Greg82 Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 Miért látunk el egy becsomagolt fájlt jelszóval, ha aztán megadjuk hozzá a jelszót? Hol itt a poén? Miért töltünk fel minden apró sz*rt a RAPIDRA (tisztelet a kivételnek), ha van száz meg száz másik feltölthető hely is??? Várom az "értelmes" válaszokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Június 12, 2007 Share Posted Június 12, 2007 talán azért töltjük fel rapidra mert egyszerű onan letölteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajani Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Miért látunk el egy becsomagolt fájlt jelszóval, ha aztán megadjuk hozzá a jelszót? Hol itt a poén? Gondolom ha az a rarpass h pirateclub, akkor 1 másik helyen látni lehet h lopott link... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lampard Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Miért töltünk fel minden apró sz*rt a RAPIDRA (tisztelet a kivételnek), ha van száz meg száz másik feltölthető hely is??? Azért, mert az összes többi letöltőhelyen kb. 10 kb/s a max letöltési sebesség, a rapidról meg jön 450nel is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 A rarpass-t én se értem, ha simán a Rar elejére belenne írva, hogy pl.: PirateClub_Winrar_10_gold.rar <--- ugyanugy látszik, hogy lopott link, én is igy szoktam a cucc végére mindig odabiggyesztem hogy "_ModThisName" így vihetik nyugottan, mivel látszik hogy ki töltötte fel, és én csak híresebb leszek attol edit: Rapid meg azért jó, mert ha free tölti le, kapod érte a pontot, amit aztán beválthatsz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Csak azokat a feltöltéseket szokás lejelszavazni,amellyeknek a linkjét szétteríti a feltöltője fórumokon,közösségi lapokon,stb.. ,így látszik hogy ő a saját,más egyébre is használható netkapcsolatának a sávszélességét áldozta arra,hogy más is elérhesse a kívánt,óhajtott,letölteni vágyott fájl-t.Persze ha anyámnak vagy cimborámnak küldök valamit,akkor nem csomagolom be azzal hogy up_by_spdeluxe. ( amúgy miért a gumiszobába nyitottad? Lehet hogy ez a kérdés másnak sem tiszta,nem akkora butaság ez) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 15, 2007 Share Posted Június 15, 2007 Várom az "értelmes" válaszokat! Itt a pont ha IQ Fájter választ akarsz kapni akkor : azért mert így jobban csúszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts