hajani Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 1. Hogy lehet benne sortörést írni? (Szal h a köv. sorba írja mint a <br>) 2. Lehet olyat benne, hogy megnyit 1 adott url-t a böngészőben? Előre is köszi!! :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 szia a sortörés a \n segítségével megy... a másikat még nem próbáltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajani Posted Június 13, 2007 Author Share Posted Június 13, 2007 fúúúúúúú köszi, sose jöttem volna rá (szóközöket írtam helyette ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Nincs mit... Jó is hogy kérdezted a másikat... még nem próbáltam de kiváncsivá tettél... egyébként szerintem ehhez már kell megszakításkezelés is, ami valljuk be nem olyan egyszerű... nem csak annyi hogy int 21h oszt kész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kádávid Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 1. Hogy lehet benne sortörést írni? (Szal h a köv. sorba írja mint a ) 2. Lehet olyat benne, hogy megnyit 1 adott url-t a böngészőben? Előre is köszi!! :) URL BEHIVAS system("http://oldal.hu"); talan vmi ilyesmi , mar nem elmlexek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kinek1986 Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Üdv! Most kezdtem programozgatni c++-ban, és lenne egy kérdésem. Leszedtem a Borland Turbo C++-t, amihez ugye jár több, mint 1500 header (include) file. Lehet, hogy csak én vagyok láma, de nem nagyon találom a leírásukat, hogy melyik mire képes, milyen függvények vannak bennük. Tudna valaki adni egy leírást (angolul is tökéletes) ezekről, már ha van? (persze, hogy ha valahol benne van a csomagban, akkor azt hogy ott hol van? Átkerestem már az egész telepítvényt, se fájlt, se kommentet se találtam.) Előre is kösz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
copyxyz Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Szerintem ne nagyon borlandozál inkább használj Visual C++-t ami tök ingyenes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Hát igen a Borland cuccok őskövületek... és mégis egy olyan jeles műszaki főiskolai karon, mint a Kandó még mindig azt tanítják (Borland C++ 3.11). Egyébként kinek1986 nem vagy láma csak még nem tudod használni a Borland-ot... a header-ekről ugyanúgy, mint bármi másról a C++ ban a Help opcióban találsz leírást (persze angolul, ez nyilvánvaló). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts