet milliszekundumra előre hátra tologatni 1mp=1000ms erre figyelj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kizi Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 hello tudnátok mondani egy (lehetőleg magyar) progit amivel feliratot tudok égetni a filmekbe? és ha lehet azt is leírná hogy hogyan kell? előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobala Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 Sziasztok! Itt olvastam fenntebb egy elég részletes leírást a feliratégetésről. Kérdésem az lenne h használt már valaki Adobe Encore DVD-t feliratkészítéshez? Én most kezdek elmélyülni benne, megvettem hozzá könyvet is és ott írja h simán lehet csinálni hozzá. Egy txt fájlba megírni a szöveget, időkóddal ellátva és azt az encore simán megeszi. Valakinek van tapasztalata? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrea 11 Posted Szeptember 30, 2009 Share Posted Szeptember 30, 2009 Sziasztok! tanácsot szeretnék kérni. leszedtem egy jó kis sorozatot. Néhány része feliratos (avi+srt file). Ki szeretném írni őket úgy, hogy az avit a felirattal együtt játsza le asztali lejátszó is. A nevek azonosak.Eddíg Neroval UDF formátumban írtam ki őket. Szóval nem szeretném konvertálni, csak azt, hogy az avi és a felirat biztosan együtt induljon, és asztaliban is menjen. Előre is köszönöm a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iciripiri Posted Február 23, 2016 Share Posted Február 23, 2016 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni: Meglévő srt feliratot szeretnék színben és betűméretben megváltoztatni, mert kicsit romlott a szemem ahogy öregszem és a szabványos méretű és színű feliratot gyakran nem tudom elolvasni. Imádom az új angol krimisorozatokat, a kedves fordítók meg is csinálják hozzájuk hamar a feliratokat. de ha olyan a háttere a filmnek, hogy mondjuk világos, akkor nem látom a világos (fehér színű) betűket. Próbálkoztam már subtitle workshopban, de valamit nem csinálok jól, mert a tévén a lejátszáskor mindig ugyanaz a fehér színű felirat jelenik meg, amiről változtatni szeretnék. Ha valaki tud segíteni, kérem szépen, hogy tegye meg. Előre is köszönöm! Üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleDog Posted Május 15 Share Posted Május 15 On 4/11/2008 at 9:07 PM, Tiby13 said: hogyan illetve mivel lehet aviba reklámot égetni mint pl a www.dbzgt.hu dragon ball részeibe is csinálták hogy ki írták az oldal nevét olyat hogyan lehet csinálni ? A www.dbzgt.hu oldal halott. Kipróbáltam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleDog Posted Május 15 Share Posted Május 15 3 órával ezelőtt, LittleDog said: A www.dbzgt.hu oldal halott. Kipróbáltam. https://www.feliratok.com/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts