meXx16 Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 Csak így tovább látam belöled is nagy író lesz Gratulálok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
irodakukac Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 ez mind kint volt az ajtóba ? :D:D:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Nah jah Nem baj, ahhoz képest hogy első, szerintem jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Ez igen Nagyon jó kis stori lett már kedtem beleélni magam a vége felé Gratulálok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vroli Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 grat hozzá!nagyon jó lett várjuk a következőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted Szeptember 13, 2008 Author Share Posted Szeptember 13, 2008 javítottam, annyiban hogy a Niki nevet töröltem belőle mert nem aktuális és zavart, plusz beleírtam hogy ne az ajtó előtt történjen az egész, plusz nem kék szeme lett hanem nemírtam színt, mert a szőke hajat átírtam barnára mert az valahogy jobban tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Szeptember 17, 2008 Share Posted Szeptember 17, 2008 jópofa sztori, velem is megesett egyszer egy hasonló, csak a név, helyszín, évszak, és természetesen a nő volt más bár személy szerint hiányoltam a történetből a női aktivitást. ez egy egyoldalú érme volt a leírás alapján, de mint tudjuk, minden érmének két oldala van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts