sylar2008 Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 szerintem a call of duty 4 -esből kellene egy filmet fabrikálni,valami különleges osztagos fickó lehetne benne.Vagy a háborús részekből lehetne csinálni egy modern Ryan közlegény megmentését,de ami igazán utne az a csernobili akció mert nekem az volt a kedvencem.De mivel star wars fan vok,és ugy se készült még folytatás,bár van rola szó,a Force unleashed-ből lehetne filmet készíteni,amiben mondjuk dart weder is harcolhatna egy kicsit,igaz a jatekot nemjatszottam még,de nagyon tetszene egy ehhez hasonló film. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balinteo Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 A legenda vagyok c. filmből csinálhatnánbak játékot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hantresses Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Final Fantasy gameből (ps2) csinálhatnának filmet mert ami volt a Final Fantasy - A Harc Szelleme c. film, annak köze sincs a játékhoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paltom Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Devil May Cry-bol nagyon jó film lenne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyula994 Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Szerintem az új Prince of persiabol lessz nagyon kemény vagy a crysisból! De a assansins creedből sem lehet rosszat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kos7 Posted Augusztus 21, 2009 Share Posted Augusztus 21, 2009 Szerintem a Gothic játétokból is jót lehetne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratt Posted Augusztus 23, 2009 Share Posted Augusztus 23, 2009 GTA Vice City. Csak az lenne a baj hogy azt a játékot egy kicsit a Scarface-ről mintázták. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kassai Posted Szeptember 10, 2009 Share Posted Szeptember 10, 2009 Sziasztok! Szerintem a Thief-Deadly shadowsból lehetne egy jó filmet összehozni, a története megvan, fordulatos is lenne a kérdés már csak az, hogy a lopakodós részeket (ami ugye 99% a játékban) hogy lehetne megoldani Üdv: Gabo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ESP Posted Szeptember 28, 2009 Share Posted Szeptember 28, 2009 Crysis,Far Cry(valami normálisabb film) FEAR,Half Life 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=>SnipA<=- Posted Szeptember 28, 2009 Share Posted Szeptember 28, 2009 Devil May Cry-bol nagyon jó film lenne... <_< DMC-ből van animefilm,anime és manga is ha azzal beéred. Szerintem tök jó film lenne a Lineage 2 ből,mert a sztorija k*rvajó. Gyűrűk Ura feeling lenne csak magasabb fokon Úgy értesültem,hogy animációs film készült már belőle,de nem találtam,szóval kétlem . Még jó film lenne a Portalból ha hozzáadnának valami jó kis sztorit. Jó kis sci-fi lenne belőle. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted Szeptember 30, 2009 Share Posted Szeptember 30, 2009 Unchartedből egész jó film lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Október 1, 2009 Share Posted Október 1, 2009 FIFA 2007-ből egész jó film lenne. Viccen kívül pedig ezek nagyon jók lennének: God of War, Driver, Killzone Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kis tonyó Posted Szeptember 10, 2010 Share Posted Szeptember 10, 2010 Hali, Szerintem a Dead Space-ből is ütős film lenne. Off: általában az ilyen játékból lett filmek PL (Mortal Combat) eléggé másodosztájuak szal megkéne gondólni ott Hoolywoodban hogy miből csinálnak filmet. De ez csak az én véleményem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sik_wit_it Posted Szeptember 12, 2010 Share Posted Szeptember 12, 2010 Assassin"s Creed, Splinter Cell, Ghost Recon Advanced Warfighter szerintem ezek remek filmes témák lehetnének és egy jó rendezővel lenne akkora sikere mint pl a Transformersnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts